Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Növeld a használati élményt Trendnettel!
Növeld a használati élményt Trendnettel!
2016.11.21.

Egy hálózat használatának az élményét fokozhatod a Trendnet termékeivel. A dobozból kivéve őket egy átlagos felhasználó is többet ki tud majd hozni a netjéből és elégedett lesz, milyen jó cuccot ajánlottál neki. A Trendnet három éves jótállásával pedig te is nyugodtan alhatsz. Feldobunk pár ötletet, amivel a vásárlóidat megkeresheted.

A WiFi eszközökből egy lakásban is lehet már több, mint amit a meglévő hálózat optimálisan ki tud szolgálni. Pénztárca barát áron tudsz megoldást nyújtani a túlzsúfolt és belassult WiFi hálózatokra a Trendnettel. Egy szuper gyors rendszert alkothatsz, ha átállítod az ügyfeled hálózatát az AC WiFi szabványra.
 
A Dual Band egy nagyon jó megoldás, a lassabb B, G és nem túl nagy sávszélességet igénylő  N eszközöket egy elszeparált 2,4 GHz-es N-es hálózatra teheted, míg az új, AC szabványúakat az 5GHz-re.
 
 
A TEW-824DRU kétsávos AC1750 router, amivel a túlzsúfolt otthoni hálózat eleve felgyorsítható. Azonban a több gép és több eszköz egymással párhuzamosan a letöltésekkel és feltöltésekkel hamar újból belassíthatja a netet. Komoly szervezés és folyamatos felügyelet kell ahhoz, hogy ne forduljon elő bit dugó a kábeleken. A Qualcomm StreamBoost technológiával a felhasználó beavatkozása és akár tudta nélkül előnyben részesíti a játékokat és a hang alapú média kiszolgálást a le- és feltöltésekkel szemben. Folyamatosan tanulja az applikációkat és hardvereket, hogy mindig a legjobb élményben legyen része a felhasználóknak. A kicsit profibbak egy grafikus felületen felügyelhetik mely alkalmazás vagy melyik eszköz gyilkolja épp a sávszélességet. Kézzel korlátozhatod számukra a maximálisan igénybe vehető sávot.
 
 
Utazó router, amely elkíséri a családot és mindenki számára megfelelő internetet biztosít. A TEW-817DTR egy kétsávos AC750 router, kis mérete miatt tudjuk magunkkal vinni. Két üzemmódja van. Az egyik a routerhez méltón a vezetékes internetet osztja meg 300 Mbps N-es és 433 Mbps AC vezeték nélküli tartományban, minden beállítgatás nélkül, pillanatok alatt. A másik üzemmódban (WISP) pedig például a hotelek jelszóvédett WiFi hálózatát teszi elérhetővé több felhasználó számára, mintegy Access Point-ként. A teljes hordozhatóságot az USA, Európa és Anglia konnektorjaiba illő átalakítók biztosítják.
 
 
Egyre népszerűbbek a lakás átkábelezését kiváltó Powerline adapterek, amelyek a már meglévő energiahálózatot használják fel a belső hálózathoz az Ethernet kábelek helyett. A TPL-420E2K Powerline adapterhez gigabites porton kapcsolódhat a játékkonzol, a PC vagy a HD televízió. 1,2 Gbps sebességű adatátvitel érhető el az ugyancsak 300 méteres hatótávolságon belül. 8 adaptert használhatunk egymás mellett, MIMO technológiával. Csak ki kell venni egyet a dobozból és bedugni a konnektorba, a hálózat automatikusan felépül.
 
 
150Mbps sebességű, mini méretű, vezeték nélküli USB adapter a TEW-648UBM. Csatlakoztatás után alig vehető észre, csupán 8 mm-re lóg ki majd az USB aljzatból. Ez a hordozható eszközöknél óriási előny, a csatakozóban felejtett adapternek kis esélye van, hogy beakad és letörik a szállításkor. A PC hátuljában sem lóg ki feleslegesen, nem akad be a kezed, ha valamit vakon, tapogatva szeretnél még csatlakoztatni. Gyorsan kapcsolódhatsz akár vendégként is egy hálózathoz a rajta levő WPS gomb megnyomásával. Szolgáltatásként  64/128 bites WEP, WPA/WPA2-RADIUS és WPA-PSK/WPA2-PSK titkosítás, Wi-Fi Multimedia (WMM) és Quality of Service (QoS) áll a rendelkezésedre.
 
 
A TPE-115GI Gigabit PoE+ injektorral megspórolhatsz egy PoE switch beszerzését. A hagyományos, non-PoE gigabites switch-hez csatlakoztatva akár 100-es Ethernet kábelt is kihúzhatsz a hálózati PoE+ és PoE eszközeidhez. Az integrált tápegysége csökkenti a további vezetékek, eszközök számát. Kiválóan alkalmas PoE access point-ok vagy IP kamerák telepítéséhez.
 
 
Pont ide passzol két  PoE (IEEE 802.3af) IP kamera modellünk TV-IP314PI és a TV-IP315PI. Mindkettő kül- és beltéren egyaránt felszerelhető, a kinézetükben van különbség, illetve a TV-IP315PI rendelkezik IK10 minősítéssel.
 
 
Ha már készen van a hálózat, akkor egy IP kamerával egy megfigyelő rendszer is készen van. A mobil eszközről, a távolból elérhető, forgatható TV-IP662WI kamera minden igényt ki tud elégíteni. A felvétel számítógép nélkül közvetlenül memóriakártyára rögzíthető, a mozgásérzékeléssel a tárhelyigény jelentősen leredukálható.
Kapcsolódó termékek:
KIFUTÓ TERMÉK

TRENDnet TEW-817DTR AC750 Dual Band WI-FI router

LAN (10/100 Mb/s): 1 port, IEEE 802.11a/b/g/n/ac, menedzselhető, tűzfal

Gyártói cikkszám: 

TEW-817DTR

10 500 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron
KIFUTÓ TERMÉK

TRENDnet TEW-824DRU AC1750 Dual Band WI-FI router

WAN (10/100/1000 Mb/s): 1 port, LAN (10/100/1000 Mb/s): 4 port, USB2.0, IEEE 802.11a/b/g/n/ac, tűzfal

Gyártói cikkszám: 

TEW-824DRU

20 800 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

TRENDnet TV-IP314PI kültéri IP kamera

4MP, 10/100 Mb/s, PoE

Gyártói cikkszám: 

TV-IP314PI

39 800 Ft (bruttó)
  darab  
Várható: 06.22.

TRENDnet TV-IP315PI kültéri IP kamera

4MP, 10/100 Mb/s, PoE

Gyártói cikkszám: 

TV-IP315PI

39 800 Ft (bruttó)
  darab  
Várható: 06.22.

TRENDnet TPE-115GI PoE injector 30W

átviteli sebesség: 10/100/1000Mb/s

Gyártói cikkszám: 

TPE-115GI

8 190 Ft (bruttó)
  darab  
Várható: 06.22.