Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
ASUSTOR NAS: tíz érv mellette
ASUSTOR NAS: tíz érv mellette
2017.02.01.

Tíz érvünk van arra, hogy a vállalkozásoknak már ma szükségük van saját, megosztható adattárolóra. A központilag menedzselhető adattár elérhető bárhonnan és könnyedén megosztható a tartalma a munkatársak között. A holnap kihívásainak pedig biztos hátteret nyújt.

01. érv: Csúcsteljesítmény és termelékenység növekedés
 
 
Igényes, eredmény orientált vállalati környezetben az adatok megfelelő időben történő elérése kritikus tényező. Minden másodperc számít. Csak az ASUSTOR NAS használja a legjobb minőségű hardvert a legmodernebb szoftver környezettel együtt, fenntartva a kivételes teljesítményt, egyben kiegyensúlyozott és stabil többfeladatos munkakörnyezetet nyújtva. Fokozza a termelékenységet és segíti a vállalkozást egy magasabb szintre lépni.
 
02. érv: Több platformos, eszközfüggetlen és korlátlan fájlmegosztás
 
 
Az ASUSTOR NAS alkalmazható hibrid rendszereket használó vállalati környezetben. Akadálytalanul és folyamatosan megoszthatóak a fájlok a különféle platformok és eszközök között. Nem számít, hogy Windows, Mac OS X vagy Unix szerű operációs rendszereket használnak a vállalkozásnál vagy párhuzamosan akár több félét is. A központilag menedzselhető adattár elérhető bárhonnan és könnyedén megosztható a tartalma a munkatársak között, hogy a táblagépekkel, laptopokkal és okostelefonokkal is egyszerűen hozzáférhessenek a fájljaikhoz, bármikor, bárhonnan.
 
03. érv: Hatékony hálózat menedzselő eszközök
 
 
Az ASUSTOR NAS praktikus és egyszerűen használható hálózat kezelő eszközöket kínál: Access Control, Syslog Server, ADM Defender, SNMP, Network Defender és AntiVirus. Ezek lehetővé teszik a hálózati rendszergazdák vagy kicsit gyakorlottabb felhasználók számára, hogy egy helyen menedzselhessék és átláthassák az egész rendszert, annak minden fontos elemét, például gyorsan beléptessenek további felhasználókat és beállítsanak számukra hozzáférési jogosultságokat.
 
04. érv: Sokoldalú bővíthetőség
 
 
A cég méretének növekedésével sokkal több adat és sokkal több igény merül fel. Az ASUSTOR NAS képes a vállalat elvárásainak megfelelően növekedni nagyvállalati szintű hardverek széles választékát kínálva. A NAS szoftverek szintén magukban hordozzák az expanzió lehetőségét. Az ASUSTOR tudatosan ajánl olyan megoldásokat, amelyekkel az igények növekedéséhez igazítva folyamatosan fejleszthető az adattároló kapacitása és tudása.

05. érv: Kódolt tárolás az adatok biztonságáért és titkosításáért
 
 
Mindenkinek vannak kisebb-nagyobb titkai, amelyeket nem szeretne idegeneknek megmutatni. A hálózati tárolóra feltöltött, a megosztott könyvtárakban tárolt információk további biztonsága és titkosítása érdekében az ASUSTOR NAS beépített hardveres AES 256 bites kódoló algoritmust használ. Ez a kódolási eljárás megfelel a katonai szintű előírásoknak is, teljesen biztonságos ahhoz, hogy az érzékeny adataidat rábízhasd.

06. érv: Összkomfortos backup megoldás
 
 
Egy központi hálózati adattárolóra a cég valamennyi számítógépéről és mobil eszközéről készíthető adatmentés az operációs rendszer típusától függetlenül. Az ASUSTOR NAS komplett adatmentési megoldást szolgáltat még a hibrid vállalati környezetekben is. Könnyen időzíthetőek az adatmentések időpontjai, de kézzel is bármikor elindítható egy soron kívüli backup. Mindegy, hogy Windows (Backup Plan), Mac OS X (Time Machine) vagy Unix alapú operációs rendszer (Ralus) fut-e a kliens gépen, de ugyanúgy használható tabletek, laptopok és okostelefonok adatmentéséhez is.

07. érv: Exkluzív MyArchive tároló
 
 
Egy korlátlan tárhely lenne az igazi, nem? A MyArchive már majdnem ezt nyújtja, a ritkábban használt adatokat kiveheted az aktív NAS-ból és bármikor vissza is teheted. Rugalmas tárolási menedzsmentet kialakítását teszi lehetővé azzal, hogy az adatok egy részét kivesszük a NAS-ból és csak akkor tesszük vissza, ha szükség van rájuk.
 
08. érv: Maximális költséghatékonyság
 
 
A gazdasági mutatók a legfontosabbak egy beruházás elindításánál. A költséghatékonyság pedig az ASUSTOR NAS esetében kimagasló. Vannak NAS gyártók, akik jók a hardverben és vannak, akik jó szoftver készítenek. Az ASUSTOR ereje abban rejlik, hogy a gyártó mindkettőt kézben tartja és együtt fejleszti. Így nagyfokú rugalmasságot, tág keretek közötti bővíthetőséget tud nyújtani mind a szoftver, mind a hardver terén. E kettő megfelelő kombinálásával és a jövőben való bővíthetőség potenciáljával a legmagasabb teljesítmény-ár arány érhető el.
 
09. érv: Multifunkcionális szerver létrehozása
 
 
A legnagyobb pazarlás, ha egy beruházást parlagon hagyunk. Az ASUSTOR NAS hálózati tároló hatalmas tudással és elképesztő mennyiségű lehetőséggel rendelkezik, amelyet a vállalkozás hasznára fordíthatsz.  Csak egy kis időt kell áldozni az egyes funkciók üzembe helyezésére.
 
10. érv: A NAS mint megfigyelőközpont
 
 
Az ASUSTOR NAS megfigyelő központja a Surveillance Center, egy ingyenes NVR szoftver, amely barátságos felülettel várja a felhasználókat. Egyedülállóként 4 ingyenes kameralicencet tartalmaz, amely további licencekkel bővíthető. Az ASUSTOR több mint 600 IP kamerával kompatibilis, és ez csak a bevizsgált modellek száma. Különösebb ráfordítás nélkül csatlakoztathatod hozzá az IP kameráidat csupán 5 egyszerű lépésben. Három különféle módon nézheted meg a kamerák képét: közvetlenül a NAS-on, böngészővel vagy mobil eszközzel.
Kapcsolódó termékek:

Asustor AS6102T NAS

beépíthető meghajtók száma: 2db, SATA3, RAID: RAID 0, 1, JBOD, USB2.0, USB3.0: 3db, eSATA, HDMI kimenet: 1db, S/PDIF, LAN (10/100/1000 Mb/s): 2db, fekete

Gyártói cikkszám: 

AS6102T

106 000 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Asustor AS6202T NAS fekete

beépíthető meghajtók száma: 2db, SATA3, RAID: RAID 0, 1, JBOD, USB2.0, USB3.0: 3db, eSATA, HDMI kimenet: 1db, S/PDIF, LAN (10/100/1000 Mb/s): 2db, fekete

Gyártói cikkszám: 

AS6202T

131 700 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Asustor AS3102T NAS fekete

beépíthető meghajtók száma: 2db, SATA3, RAID: RAID 0, 1, JBOD, USB3.0: 3db, HDMI kimenet: 1db, LAN (10/100/1000 Mb/s): 1db, fekete

Gyártói cikkszám: 

AS3102T

83 900 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Asustor AS3104T NAS

beépíthető meghajtók száma: 4db, SATA3, RAID: RAID 0, 1, 5, 6, 10, JBOD, USB3.0: 3db, HDMI kimenet: 1db, LAN (10/100/1000 Mb/s): 1db, fekete

Gyártói cikkszám: 

AS3104T

125 200 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Asustor AS6104T NAS

beépíthető meghajtók száma: 4db, SATA3, RAID: RAID 0, 1, 5, 6, 10, JBOD, USB2.0, USB3.0: 3db, eSATA, HDMI kimenet: 1db, S/PDIF, LAN (10/100/1000 Mb/s): 2db, fekete

Gyártói cikkszám: 

AS6104T

153 300 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron