Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2809 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Sirályszárnyú Thermaltake ház pulzáló galaxissal
A View 27 különc megoldása az oldalsó ívelt üvegablak, ami egészen a tetőre nyúlik fel. Egészen különleges belátást nyújt a gépházba, a belső elrendezés kialakításánál megcsillogtathatod a lakberendezői tudásodat. A View 28-nak szintén épp ilyen megoldású, széles panorámát nyújtó sirályszárny alakú ablaka van. Az újítás nem itt, hanem az előlapon keresendő, egy pulzáló galaxis formájában.
Számítógépházak az FSP-től
A CMT210-es modellekkel mutatkozott be az FSP a számítógépházak piacán. A gamer piacra belépve minél szélesebb termékválasztékot szeretnének felsorakoztatni a tápegységek mellett. Ami elsőre szembetűnő megoldásaiknál, hogy belül tágas tér áll a rendelkezésre és a ház kidolgozása is minőséget sugároz. Megérkezett a második széria is, a CMT510 midi torony ház, amely még erősebb vázra épített üvegpalota: oldalsó betekintő ablakkal és 4 RGB ventilátorral.
Mi az a felhős, okos tápegység irányítás?
A Thermaltake a Smart Power Management (SPM) platformon keresztül minden számítógép felhasználó figyelmét rá szeretné irányítani a globális felmelegedés problémájára. Az SPM egy felhőben futó algoritmus, amely rögzíti és analizálja a PC elektromos fogyasztását. Ezen keresztül lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy maguk figyeljék és megértsék a saját energiafelhasználásukat, amely révén megváltoztathatják a viselkedésüket annak érdekében, hogy csökkenjen a CO2 kibocsátás, egyúttal hozzájárulhassanak a globális felmelegedés lassulásához.
Erőtől duzzadó 3 literes PC, egy bővítőhelyes, PCIe X16 csatlakozóval
A Shuttle karcsú XPC barebone-ja, az XH110G az első 3 literes számítógép a Shuttle kínálatában, amely egy normál méretű, egy slot szélességű bővítő kártyának is tud helyet biztosítani. Az LGA 1151 foglalatú, asztali Kaby Lake processzorcsaláddal együtt ez a platform tökéletesen megfelel számos olyan professzionális alkalmazáshoz, amelyeknél a teljesítmény, a rugalmasság és a kompakt méret együtt számítanak. Például, ha egy multi portos videókártyát vagy egy video-grabber kártyát építesz be, akkor az XH110G videófalakhoz, grafikus munkaállomásnak, médiafelvételekhez lesz alkalmas. Még középkategóriás játék is lehetséges lesz.
ASUS ZenPower vésztöltők
Powerbankja szinte minden gyártónak van, mégis az Asus ZenPower termékvonala markánsan különbözik ettől a nagy sokaságtól. Különös gondot fordítottak a megjelenésre, amelyet Zen dizájnnak hívnak. Többféle használati igényhez más-más töltőt vehetsz, amelyek azonban egy stílusba illeszkednek, hiszen egy családba tartoznak. Végül a sorozatot kiegészíti egy kimondottan laptopok újraélesztéséhez alkalmas, hatalmas kapacitású modell is.
Lehelj életet a rendszerbe
Az év végi vásárlási láz lendületet adhat annak, hogy a vánszorgó rendszerlemez helyett egy tízszer gyorsabb SSD-vel lehelj életet az ügyfeleid megfáradt konfigurációjába. Egy kis kakaó mindenkinek jól jöhet, mi ehhez a Kingston SSDNow UV400 meghajtókat javasoljuk. Megbízható és tartós adattároló, amely a népszerű kapacitásokban áll rendelkezésre, igen magas írási és olvasási sebességen.
Az új Intel X generáció és a Core i9
Az Intel új i9-es processzoraival párhuzamosan mutatkozott be az új Intel X széria is, amelynek a csúcsterméke 18 magon 36 szálat kezel majd. A lenyűgöző teljesítmény elsősorban a tuningosok és a profi gépépítők, a tartalom szolgáltatók, valamint a megszállott játékosok számára lesz elutasíthatatlan kihívás.
Év végi hajrában a Bónuszpont gyűjtögetés
Idén is fut a hagyományos pontgyűjtő akcióink, ebben az évben is folytatódnak a jobbnál jobb bónusz gyűjtési lehetőségek. A Bónuszpontok gyűjtögetése nagyon egyszerű, vásárolj a fókuszba helyezett termékekből és a számlád kifizetését követően azonnal értékes ajándékokra válthatod a pontokat vagy tovább gyűjtögetheted a még értékesebb ajándékokért. Hajts rá a Bónuszpontokra!
Robusztus mini PC amelyen van HDMI 2.0
Ez a 43 mm vastag mini PC a csatlakozási lehetőségek kánaánjával dicsekszik, egybegyúrva a magas számítási teljesítménnyel és egy hangsúlyos, markánsan robosztus megjelenéssel. Tökéletesen gördülékeny a 4K videófolyam akár 60 képkockás sebességen a HDMI 2.0 porton keresztül. Praktikus Type-C USB port van rajta és 2 db Intel Gigabit Ethernet port, de mindez csak a jéghegy csúcsa. Bemutatkozik a karcsú Shuttle XPC DH270 barebone.
FSP HEXA 85+ bronz sorozat
Az FSP HEXA tápegységek korábban már átestek egy technológiai frissítésen és HEXA+ néven kerültek forgalomba. Ez a család az egyik legkeresettebb típusa az FSP kínálatának. A vásárlói igények hívták életre a HEXA számítógép tápok immáron harmadik változatát, amelyek hatékonyságban jobbak elődeiknél, 80 PLUS Bronze bizonyítvánnyal rendelkeznek.
Találatok száma: 2809 « Előző 1 |2 |3 Következő »