Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Vedd le a monitorod az asztalról!
Vedd le a monitorod az asztalról!
2017.07.10.

A legtöbb helyet az íróasztalon a monitor foglalja el, mármint a számítógép alkotóelemeit tekintve. Valószínűleg nem is figyelted meg eddig, hogy mennyire sok hely felszabadulna, ha a monitor mondjuk lebegne az asztallap felett. Ergonómiai szempontból is nagyon fontos, hogy a helyes testtartáshoz igazodjon a kijelző és ne fordítva történjen mindez. A monitor fellógatásához ajánlunk több monitortartó állványt is a Raidsonic gyártásában, ugyanis az állványok között is van érdemi különbség.

A Raidsonic rakéta sebességgel bővíti a termékkínálatát. Rengeteg újdonságot mutattak már be nekünk, kicsit rossz dolog, hogy a gyártás némi fáziskésében van a termékbemutatókhoz képest, de előbb utóbb azért minden megérkezik a maga valóságában is.

A monitorok elterpeszkedve uralják az íróasztalt az idők kezdete óta. A CRT kijelzőkhöz méretes íróasztal is kellett, ráadásul a monitor szépen hátrafelé ki is lógott, ha nem az arcunkba szerettük volna beállítani. Felüdülés volt, amikor lapos monitorra cserélhettük a képcsövest, hirtelen úgy tűnt, hogy az íróasztal lapja is megnőtt. Egy monitorállvánnyal azonban további területet szerezhetsz vissza a monitorodtól.

Az állványra helyezett monitor szinte minden irányban mozgatható és beállítható a testhelyzetednek vagy a fényviszonyoknak megfelelően. Természetesen bizonyos feladatokhoz, mint amikor a monitort rendszeresen ide-oda kell forgatni, nélkülözhetetlen egy jó állvány. Ilyen jó állványokat kaptunk a Raidsonictól.

Icy Box IB-MS403-T

Egy maximum 27"-os kijelző fogatható fel rá, legfeljebb 8 kg-ig. Az asztallap szélére rögzíthető az állvány, 85 mm vastag lapot tud átfogni. A három csukló egyenként 180 fokban fordítható el, a monitor függőlegesen +/- 35 fokban dönthető meg vagy 360 fokban síkban elforgatható. Az oszlopon a függőleges magasság fokozatmentesen módosítható.

Icy Box IB-MS404-T

Az előző állvány kétkarú változata, két darab, egyenként 27"-os monitor számára. A két kijelző egymástól függetlenül állítható be a karokkal.


Icy Box IB-MS503-T

Erre a tartóra egészen 32"-ig (81 cm) és 9 kg-ig szerelhetsz monitort vagy televíziót. A forgatás mértékében különbözik az előző kettőtől, a pivot 45 fokban lehetséges, a döntés azonban 90 fokos tartományban módosítható.


Icy Box IB-MS504-T

Ebből is van kétmonitoros változat és ne feledjük el, hogy a monitorhoz tartozó kábeleket is a tartó karjában vezetheted el a nagyobb rend érdekében. A karban levő gázrugó kiegyensúlyozza a kijelzőt és könnyedén változtatható vele a magasság.


Icy Box IB-MS604-T

Ez a kétkarú, két monitoros tartó 24"-ig használható és 10 kg a teherbírása. Nála a legnagyobb fokú a mozgásszabadság az eddigiek közül. A talp körül teljesen körbefogathatóak a karok, a kijelzőt dönteni +65 fokban, illetve -30 fokban lehet. A monitor lapja 360 fokban körbeforgatható (pivot) vertikálisan és ugyanígy a kar körbejár a csukló körül horizontálisan. A legfeljebb 5 cm-es asztallapra, egyszerre két rögzítőcsavarral rögzíthető.

Icy Box IB-MS803-T

A legizmosabb kar az mind közül. A 27"-os (68 cm) kijelzőket 15 kg súlyhatárig tudja megtartani. Arra kell ügyelned, hogy az asztallap 42 mm-nél ne legyen vastagabb. Az állvány a talp körül teljesen körbeforgatható, az első csukló +/- 45 fokban állítható függőlegesen. A következő csuklónál ismét körbeforog a kar vízszintesen és egy újabb +/- 45 fokos állítási lehetőség van függőlegesen. A megjelenítő +/- 90 fokban billenthető, valamint tekerhető el a függőleges síkban.

Kapcsolódó termékek:

Raidsonic ICY BOX IB-MS604-T 12"-24" monitor asztali állvány ezüst

eszközök száma: 2db

Gyártói cikkszám: 

IB-MS604-T

70 800 Ft (bruttó)
  darab  
3 nap

Raidsonic ICY BOX IB-MS504-T 12"-32" monitor asztali állvány ezüst

eszközök száma: 2db

Gyártói cikkszám: 

IB-MS504-T

32 800 Ft (bruttó)
  darab  
3 nap

Raidsonic ICY BOX IB-MS503-T 12"-32" monitor asztali állvány ezüst

Gyártói cikkszám: 

IB-MS503-T

19 800 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Raidsonic ICY BOX IB-MS404-T 13"-27" monitor asztali állvány ezüst

eszközök száma: 2db

Gyártói cikkszám: 

IB-MS404-T

30 700 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Raidsonic ICY BOX IB-MS403-T 13"-27" monitor asztali állvány ezüst

Gyártói cikkszám: 

IB-MS403-T

22 000 Ft (bruttó)
  darab  
Csak rendelésre

Raidsonic ICY BOX IB-MS803-T 13"-27" monitor asztali állvány ezüst

Gyártói cikkszám: 

IB-MS803-T

78 100 Ft (bruttó)
  darab  
Csak rendelésre