Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Luxa2 by Thermaltake a mobilodhoz
Luxa2 by Thermaltake a mobilodhoz
2016.12.23.

A Thermaltake külön termékcsoportot hozott létre a mobil eszközökhöz készített kiegészítők számára, ennek összefoglaló neve a Luxa2. A modern, utcai viselet stílusirányzat minimalista dizájn elvárásai szerint készített fejhallgatók, vezeték nélküli hangszórók, powerbank-ok, mobiltartók és egyéb kiegészítők tartoznak a márkacsoporthoz.

A Thermaltake 2009-ben a mobilokhoz készített kiegészítők számára hozta létre a Luxa2 brandet. A kifinomult és modern megjelenésű termékek a legmodernebb technológiákat tartalmazzák, és egyúttal kiemelkedő minőséget is képviselnek. A Luxa2 termékek sportosak, karcsúak és a divatos utcai viselet jellemzőit hordozzák.
 
 
A Luxa2 név számtalan terméket ölel át, mi inkább a hazai piac számára érdekes termékeket próbáltuk kiválogatni a szortimentből. Az így összeállított termékkínálatot raktáron tartjuk, a kiválasztott terméket bármikor elviheted. A közvetlen gyári szállítás miatt a raktáron nem levő modelleket csak a következő import során tudjuk beszerezni neked.
 
 
A Lavi fejhallgatók vezeték nélküli, Bluetooth 4.0 kapcsolaton működnek. Az egyes betűjelek (O, S, D és L) jelölik a különböző megoldásokat.
 
 
A Lavi O a verhetetlen sport hangzás a szabadidős, aktív mozgáshoz. A fülhallgatók a kipottyanás elkerülendő kis horgocskákkal tapadnak a fülkagylóra. A vezeték ne legyen megtévesztő, nem a mobilodba kell dugni, hanem azon vannak a kezelőszervek, a melyek így pont a kezed ügyében lesznek majd. Több fülmérethez igazodó füldugókat kapsz hozzá.
 
 
A Lavi többi modellje a klasszikus fejhallgató stílusban készült, de egymástól elkülönülő zenehallgatási módhoz. Az L az könnyű utcai viselet, összehajthatóan szállítható.
 
 
A Lavi D nagyméretű, 40 mm-es hangsugárzói 2x2W zenei teljesítményt nyújtanak a számodra. Ha a vezetékes üzemmódot preferálod inkább, akkor jack kábellel kapcsolhatod a mobilhoz. Tartós és könnyű fejhallgató és használaton kívül szintén összehajtható.
 
 
A hardcore változat a Lavi S, amely extrém basszussal, fület körülölelő párnázattal és hosszú működési időt biztosító nagy, 1000mAh-s akkumulátorral szállítja a zenét a füledhez.
 
 
A Groovy a vezeték nélküli, Bluetooth hangszórók márkája, számos érdekes megoldással. A GoovyR 360° például lehet mobiltartó, falra szerelheted vagy a konyhában felakaszthatod a bornyitó mellé a tartóra.
 
 
Magával ragadó, valóban hangsugárzó a GroovyA, 15-30 fok terjedelemben előre nyomja a muzsikát, de van beépített mikrofonja is, ha mindeközben hívásod érkezett volna.
 
 
Csiszolt alumínium borítás és valódi bőr szíj kell ahhoz, hogy megmutasd a stílusod. A Groovy Wireless Stereo Speaker nem csak a hangjával, hanem a megjelenésével is magára szeretné irányítani a figyelmet.
 
 
A Groovy Dou Live a tableteddel vagy a mobiloddal együtt valódi filmszínházat varázsol az asztalodra, egy praktikus tartóval egy komplett házimozi rendszered lehet.
 
 
A Groovy sorozatban van egy olyan modell is, amely bedobható a táskádba és ha jobb hangzást szeretnél valahol, mint amit a mobilod tud, akkor csak előkapod és hallgatod. Ez a GroovyT.
 
 
A Luxa2 kiegészítők csapatába a hangszórók és fejhallgatók mellett például powerbank-ok is megtalálhatóak. Elegáns bőrszerkóban vagy...
 
 
... strapabíró fém és gumi borításban, masszív 7000mAh-s akkuval.
 
 
Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, ha már mobil kiegészítőkről van szó, akkor ez természetes, hogy a különféle autós mobiltartók is szerepelnek a kínálatunkban: a Vent Clip például nem az üvegre, hanem a szellőző rácsára szerelhető.
Kapcsolódó termékek:
KIFUTÓ TERMÉK

LUXA2 GroovyW Bluetooth hangszóró fekete

7W, akkumulátoros működés, Bluetooth

Gyártói cikkszám: 

AD-SPK-PCXCBK-00

32 600 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

LUXA2 Groovy Duo Live 2.0 hangszóró fekete

6W, akkumulátoros működés, Bluetooth

Gyártói cikkszám: 

AD-SPK-PCGDBK-00

23 900 Ft 18 415 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron
Kiszórós

LUXA2 GroovyA Wireless 2.0 hangszóró fekete

7W, akkumulátoros működés, Bluetooth

Gyártói cikkszám: 

AD-SPK-ALGABK-00

21 200 Ft 16 002 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron
Kiszórós
KIFUTÓ TERMÉK

LUXA2 Groovy R 360 Micro 2.0 hangszóró ezüst

6W, akkumulátoros működés, Bluetooth

Gyártói cikkszám: 

AD-SPK-PCGRSI-00

11 700 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron
KIFUTÓ TERMÉK

LUXA2 Lavi O 2.0 mikrofonos fülhallgató fekete

2.0, Bluetooth, 20Hz-20kHz, fejhallgató érzékenység: 110dB, mikrofon érzékenység: -42dB

Gyártói cikkszám: 

AD-HDP-PCLOBK-00

9 350 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

LUXA2 PL1 5V 2800mAh Li-Pol powerbank műbőr, fekete

Gyártói cikkszám: 

PO-UNP-PUL1BK-00

8 820 Ft 6 985 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron
Kiszórós