Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Akcióink
Kiszórunk ezt-azt, Te jól fogsz járni!

A gyors és megbízható hálózathoz modern eszközökre van szükség. Egy jó üzlet reményében ezért nézd meg, hogy a hálózati eszközök kategóriájából mit gyűjtött ki a Kiszórós listába a készletoptimalizáló robotunk! A szelekcióba switch, dual- és trial band router, rack modulok, valamint PoE eszközök is szerepelhetnek.
 
Fontos tudnod, hogy a Kiszórósban NEM újracsomagolt, hiányos vagy kissé szépséghibás termékek vannak! Célunk ezzel az akcióval a saját készleteink optimális összetételének biztosítása, így akár még az is megeshet, hogy kifejezetten kurrens cikket is találsz benne jó áron.
 
Gyorsan változik ez a lista, de legkésőbb éjjelente, ezért érdemes minden beszerzés előtt megnézned, hátha innen intézheted a vásárlást jó árakon.

Thermaltake professzionális gaming

Vásárolj 2017.07.11.-ig egy eSports GT Fit vagy GT Comfort játékülést és a következő árából 20 % kedvezményt kapsz. Az eSports GT Fit és GT Comfort játékhoz készített fotelszéria professzionális játékszer. A maximálisan ergonomikus forma ideális testtartást biztosít a hosszú ücsörgés során. Akár a legintenzívebb játékmenet mellett is tökéletes egyensúlyt teremt a kívánt kényelem és a várt játék teljesítmény között.
 
Az ülést prémium minőségű műbőr bevonattal borították, ami a magas igénybevétel mellett hosszabb élettartamot biztosít. A PVC alapú bevonat könnyen tisztítható, rugalmas és szinte lélegzik. A ráfröccsenő folyadékokkal szemben ellenálló.
 
A legmagasabb minőségű anyagokból épített székek maximális testre szabhatóságot kínálnak mind a játék, mind a komfort igényeinek megfelelően. A székek 75kg/m3 sűrűségű memóriahabbal vannak megtöltve, így mindig tökéletesen illeszkednek a testhez, bármilyen testtartásban.
 
A Thermaltake eSports székekről itt olvashatsz.
 
A promóció ideje alatt minden akciós termékhez egy elektronikus kupont kapsz, amelyet a Kuponjaim menüpontban találsz meg. A kupont a következő játékülés megvásárlásakor használhatod fel, az akció ideje alatt bármikor.

Minden, ami gamer

Egy teljes szekciót tartunk fent a gamereknek tervezett és az igényeikhez optimalizált hardverek számára. Folyamatosan listázzuk be az újdonságokat is. Kattanj rá ezekre a gamer cuccokra!
 
A gamerek számára gyártott termékeket vagy azokat, amelyek technikai paraméterei megfelelnek egy gamer elvárásainak, megjelöltünk egy Gaming címkével. Minden olyan kategóriában, amelyben van ilyen termék, a szűrőpanelen megjelenik egy Gaming opció, ezzel leszűrheted őket.

 

 

Játékülés
Billentyű
Egér
Fejhallgató
Ház
Tápegység
Alaplap
Játékvezérlő
Hűtő
Monitor
Notebook
Számítógép
Memória
SSD

Keresd a szűrőpanelen a Gaming opciót és jelöld be, máris válogathatsz a gamereknek szánt termékek között!

A nyertes mindent visz

A jól ismert FSP tápegységeket már FSP számítógépházba építheted, a processzorra FSP processzorhűtőt szerelhetsz és világító FSP rendszerhűtő ventilátorokkal oldhatod meg a hűtést.
 
Mi össze is építettünk egy ilyen konfigurációt a legújabb Ryzen processzorral, sok rammal, SSD-vel és persze  FSP cuccokkal. A gépet megnézheted az ügyfélszolgálatunkon, de akár haza is viheted, ha szerencsés vagy.
 
Vásárolj a nyáron FSP termékeket legalább nettó 100.000 forint értékben. Minden 100.000 Ft elért forgalom után kapsz egy esélyt, hogy megnyerd ezt az ütős konfigurációt! De megduplázzuk a nyerési esélyeidet, ha a tavalyi hasonló időszakban elért forgalmadnál idén 5%-kal többet vásárolsz.
 
A nyertes mindent visz alapon egyetlen nyertest fogunk kisorsolni, aki hazaviheti ezt a remek számítógépet:
 
AMD Ryzen 7 1700X sAM4 BOX processzor
16 GB Kingston HyperX Fury Black 2133MHz DDR4 memória
Asus Radeon RX 480 STRIX Gaming 8GB GDDR5 256bit grafikus kártya
Kingston HyperX SAVAGE 240GB SSD
Gigabyte GA-AB350-GAMING 3 desktop alaplap
FSP számítógépház
FSP tápegység
FSP processzorhűtő
 
Minden megvásárolt FSP termék beleszámít a forgalmadba. Láthatod, hogy akár a minimális cél elérésével is nyertes lehetsz! A nyereményjátékban a 2017.06.13 és 2017.08.31. közötti időszak vásárlásai számítanak, a sorsolás 2017.09.06.-án lesz.

Kiszórunk ezt-azt, Te jól fogsz járni!

Amikor az új raktárunkba költöztünk, azt hittük, hogy sosem lesz tele. De, mint minden helységnek, a raktárunknak is vannak falai és most már ezeket feszegetjük. Nem tagadjuk azt sem, hogy nem feltétlenül forog minden termék olyan ütemben, ahogyan mi azt szeretnénk. Eddig az ilyen termékeket külön-külön akciózgattuk. Most elhatároztuk, hogy egy állandó akció keretében összefogjuk egy helyre ezeket és ezentúl folyamatosan, igen kedvező áron válogathatsz közöttük. „Kiszórós” lett az akciónk neve. Érdemes akár naponta fellátogatni erre az oldalra és nézegetned a Kiszórós kínálatot.

Fontos tudnod, hogy a Kiszórósban NEM újracsomagolt, hiányos vagy kissé szépséghibás termékek vannak! Célunk ezzel az akcióval a saját készleteink optimális összetételének biztosítása, így akár még az is megeshet, hogy kifejezetten kurrens cikket is találsz benne jó áron. Éppen ez lehet ennek a Kiszórós szekciónak a legnagyobb csábereje számodra.

A gyakorlatban egy készletoptimalizáló szorgos robotot állítottunk hadrendbe, mely minden éjjel frissíti a Kiszórósban elérhető cikklistát és a cikkek kedvezményes árait. Ha valami gyanúsan olcsó, az annak köszönhető, hogy kissé túlkészleteztünk. Ne ijedj meg tőle, csapj le rá minél előbb!

Mi azt javasoljuk, hogy gyere fel a weboldalunkra minden nap és csekkold le, mit talált a kis robotunk az éjszaka és milyen fantasztikus árat számolt ki Neked! Segíts neki rendet tartani a raktárunkban! Lehet, hogy pont a Kiszórósokra van szükséged, akkor meg miért hagynád ki e remek alkalmat? És siess, nehogy más lenyúlja előled!