Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Magával ragadó, erőteljes laptopok
Magával ragadó, erőteljes laptopok
2017.08.10.

Az ASUS VivoBook sorozatának 14 és 15 colos laptopjai a legkeresettebb kategóriában szerepelnek. Magával ragadó multimédiás élmény mellett kiemelkedő produktivitást nyújtanak a napi feladatok elvégzése során. Már 7. generációs Intel Core-i processzorokkal is megvásárolhatóak, igény esetén játékhoz való NVIDIA GeForce grafikus kártyával vagy SSD meghajtóval. Az igényes hangélményt az exkluzív ASUS SonicMaster hangrendszer által meghajtott és 24 köbcentiméteres hangkamrákban ülő 3W-os hangszórók elégítik ki. A természetest kéztartást biztosító ergonomikus billentyűzet és a méretes érintőfelület miatt kényelmes a gép használata. Az ASUS VivoBook X könnyű, ezáltal hordozhatóságban jeleskedő laptop család.

Az ASUS VivoBook sorozat X441 és X451 modelljeinek tervezésekor a mindennapi használat mellett a felhasználóknak nyújtott felsőszíntű multimédiás élmény elérése volt a fő cél. Az ASUS saját SonicMaster ICEpower technológiája a 3W-os hangszórókon keresztül gazdag, mély basszus és elkülönült vokált prezentál.

Tisztább párbeszédet és élethű térhatású hangot fogsz tapasztalni. Az ASUS AudioWizard előre beállított, optimalizált hang konfigurációi közül választhat a felhasználó: zene, film, játék, beszéd és rögzítés.

Az ASUS Tru2Live hihetetlenül realisztikus videókat produkál, minden egyes képkocka minden egyes pixelén optimizálja a kontrasztot és az élességet. A gazdag és mély színek tökéletes megjelenítését a felhasználó még hozzáértés nélkül is elérheti az ASUS Splendid négyféle sémája közül választva.

A szemet a kibocsátott kék fény károsítja a legjobban, ezért ennek csökkentése egyre inkább előtérbe kerül, gondoljunk csak a Windows 10 éjszakai fény üzemmódjára. A Splendid Eye Care üzemmódja ugyanezt a hatást nyújtja bármikor, a kék árnyalatú színek akár 33 százalékos csökkentésével, hogy kényelmesebbé tegye az olvasást és védje a szemet az esetleges kifáradás és egyéb panaszok ellen.

Az ASUS VivoBook X laptopjainak egységes, ún. chiclet billentyűzete és alatta egy megnövelt felületű, 106 mm x 74 mm-es touchpad-ja van. A billentyűk 2,3 mm-es billentyűútja hasonló a felső kategóriás gaming laptopokéhoz. Minimális a billentyű holtjátéka és biztos lesz a gépelés, határozott leütés visszajelzéssel. Az érintőfelület megkülönbözteti az ujjhegy és a tenyér érintését, ezzel csökkenti az akaratlan kurzormozgatásokat.

Az ASUS VivoBook X széria nagyon változatos kiépítésben igazítható a felhasználó elvárásaihoz vagy a napi használati igényekhez. Magas teljesítmény elvárás esetén Intel Core-i 7 processzorral, dedikált grafikus kártyával vagy SSD meghajtóval is választható. Az ASUS kivételes SuperBatt technológiája a VivoBook laptopokat akár háromszor tovább üzemben tartja más hasonló kategóriájú laptopokkal ellentétben.

ASUS VivoBook X441 modellek

ASUS VivoBook X541 modellek

A 14 colos ASUS VivoBook X441 mérete 348x 242,8 x 27,6 mm, a 15 colos ASUS VivoBook X541 modell 321.4 x 251 x 27,6 mm-es, alig több mint 1,9 kg súlyú laptop. Ultrakönnyű, igazán hordozható kategória. Elegáns színekben, fénylő, fonott vagy prémium csiszolt fém hatású felülettel választhatod.