Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Akcióink
A nyerő Asustor csomag

Vásárolj Asustor NAS-t és vegyél vele együtt legalább két darab hozzávaló merevlemezt! A termékek egy számlán szerepeljenek. Akik kétszer elkövetik mindezt az akciós hónapban, azok között egy kiváló, otthoni kétlemezes Asustor NAS-t (AS1002T) sorsolunk ki.

Egy megbízható biztonsági tárhelyet szeretnél vagy csak mindig kifogysz a szabad tárolókapacitásból? Bárhonnan és bármikor el szeretnéd érni az adataidat? Ezekre a legjobb megoldás egy NAS. Persze a NAS ennél sokkal többet tud, multimédia központként is beválik vagy egy megfigyelő rendszert üzemeltethetsz rajta. A nagyobbakon akár virtuális gépet is futtathatsz. Ismertesd meg a vevőiddel, hogy mi mindenre hasznos egy vállalati vagy otthoni hálózati tároló és állíts üzembe nekik most egyet!

Az akció 2017.04.18.-tól egy hónapon át 2017.05.18.-ig tart. A sorsolást 2017.05.24-én tarjuk. Az akcióban a forgalmától függetlenül mindenki azonos eséllyel indul, legyen kicsi vagy nagy, ha teljesíti a két elvárt vásárlást: két NAS és hozzá két-két HDD. Csak azokat a vásárlásokat tudjuk figyelembe venni, amelyekben a NAS és a merevlemezek egy számlán szerepelnek.

A legnépszerűbb TP-LINK Smart switcheink

A TP-LINK a legnépszerűbb Smart switcheire egy kivételes promóciót hirdetett, mely keretében akár 20% kedvezménnyel is megvásárolhatóak a menedzselhető gigabites elosztók. A promóció 2017. április 30-ig vagy a készlet erejéig tart.

Három menedzselhető switch közül választhatsz: a T1600G-28TS, 28PS és 52TS. Mindhárom modell közös jellemzője, hogy 4 db Gigabites SFP slot van bennük. A sávszélesség 56Gb/s, a csomag továbbítási sebességük pedig 41,7Mpps, valamint a 16 K MAC cím tábla és 9Kb Jumbo Frame. Teljes körű IPv6 menedzsment.

A Gigabites RJ45 csatlakozóból szám szerint 24db van a 28TS/PS switcheken és 48db az 52TS változaton. A T1600G-28PS maximálisan 192 W-os terhelés mellett 24 db PoE vagy PoE+ portot tud kezelni. A két TS ventilátor nélküli kialakítású.

TRENDnet célkitűzés

Egy könnyen elérhető célt tűzünk ki eléd, amelyet ebben a negyedévben kell teljesítened. Vásárolj az amerikai TRENDnet termékei közül összesen legalább 50.000Ft értékben és adunk érte egy kupont, amely 20 százalék kedvezményre jogosít egy TEW-751DR AC router és egy TEW-805UB AC adapterből álló csomag vásárlásához.

A forgalmi célt teljesítheted a TRENDnet hálózati eszközeiből, az IP kamerák választékából vagy KVM, splitter, hub kategóriából és a kábelekből, konverterekből is. Egyszóval a cél érdekében minden készleten levő TRENDnet cuccot veheted és viheted. Ha már kaptál kupont, akkor az időszak végéig folytasd tovább, mert újra kezdjük számolni a forgalmadat!

Válaszd a TRENDnet termékeket és érd el a kitűzött forgalmi célt a negyedév végéig. Az akciós időszak 2017.03.16. és 2017.04.16. között tart. Az időszak alatt hetente egyszer összesítjük a vásárlásokat és kiosztjuk a kuponokat, minden nettó 50.000 Ft után egyet, amelyet a személyes menüdben meg is fogsz találni.

A kupon 2017.04.30.-ig lesz beváltható, de ahogy megkapod, azonnal fel is használhatod, nem kell megvárnod az akció végét vele.

Érj célba az FSP-vel!

Igazán nem sok az elvárásunk, csak annyi, hogy vásárolj legalább nettó 50.000Ft-ért FSP tápegységeket a promóciós időszakban! Minden elért 50.000 Ft forgalom után egy ajándék kupont adunk, amely 20% kedvezményre jogosít egy moduláris FSP Hydro X tápegység árából.

A cél szerintünk elérhető és könnyen teljesíthető, a kedvezmény pedig biztosan jól jön a következő beszerzésed alkalmából. A forgalmi célt bármilyen FSP tápegység vásárlásával teljesítheted és további könnyítés, hogy nem egy rendelésben vagy egy számlán kell elérned. Ha már kaptál kupont, akkor az időszak végéig folytasd tovább, mert újra kezdjük számolni a forgalmadat!

Válaszd az FSP termékeket és érd el a kitűzött forgalmi célt mihamarabb! Az akciós időszak 2017.03.14. és 2017.04.14. között tart. Az időszak alatt hetente egyszer összesítjük a vásárlásokat és kiosztjuk a kuponokat, minden nettó 50.000 Ft után egyet, amelyet a személyes menüdben meg is fogsz találni.

A kupon 2017.04.30.-ig lesz beváltható, de ahogy megkapod, azonnal fel is használhatod, nem kell megvárnod az akció végét vele.

Kiszórunk ezt-azt, Te jól fogsz járni!

Amikor az új raktárunkba költöztünk, azt hittük, hogy sosem lesz tele. De, mint minden helységnek, a raktárunknak is vannak falai és most már ezeket feszegetjük. Nem tagadjuk azt sem, hogy nem feltétlenül forog minden termék olyan ütemben, ahogyan mi azt szeretnénk. Eddig az ilyen termékeket külön-külön akciózgattuk. Most elhatároztuk, hogy egy állandó akció keretében összefogjuk egy helyre ezeket és ezentúl folyamatosan, igen kedvező áron válogathatsz közöttük. „Kiszórós” lett az akciónk neve. Érdemes akár naponta fellátogatni erre az oldalra és nézegetned a Kiszórós kínálatot.

Fontos tudnod, hogy a Kiszórósban NEM újracsomagolt, hiányos vagy kissé szépséghibás termékek vannak! Célunk ezzel az akcióval a saját készleteink optimális összetételének biztosítása, így akár még az is megeshet, hogy kifejezetten kurrens cikket is találsz benne jó áron. Éppen ez lehet ennek a Kiszórós szekciónak a legnagyobb csábereje számodra.

A gyakorlatban egy készletoptimalizáló szorgos robotot állítottunk hadrendbe, mely minden éjjel frissíti a Kiszórósban elérhető cikklistát és a cikkek kedvezményes árait. Ha valami gyanúsan olcsó, az annak köszönhető, hogy kissé túlkészleteztünk. Ne ijedj meg tőle, csapj le rá minél előbb!

Mi azt javasoljuk, hogy gyere fel a weboldalunkra minden nap és csekkold le, mit talált a kis robotunk az éjszaka és milyen fantasztikus árat számolt ki Neked! Segíts neki rendet tartani a raktárunkban! Lehet, hogy pont a Kiszórósokra van szükséged, akkor meg miért hagynád ki e remek alkalmat? És siess, nehogy más lenyúlja előled!

Megfizethető áron elérhető

A kicsiknek és a nagyoknak is egyaránt megfelelő megoldást szállíthatsz a TP-LINK Auranet menedzselhető Access Point-jaival. Most kivételes, akciós áron telepíthetsz akár több száz AP-t, amelyeket az ingyenes Auranet Controller (EAP Controller) szoftverrel helyben vagy távolról, de egyetlen pontról vezérelhetsz.

A hardveres kontrollerekkel szemben a TP-LINK EAP Controller szoftverének használatához nem szükséges külön oktatás vagy mélyebb műszaki ismeret. Használhatod a Captive Portal beépített beléptető kaput is a Wireless N (EAP110) vagy AC (EAP115) modellen, amelyeket standard PoE tápellátással hajthatsz meg.

Egységes Wi-Fi megoldást szállíthatsz akár egy kisebb internet kávézónak, de akár egy több száz ágyas szállodának vagy egyetemi kollégiumnak is. A TP-LINK Auranet Wi-Fi megoldással minden megvalósítható, válaszd az akcióban részt vevő, plafonra szerelhető modelleket! Az akció 2017. május 19.-ig vagy a készlet erejéig tart.