Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Akcióink
Az ASUSTOR NAS-t még kényelmesebb használni

Az ASUSTOR folyamatosan fejleszti a NAS ökoszisztémáját, mind a hardver és mind a szoftver terén. Számos újdonság jelent meg az elmúlt időszakban is, mint például a Surveillance Center 2.8 vagy az AMD 3.1 béta. A kényelmet nem csak új funkciókkal lehet fokozni, hanem például egy távirányítóval.

Ha a NAS-t multimédia központként vagy megfigyelő rendszerként is aktívan használod, akkor egy infra távirányító kitre biztosan vevő leszel. Még pedig most ingyen! Az akciós időszak alatt az ASUSTOR NAS-okhoz ajándék távirányítót adunk a készlet erejéig.

2018.02.06. És 2018.02.28 között megvásárolt AS31, AS32, AS61, AS62, AS63 és AS64 modellek mellé egy ajándék ASUSTOR AS-RC13 infra távvezérlő/vevő fekete terméket adunk a készletünk erejéig.

Profitot teszünk a zsebedbe

PoE kamerákkal egy egyszerűen telepíthető, olcsó megfigyelőrendszert tudsz összedobni profi képminőség mellett. Két új, HD felbontású, kültérre és beltérre egyaránt telepíthető TRENDnet hálózati kamera érkezett. Annak érdekében, hogy gyorsan megbarátkozz velük, most bevezető áron juthatsz hozzájuk és az árkedvezményt a telepítéshez szükséges kiegészítőkre is megkapod.
 
A TV-IP310PI és a TV-IP320PI hálózati kamerák két eltérő kivitelben, egyformán kiváló technikai tudást nyújtanak egy iroda, üzlethelyiség vagy lakásrész megfigyeléséhez. A PoE kamerák külön tápellátást nem kívánnak, egyetlen kábellel elvezethető a megfigyelőponttól a rögzítőig a jel és a táp is.
 
Kompakt IP66 védelem alatt a kamerák felbontása 1,3 Mpixel (HD), éjszakai üzemmód, mozgásdetektor, ONVIF és Ipv6 támogatás szerepel a főbb tulajdonságok listáján. A távfelügyelet mobilappon keresztül oldható meg és emailes értesítők állíthatók be az eseményekhez.
 
A kiépítéshez esetleg szükséged lehet PoE injektorra vagy egy hálózati elosztóra. Nem fukarkodunk, a bevezető árengedményt nem csak a kamerákra, hanem ezekre is megkapod. Lépj most és indítsd el a telepítést, amíg a készlet tart!

Eredeti Samsung tonerkazetták nagy kedvezménnyel

Az eredeti, nagy oldal kapacitású Samsung tonerkazetták a Samsung nyomtatóval együtt dolgoznak a kimagasló teljesítmény érdekében. Minden nyomtatáskor kiváló teljesítményre, megbízhatóságra és lenyűgöző minőségre számíthatsz.
 
Az utánozhatatlan minőségre optimalizálva: az eredeti Samsung nagy kapacitású toner éles részleteket és élénk színű nyomatokat biztosít. Még a kis méretű nyomtatott szövegek is tiszták és jól olvashatók.
 
A Samsung CLP-680ND, CLX-6260FR és CLX-6260FW színes lézer nyomtatókhoz ajánlunk eredeti Samsung tonerkazettákat nagy kedvezménnyel: fekete (6000 oldal) és sárga, magenta, valamint cián színekben (3500 oldal). A kedvezményes ár a készletünk erejéig érvényes.

Kiszórunk ezt-azt, Te jól fogsz járni!

Amikor az új raktárunkba költöztünk, azt hittük, hogy sosem lesz tele. De, mint minden helységnek, a raktárunknak is vannak falai és most már ezeket feszegetjük. Nem tagadjuk azt sem, hogy nem feltétlenül forog minden termék olyan ütemben, ahogyan mi azt szeretnénk. Eddig az ilyen termékeket külön-külön akciózgattuk. Most elhatároztuk, hogy egy állandó akció keretében összefogjuk egy helyre ezeket és ezentúl folyamatosan, igen kedvező áron válogathatsz közöttük. „Kiszórós” lett az akciónk neve. Érdemes akár naponta fellátogatni erre az oldalra és nézegetned a Kiszórós kínálatot.

Fontos tudnod, hogy a Kiszórósban NEM újracsomagolt, hiányos vagy kissé szépséghibás termékek vannak! Célunk ezzel az akcióval a saját készleteink optimális összetételének biztosítása, így akár még az is megeshet, hogy kifejezetten kurrens cikket is találsz benne jó áron. Éppen ez lehet ennek a Kiszórós szekciónak a legnagyobb csábereje számodra.

A gyakorlatban egy készletoptimalizáló szorgos robotot állítottunk hadrendbe, mely minden éjjel frissíti a Kiszórósban elérhető cikklistát és a cikkek kedvezményes árait. Ha valami gyanúsan olcsó, az annak köszönhető, hogy kissé túlkészleteztünk. Ne ijedj meg tőle, csapj le rá minél előbb!

Mi azt javasoljuk, hogy gyere fel a weboldalunkra minden nap és csekkold le, mit talált a kis robotunk az éjszaka és milyen fantasztikus árat számolt ki Neked! Segíts neki rendet tartani a raktárunkban! Lehet, hogy pont a Kiszórósokra van szükséged, akkor meg miért hagynád ki e remek alkalmat? És siess, nehogy más lenyúlja előled!