Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Akcióink
Használd ki a jó árakat!

Az EIZO monitorok árán nagyon megérződik, hogy kedvező a forint árfolyama. Az elmúlt időszak forinterősödése csökkenő árakat eredményezett. Használd ki az alacsonyabb árakat, mert nem tudjuk meddig lesz ez így!

Átfogó kínálatot nyújtunk az EIZO termékválasztékából, irodai alkalmazásokhoz, fotózáshoz, tervezéshez és médiaszerkesztéshez, gyógyászati célokra, játékokhoz, ipari felhasználáshoz és légiforgalmi irányításhoz. Ha mégis lenne olyan típus, amelyet nem találsz meg, akkor keresd az ügyfélszolgálatunkat és kérünk rá ajánlatot Neked.

Válaszd nyugodtan az EIZO-t, mert a kutatás, fejlesztés, gyártás és minőség-ellenőrzés az EIZO saját gyárában történik. A kiváló gyártási minőségnek és a különösen hosszú helyszíni cseregaranciának köszönhetően a beruházási biztonság rendkívül magas fokú.

Minden, ami gamer

Egy teljes szekciót tartunk fent a gamereknek tervezett és az igényeikhez optimalizált hardverek számára. Folyamatosan listázzuk be az újdonságokat is. Kattanj rá ezekre a gamer cuccokra!
 
A gamerek számára gyártott termékeket vagy azokat, amelyek technikai paraméterei megfelelnek egy gamer elvárásainak, megjelöltünk egy Gaming címkével. Minden olyan kategóriában, amelyben van ilyen termék, a szűrőpanelen megjelenik egy Gaming opció, ezzel leszűrheted őket.

 

 

Játékülés
Billentyű
Egér
Fejhallgató
Ház
Tápegység
Alaplap
Játékvezérlő
Hűtő
Monitor
Notebook
Számítógép
Memória
SSD

Keresd a szűrőpanelen a Gaming opciót és jelöld be, máris válogathatsz a gamereknek szánt termékek között!

A nyertes mindent visz

A jól ismert FSP tápegységeket már FSP számítógépházba építheted, a processzorra FSP processzorhűtőt szerelhetsz és világító FSP rendszerhűtő ventilátorokkal oldhatod meg a hűtést.
 
Mi össze is építettünk egy ilyen konfigurációt a legújabb Ryzen processzorral, sok rammal, SSD-vel és persze  FSP cuccokkal. A gépet megnézheted az ügyfélszolgálatunkon, de akár haza is viheted, ha szerencsés vagy.
 
Vásárolj a nyáron FSP termékeket legalább nettó 100.000 forint értékben. Minden 100.000 Ft elért forgalom után kapsz egy esélyt, hogy megnyerd ezt az ütős konfigurációt! De megduplázzuk a nyerési esélyeidet, ha a tavalyi hasonló időszakban elért forgalmadnál idén 5%-kal többet vásárolsz.
 
A nyertes mindent visz alapon egyetlen nyertest fogunk kisorsolni, aki hazaviheti ezt a remek számítógépet:
 
AMD Ryzen 7 1700X sAM4 BOX processzor
16 GB Kingston HyperX Fury Black 2133MHz DDR4 memória
Asus Radeon RX 480 STRIX Gaming 8GB GDDR5 256bit grafikus kártya
Kingston HyperX SAVAGE 240GB SSD
Gigabyte GA-AB350-GAMING 3 desktop alaplap
FSP számítógépház
FSP tápegység
FSP processzorhűtő
 
Minden megvásárolt FSP termék beleszámít a forgalmadba. Láthatod, hogy akár a minimális cél elérésével is nyertes lehetsz! A nyereményjátékban a 2017.06.13 és 2017.08.31. közötti időszak vásárlásai számítanak, a sorsolás 2017.09.06.-án lesz.

Kiszórunk ezt-azt, Te jól fogsz járni!

Amikor az új raktárunkba költöztünk, azt hittük, hogy sosem lesz tele. De, mint minden helységnek, a raktárunknak is vannak falai és most már ezeket feszegetjük. Nem tagadjuk azt sem, hogy nem feltétlenül forog minden termék olyan ütemben, ahogyan mi azt szeretnénk. Eddig az ilyen termékeket külön-külön akciózgattuk. Most elhatároztuk, hogy egy állandó akció keretében összefogjuk egy helyre ezeket és ezentúl folyamatosan, igen kedvező áron válogathatsz közöttük. „Kiszórós” lett az akciónk neve. Érdemes akár naponta fellátogatni erre az oldalra és nézegetned a Kiszórós kínálatot.

Fontos tudnod, hogy a Kiszórósban NEM újracsomagolt, hiányos vagy kissé szépséghibás termékek vannak! Célunk ezzel az akcióval a saját készleteink optimális összetételének biztosítása, így akár még az is megeshet, hogy kifejezetten kurrens cikket is találsz benne jó áron. Éppen ez lehet ennek a Kiszórós szekciónak a legnagyobb csábereje számodra.

A gyakorlatban egy készletoptimalizáló szorgos robotot állítottunk hadrendbe, mely minden éjjel frissíti a Kiszórósban elérhető cikklistát és a cikkek kedvezményes árait. Ha valami gyanúsan olcsó, az annak köszönhető, hogy kissé túlkészleteztünk. Ne ijedj meg tőle, csapj le rá minél előbb!

Mi azt javasoljuk, hogy gyere fel a weboldalunkra minden nap és csekkold le, mit talált a kis robotunk az éjszaka és milyen fantasztikus árat számolt ki Neked! Segíts neki rendet tartani a raktárunkban! Lehet, hogy pont a Kiszórósokra van szükséged, akkor meg miért hagynád ki e remek alkalmat? És siess, nehogy más lenyúlja előled!