Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Nyerj egy ASUSTOR AS6302T NAS-t!
Nyerj egy ASUSTOR AS6302T NAS-t!
2017.08.08.

Szerintünk képben vagy már az ASUSTOR NAS-okkal kapcsolatban. Vegyél részt az ASUSTOR promóciójában és töltsd ki a kérdőívet! Ezzel támogatod az ASUSTOR termékfejlesztését és egyike lehetsz annak a három szerencsés válaszadónak, akik nyernek október elején egy-egy ASUSTOR AS6302T hálózati tárolót.

Az ASUSTOR a termékfejlesztésekhez számít azon szakemberek véleményére, akik már járatosak a NAS világában. Egy online kérdéssorra kell csupán válaszolni, a lehetőségek közül a számodra szimpatikus válaszra való rákattintással. A kitöltött kérdőíveket 2017. szeptember 30-ig várják.

A válaszadók közül véletlenszerűen 3 nyertest választ ki az ASUSTOR október elején, ők fogják majd megnyerni az egyik új ASUSTOR AS6302T modellt. Az AS6302T kétmagos Intel Celeron Apollo Lake processzorral akár 4K videók lejátszására is képes. Az új platform az erőteljes GPU-val és a 2GB memóriával közösen akár 30 százalékos teljesítmény növekedést is jelenthet a korábbi modellekhez képest.

Otthoni és munkahelyi igényeket is kiszolgál. Újdonság a WOW (Wake-n-Wan) funkció, amely a távolról történő ki- és bekapcsolást teszi lehetővé. Ezáltal az eszköz fogyasztása drasztikusan lecsökken, mert mindaddig, amíg nincs szükség rá, stand by módban pihenhet.

Hogyan tudsz rész venni az akcióban?

1. Először lájkold az ASUSTOR Facebook oldalát

2. Utána lájkold az akció posztját a Facebookon

3. Ha gondolod (nem kötelező), oszd meg a posztot vagy hagyj üzenetet.

4. A legfontosabb, hogy a promóció oldalán a "Win an AS6302T now!" gombra kattintva töltsd ki a kérdőívet, add meg az adataidat és bízz benne, hogy megnyered a három NAS egyikét!

Win an AS6302T now!