Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Nálunk mostmár a weboldalon is fizethetsz bankkártyával!
Nálunk mostmár a weboldalon is fizethetsz bankkártyával!
2015.10.01.

A következő hetek nem az előre megtervezett bevásárlások ideje, bármikor beeshet egy új megrendelés. Reméljük neked is nagy segítség lesz, hogy a vételárat készpénz helyett bankkártyával is fizetheted.

Többen kérdeztétek, hogy mi ebben a hírben az újdonság, hát eddig is lehetett kártyával fizetni nálunk? Nos, majdnem. Igen, személyes vásárláskor ez igaz már rég óta, de ami itt újdonság, hogy a weben is tudsz már kártyával fizetni. A rendelésed lezárásakor, amikor fizetési módot választasz, felkerült egy új opció, a bankkártyás on-line fizetés lehetősége. Így már a mi oldalunkon is tudsz azonnal bankkártyás fizetést választani. Azért azt szeretnénk kérni, hogy amennyiben van előrendelt terméked, amit azonnal nem tudunk raktárról adni, akkor inkább maradj a hagyományos fizetési módoknál.
 
A gyorsabb és kényelmesebb vásárlás érdekében a bankkártyás fizetés már közvetlenül a rendelés elküldésekor rendelkezésedre áll a webáruházunkban, éjjel-nappal a számítógépeden vagy a mobilodon. A nap 24 órájában rendelhetsz és azonnal kifizetheted a rendelésed. Így jöhetsz érte vagy küldheted érte a kollégádat, illetve házhoz is kérheted, gyorsan átvehető lesz a csomag.
 
Egész nap úton vagy és bármelyik pillanatban jön egy hívás, hozz ezt vagy azt. Hozzánk nyugodtan bekanyarodhatsz akkor is, ha váratlan megrendelésed érkezett! A vásárlásaid ellenértékét a készpénz helyett bankkártyával is kiegyenlítheted.
 
Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk Téged az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház a kártyád-, illetve a mögötte álló számlád adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.
 
 A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szükség:
 
• Kártyaszám
• Lejárati dátum
• Érvényesítési kód
 
Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethetsz:
 
• MasterCard (dombornyomott)
• Visa (dombornyomott)
• American Express (dombornyomott)
• Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Electron kártyád kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, természetesen fizethetsz kártyáddal internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, fordulj a kártyádat kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
• Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy a kártyádat kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultálj bankoddal!
 
További információ a bankkártyás fizetésről itt található.
 
Vásárolj nálunk a bankkártyáddal és reméljük, hogy a szolgáltatásunkkal még rugalmasabban, még gyorsabban tudod kiszolgálni az ügyfeleidet!