Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
HyperX Fury SSD az energiabomba
HyperX Fury SSD az energiabomba
2017.01.03.

A HyperX Fury SSD egy energiabomba a laptopokon vagy asztali PC-n futó játékok és alkalmazások számára. Nagy teljesítmény kapsz megfizethető áron és pont a legkelendőbb tárméretekkel.

Kitől vennénk SSD-t, ha nem magától az eSportok szakértőjétől?! A HyperX már a kezdetektől megszállottan rajong a digitális sportokért és e téren oroszlánrészt vállalnak a csapatok támogatásával. A sokéves együttműködés alapján jól tudják, mi kell a pörgős játékhoz a profi szinten és az otthoni hobby sportolók számára egyaránt.
 
 
A HyperX Fury a hobby sportolók, gamerek, de akár az irodai konfigurációk számára megoldás. Elérhető áron komoly technológiát kapunk és a gyorsasága révén látványosan felturbózza az adott konfigurációt. A 7 mm-es slim forma révén bármilyen gépbe beilleszthető.
 
A HyperX Fury SSD szimmetrikus, 500 MB/s-os írási- és olvasási sebessége egy nagyságrenddel a hagyományos SATA merevlemezek felett jár. Az operációs rendszer kapkodóssá válik, ha ezen fut, ahogy a játékok is. Az iparágban már bevált és bizonyított LSI Sandforce  SF-2281 vezérlő jól ismert a végfelhasználók körében, az ismert név vonzóvá teszi a kedvező árú HyperX Fury-kat.
 
 
A háromféle kapacitás lefedi a gamer pc-k vagy a nagy teljesítményű laptopok elvárásait. A 120 GB vagy a 240 GB az asztali gépben elegendő a rendszer és pár nagy méretű játék számára. A 480GB pedig "komolyabb" tárolási igényeket is kielégít.
 
 
A játék során a HyperX Fury SSD-vel nem kell arra várni, hogy felpörögjön a merevlemez és az operációs rendszer odadaráljon a következő információcsomaghoz, nincs idegőrlő és végtelennek tűnő várakozás a következő pálya betöltésekor.
Kapcsolódó termékek:

Kingston HyperX Fury 480GB SATA3 2,5" SSD

olvasási sebesség: 500MB/s, írási sebesség: 500MB/s, gaming

Gyártói cikkszám: 

SHFS37A/480G

67 000 Ft (bruttó)
  darab  
Kifutott