Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2862 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Életbe lépett a GDPR rendelet, készen állsz rá?
Lehet, hogy mikor e sorokat olvasod, már életbe lépett a GDPR rendelet. Rengeted teendőd van, hogy meg tudj felelni minden előírásnak és igen zavaros még mindig a helyzet. Ha úgy érzed, hogy el vagy veszve a részletekben, akkor ne aggódj, nem vagy egyedül. Még a szakemberek is tapogatódznak számos technikai kérdésben és az info törvény szükséges módosítását sem fogadta el a parlament, 10 nappal a határidő előtt! Figyelmedbe ajánlunk egy ingyenes közösségi forrást a tájékozódáshoz.
Vadonatúj FSP számítógépházakba építkezhetsz
Tavaly az FSP új termékkörökben lépett piacra és próbált szerencsét a márka ismertségében bízva. A számítógépházakból még csak ízelítőt kaphattunk akkor, a valódi választékról azonban ezentúl már nyugodtan beszélhetünk. Az új modellekkel nem csak változatosabb lett az FSP ház kínálata, hanem szerteágazóbb is. A gyártó belépőszinthez, az uralkodó irányzathoz és a felső kategóriához is ajánlani tud megoldást.
Újdonság: RGB LED világítású DDR4 memória a HyperX kínálatában
A rendszerben levő fényforrások színeinek összehangolása és egy közös platform alatt történő beállítása lassan kezd körvonalazódni. Jelenleg még az ASUS, a Gigabyte és az MSI is saját világításszabályzó szoftvert és szisztémát használ, de nincs baj, az alkatrész gyártók alkalmazkodnak hozzájuk. A HyperX a Predator DDR4 családot bővítette ki fliud RGB fényeffekteket kibocsátó memóriamodulokkal, amelyek az iparágvezető HyperX Infrared Sync technológián keresztül kapcsolódni tudnak a három előbb említett alaplap készítő rendszeréhez, azokból közvetlenül beállíthatók a LED panelek színei.
Amikor zárva vagyunk: Pünkösd hétfő
El vagyunk halmozva a hosszú hétvégékkel. A jövő hét hétfő ismét munkaszüneti nap lesz, ugyanis pünkösd hétvégéje következik: Pünkösdvasárnap (05.20.) és Pünkösdhétfő (05.21). Az egyetlen munkanapot érintő szünnap miatt nem túl drámai a nyitva tartásunkat érintő változás: hétfőn leszünk zárva, amely napon kiszállítás sem lesz.
Beépíthető, 6 portos belső USB HUB
A számítógépházon belülre telepítheted a Thermaltake H200 USB elosztót. Három 9 tűs USB 2.0 csatlakozási lehetőséggel és további 3 USB 2.0 szokásos (Type A) porttal bővítheted az USB csatlakozások számát a gépeden belül. Az alaplap korlátozott 9 tűs portjait megsokszorozva hozzákapcsolhatsz például ventilátor szabályzót vagy különféle LED világítási megoldásokat, valamint digitális tápként is használhatod. Könnyű plug-and-play csatlakozás és egyszerű, mágneses rögzítési lehetőség.
Oszd meg a tapasztalataidat és nyerj egy NAS-t!
Sok tapasztalattal rendelkezel az ASUSTOR NAS-ok használatával? Ha igen, akkor semmi akadálya nincs annak, hogy megoszd azt másokkal is. Tedd meg és nyerj egy vadiúj ASUSTOR AS4002T NAS-t, amely ebben a hónapban fog megjelenni! Az ASUSTOR egy gyártói promóciót indított, hogy felhasználó tapasztalatokat gyűjtsön világszerte az ASUSTOR ADM friss, harmadik verziója kapcsán. A magyarországi esemény felhívását tesszük közzé.
Kingston Canvas memóriakártya család - Select, Go! és React
A Kingston legfrissebb memóriakártya családja a Canvas sorozat, amelyeket a HD és 4K filmek rögzítéséhez, valamint a nagyon nagy felbontású fotók készítéséhez alkottak. A család a felhasználói igényekhez igazodva háromféle változatban érhető el: Select, Go! és React néven. Nyugodt lehetsz, hogy a kameráddal megörökített emlékeid vagy az életed nagy kalandjai biztos helyre kerülnek. A Kingston Canvas memóriakártyák tartóssági teszten is átesnek, hogy nehéz körülmények között is megállják a helyüket.
Asustor ADM 3.1: Már telepítetted?
Ha még nem, akkor hadd emlékeztessünk rá, elérhető az ASUSTOR ADM új verziója. Ez a frissítés olyan új funkciókat tartalmaz, amelyeket a felhasználói visszajelzések alapján készítettek el. Ezek között van az SSD Cache a merevlemezek gyorsítására, a RAID Scrubbing-ként ismert karbantartó szolgáltatás, a vállalati fiókok felügyelete vagy az új LDAP kliens.
Titkosított megoldás minden felhasználó számára
A május 25-én életbe lépő adatvédelmi előírások minden bizonnyal ráirányítják mindenki figyelmét arra, hogy a fontos és kényes adatokat igenis titkosítani kell. Nem csak a hatósági fellépéstől való félelem miatt, ez elemi érdeke mindenkinek. A magánfelhasználóknak és a vállalkozásoknak is rengeteg információja gyűlik össze az évek során, amit nem szabad védelem nélkül hagyni. A notebookhoz és asztali számítógépekhez is ideális, három formátumban (2,5", M.2 és mSATA) elérhető Kingston UV500 SSD e fontos adatok számára biztosítja a 256 bites hardveres titkosítást, valamint a TCG Opal 2.0 biztonsági menedzsment megoldást. A meghajtásról Marvell Dean kontroller gondoskodik, az adatok 3D NAND tárolóba kerülnek.
Mindenhonnan megcsodálható, gyönyörű RGB megvilágítás
Ha a gépházat fejben már tele tervezted mindenféle fényekkel és még mindig vágysz egy kis pluszra, akkor a Thermlatake Versa C24 lesz az, amire valójában vágysz. A középmagas gépház előlapjából két RGB LED sor világít és bármilyen szögből nézel is a házra, ezt biztosan látni is fogod. Maga a Versa C24 rendkívül elegáns fehér festéssel vagy éjfekete színben választható. Rendkívül jó a hűtési potenciálja és ami a legfontosabb, az üveglap mögött hatalmas hely van az építkezéshez, AIO vagy DIY folyadékhűtést is belepakolhatsz.
Találatok száma: 2862 « Előző 1 |2 |3 Következő »