Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2825 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Hasznos funkció: Szűrj beérkezési dátum szerint!
A terméklista oldalon a keresőpanelen ki tudod jelölni, hogy milyen beérkezési idejű termékek szerepeljenek a találati listán. Ha határidőre kell beszerezned valamit, akkor ezzel a szűkítéssel csak azokat a termékeket látod majd, amelyekre a megadott napig van várható beérkezés vagy éppen készleten is van már.
FSP univerzális CPU hűtők
Az FSP új területekre lépett és a saját márkás tápegységeihez, valamint számítógépházaihoz kiváló technikai tudású processzor hűtőket is kínál. Az FSP CPU Air Cooler Windale család két modellel mutatkozott be, Windale 4 és Windale 6 néven. Mindkettő univerzális, Intel és AMD processzorokhoz is használható, valamint felfogatható az AM4 lapokra is.
Toughpower 1500W Gold: színtiszta energia
A Thermaltake Toughpower sorozata a prémium vonal a tápegységek között. A 80 PLUS Gold minősítéssel rendelkező táp félmoduláris kiépítésű. A legmagasabb minőségű alkatrészek laknak benne, ezért stabil teljesítmény képes nyújtani verhetetlen hatékonysággal. Az erőteljes különálló 12 V-os ágak a maximális energiát továbbítják a fogyasztók felé, csúcsteljesítményre sarkallva a rendszert. Ultra csendes működésű ventilátor végzi az alkatrészek hűtését odabent.
Biztos kell egy hosszabbító, nem?
Az ünnepek alatt halmozottan előkerül a probléma: elfogyott a szabad konnektor vagy töltenél egy USB-s eszközt, de nincs mivel. A kütyüid falják az áramot és mindig éhesek, sok konnektor kell, hogy etetni tudd őket. Az Allocacoc rendet vág a a lábad alatt gubancolódó hosszabbítók között és még USB eszközök töltésére is szakosodott. Talán nem is tudtad, hogy van egy nagyon jópofa Bluetooth hangszórójuk is.
Próbáld ki az új Shuttle barebone-t a piacra kerüléssel egy időben!
Ha kihagytad a lehetőséget, akkor most bepótolhatod. A Shuttle nagy sikerrel futtatta a féláras barebone promócióját, amelyben most az új modell piacra kerülésével Te is részt vehetsz. Szert tehetsz egy Shuttle SZ270R9 demo modellre 50% árkedvezménnyel a termék piacra kerülésével egy időben. Próbáld ki a legújabb, RGB LED fényekkel felvértezett XPC modellt, amiből egy komoly erőgépet építhetsz!
Sikerekben gazdag új évet!
Készen állsz az új kihívásokra? Mi már január 2-án indítjuk is az új évet és a megszokott nyitva tartással állunk a rendelkezésedre. A webáruházunk pedig szünet nélkül nyitva tart. Örülünk, hogy 2017-ben velünk tartottál és reméljük az új évben is együtt dolgozhatunk. Ezúton kívánunk sikerekben gazdag boldog új évet!
Kerülj a rivaldafénybe!
Az R9-es dizájnnal simán megteheted. Ugyanis változtatható színű LED világítás került a kocka alakú Shuttle barebone előlapjába. Az SZ270R9 XPC a high-end alkotóelemek felhasználásával igazi erőgép lesz. A gamerek és az RGB fények iránt rajongók mind kiépítésben, mind megjelenésben demonstrálhatják az erőt. Intel Core K processzor támogatás, normál méretű grafikus kártya hely, Intel Optane technológia, három M.2 csatlakozó és két hálózati konnektor alkotja a nehézfegyverzetét az új számítógép váznak.
Kellenek a fények
Kellenek a fények
2017.12.25.
A Thermaltake vitathatatlanul élen jár a LED fények tápegységekbe való applikációja terén (is). Az első ilyen összeállítás a már régóta kapható Smart RGB Pro, amelyből készül egy "Pro" nélküli változat is. Ebben szintén a tápban levő hűtőventilátor köré került a 256 különböző színre képes LED világítás. A fény beállítása pofon egyszerű: a hátoldalon egy gomb jár hozzá. A beépített memóriában 15 előre beállított világítási mód található, melyből e gombbal választhatsz. A Smart RGB egy kompromisszumok nélküli minőségű, alap 80PLUS (230V) besorolású táp, ajánlott bármilyen konfigurációhoz.
A kötelező védelem a felesleges kiadások elkerülésére
A fontos adataid elvesztését vagy a meghibásodott alkatrészek pótlásából, valamint a kieső munkaidőből eredő felesleges költségeket kerülheted el egy UPS használatával. Ha megelégszel egy takarékos árú alap verzióval, akkor válaszd az FSP Nano FIT családot. Jelenleg 600VA és 800VA kapacitással kapható szünetmentes megkímél téged a problémáktól és még egy rövid, de megfelelő áthidalási időt is képes nyújtani.
Év végi hajrában a Bónuszpont gyűjtögetés
Idén is pontozzuk a hűségedet! A Bónuszpontok gyűjtögetése az év utolsó napjáig tart és a jövő év elején még be tudod váltani a hűségedért kapott pontjaidat. Hajts rá, hogy a begyűjtött Bónuszpontokért megszerezhesd az értékes ajándékokat!
Találatok száma: 2825 « Előző 1 |2 |3 Következő »