Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Nagy hang szól az ikertornyokból
Nagy hang szól az ikertornyokból
2017.06.15.

Ezek prémium hangszórók a zene teljes spektrumát szolgáltatni tudják. A könnyű hordozhatóság révén magaddal viheted ezt az élményt és a szabadban vagy az irodában, a kiránduláson, illetve gyakorlatilag bárhol belemerülhetsz a zenébe. Hosszú időn keresztül használhatod a mobilról vagy bármilyen más Bluetooth képes zenelejátszódról vagy audió vezetéken keresztül a Raidsonic tetszetős hangszóró párját.

A mobilok és a tebletek tele vannak jó zenékkel, amelyeket közösen szeretnél hallgatni a barátaiddal, természetesen megfelelő zenei élmény mellett. A Raidsonic hordozható sztereó hangszórópárosában 40 mm-es hangsugárzók biztosítják ezt a minőségi zenehallgatást.

A modern megjelenésű hangszóróház alumíniumból készült. Két módon tudsz kapcsolatba lépni vele, Bluetooth 2.1 eszközről vagy hagyományos 3.5 mm-es jack kábellel. A hangszórók teljesítménye 4 Watt a 100Hz és 18kHz közötti a frekvenciasávon.

A hordozhatóság egyik legfontosabb mértéke az üzemidő. Kb. 75 százalékos hangerővel számolva a Raidsonic IB-SP202-BT egy feltöltéssel kb. 8 órán át működőképes, ezzel szerintem le is fedi a napi használati igényeket például egy strandon, egy kirándulás alkalmával, de még egy rögtönzött buli is beleférhet.

Bármilyen zeneforrásra rákapcsolhatóak a hangfalak, amely vagy AUX vagy BT kimenetet tud. Ha a mobiloddal használod, akkor a bejövő hívásokat is kezelni fogod tudni a hangszóróba épített mikrofon segítségével. Mondjuk, ekkor a környékeden mindenki rész vesz a beszélgetésben a kihangosítás miatt.

A hangszórókra több kezelőgomb felkerült, hogy ne kelljen a zenelejátszóhoz rohangálni a léptetés, a hangerő szabályzás vagy indítás / leállítás miatt. A két hangszóróhoz a csomagban a töltéshez használható USB kábel és 3.5 mm-es jack csatlakozós audiókábel jár még.

Kapcsolódó termékek:

Raidsonic ICY BOX IB-SP202-BT 2.0 hangszóró ezüst

akkumulátoros működés, Bluetooth

Gyártói cikkszám: 

IB-SP202-BT

17 100 Ft (bruttó)
  darab  
3 nap