Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Akcióink
Legyél Thermaltake-es!

Úgy tudjuk, hogy a számítógép alkatrészek Thermaltake házban szeretnének lakni. Ezért összeválogattunk egy prominens listát a Tt házakból. Felajánljuk, hogy ha legalább nettó 50.000 Ft értékben bevásárolsz belőlük a következő időszakban, akkor adunk egy Tt Smart DPS G 600W-os táp kupont, amellyel 12%-kal olcsóbban veheted meg ezt a tápot.

Nézzük is a listát, mindegyiket készletről adjuk:

Versa H széria: a Tt kedvező árú táp nélküli toronyházai, de ettől ne egy papírvékony házra gondolj, mert van anyag bennük rendesen. Elegáns megjelenés, kézre eső I/O csatlakozók, szerszám nélküli beépítés és optimalizált szellőzés jellemzi őket. A kis költségű gépektől akár a gamer PC-ig megfelelő csomagolás az alkatrészek számára. A legalacsonyabb áron a Versa H24-et találod.

Suppressor F1: mini-ITX méretű kocka, de akár vízhűtés is kerülhet bele. A kompakt méretének ellentmondva jól bővíthető belül, szépen belefér minden. Az ablakon keresztül pedig meg lehet mutatni a büszkeségeket.

Suppressor F31: ATX Mid Tower, modern minimalista megjelenéssel. Nem hivalkodik, de sokat tud. Vízhűtést tehetsz bele, van por- és zajszűrője és szerszám nélkül szerelhető. Rendkívül csendes gép lesz.

Core V51: Egy ízig-vérig high-end, középmagas ház, oldalán hatalmas ablakkal. Igazán puccos konfiguráció építhető vele. Full moduláris, csavarmentes építkezés és komoly hűtési rendszer.

Az akciós időszak 2017.01.17. és 2017.03.15. között tart. Az időszak alatt hetente egyszer összesítjük a vásárlásokat és kiosztjuk a kuponokat, minden nettó 50.000 Ft után egyet, amelyet a személyes menüdben meg is fogsz találni.

Az így megszerzett kuponjaid egy Thermaltake Smart DPS G ATX desktop tápegység 600W 80+ Bronze BOX vásárlásánál 12% kedvezményre válthatod. A kupon 2017.03.31.-ig lesz beváltható, de ahogy megkapod azonnal fel is használhatod, nem kell megvárnod az akció végét vele.

FSP Champ szünetmentes tápegységek

Az FSP Champ UPS szériája a nagy teljesítményű változata a kettős konverziós online szünetmentes tápegységeknek, kiváló 0,9 kimeneti teljesítmény aránnyal.

A kis, kompakt méretű szekrénybe mikroprocesszoros vezérlés és LCD kijelző is került. A Champ alapkiépítésben tartalmaz USB és RS-232 kommunikációs portokat. Ezen felül egy intelligens előkészítést további adapterek, protokoll átalakítók és egyéb kártyák számára.

Az FSP ennél a szériánál, a kettős konverziós online szünetmenteseknél kiválónak mondható, 90 százalékos hatékonyságot ért el. A Champ szünetmentes tápegységek 1000 VA, 2000 VA és 3000 VA kapacitásban készülnek.

Szélvészgyors adatátvitel

Rengeteg digitális állományt mozgatunk naponta. Nem mindegy, hogy ez mennyi ideig tart. USB 3.0 pendrive-val az USB 3.0 porton keresztül akár 22-szeres gyorsulás is elérhető az USB 2.0 adatátviteli sebességéhez képest. Tudtad, hogy az USB 3.0 flash tároló USB 2.0 portban is hatszor gyorsabb lehet USB 2.0 pendrive társaihoz képest?
 
Választhatsz cseppállót, kupak nélkülit vagy mini méretűt! A Kingston USB 3.0 és 3.1 pendrive kínálatában akár 1TB kapacitást is találsz.
 
DataTraveler microDuo 3C: Kettős csatlakozó USB Type-A és USB Type-C portokhoz
 
DataTraveler Micro 3.1: Apró és kupak nélküli, bárhová magaddal viheted
 
DataTraveler SE9 G2: Pillekönnyű és stílusos
 
HyperX Savage: Erőteljes USB 3.1
 
DataTraveler R3.0 G2: Strapabíró és gyors
 
DataTraveler microDuo 3.0: Extra tárhely táblagépek és mobilok számára
 
DataTraveler 50: Kompakt, kupak nélküli tároló fém házban
 
A Kingston USB 3.0 flash meghajtók kínálata igen sokféle, azonban a cél közös: gyors adatátvitel mindenáron. Válassz Kingston USB 3.0 pendrive-ot, ideális méretben és szédítő sebességgel!

Vonzó FSP Hydro G csomagajánlat

Minden megvásárolt FSP Hydro G tápegységhez adunk ajándékba egy különleges és exkluzív FSP Hydro egérpadot. A limitált szériában készült egérpad hatalmas, 40 x 30 cm-es. Az egérpadból a készletünk véges, a beérkezett rendelések sorrendjében és a készletünk erejében tudjuk a rendelésedhez tenni.
 
Az FSP Hydro G tápegység sorozat a barkácsoló kedvű gamerek és moddingok kényeztetésére készült. Stílusos, a grafikus kártya gyártójának színvilágához igazítható modern dizájn és a kompromisszumok nélküli elektronikus teljesítmény harmóniája. A 80 Plus Gold minősítésű táp moduláris felépítésű, kis terhelés mellett teljesen hangtalan és szerver szintű alkatrészekből készül.
 
A prémium kategóriás áramforrás egyik erőssége a ventilátor maga. Kb. 30% körüli terhelés alatt el sem indul, így a táp 0dB zajjal, némán üzemel. Teljes terhelés mellett a Hydro G hőmérséklete 50°C alatt marad, így a ventilátornak később sem lesz túl sok gondja. A Hydro G sorozat három tagból áll: 650W, 750W és 850W.

Legyél büszke a munkádra!

Ha Te vagy a Te vevőd szabadjára engeditek a kreativitásotokat, akkor nagyon szép dolgok építhetőek a Thermaltake termékeiből.  A márkára ne csak gamer vagy modding szempontból gondolj, hanem mint igen jó minőségű, nagyon attraktív cuccokra, amelyek akárkit le tudnak nyűgözni. Még a moddinghoz nem értőket is.
 

Nos, mi pont ilyen elsősorban nem modding megvalósításokat keresünk. A gyártóval közösen indított promóciónkban azt kérjük Tőled, hogy legyél büszke a munkádra! A Facebook oldalunkra töltsd fel azoknak a konfigurációknak a fotóját, amelyekbe bármilyen Thermaltake termék beépítésre került: ház, RGB tápegység vagy valami cool hűtés, esetleg mindegyik.
 
 

A Thermaltake-kel közösen, folyamatosan értékeljük a munkáitokat és amelyek valamilyen szubjektív okból megtetszenek, azonnal egy Thermaltake ajándékkal honoráljuk Neked is és a vásárlódnak is: mindketten nyertek.
 

Épp ezért, ha nem is Te állítod össze a vasat, akkor szólj a vevődnek, hogy küldjön róla fotót Neked, hiszen mindketten nyerhettek vele. Induljatok a Thermaltake szépségversenyen, nincs semmi vesztenivalótok! Annyi teendőd van csupán, hogy a fotót vagy fotókat a JTC Facebook oldalán üzenetben elküldöd nekünk a cégneveddel és az adott TT termék(ek) nevével együtt.
 

A Thermaltake márkát már jól ismered, most pedig a Te munkádat szeretnénk megismertetni mindenkivel. A JTC mint disztribútor képviseli a gyártót hazánkban, a Thermaltake termékeket pedig raktárkészletről viheted el tőlünk.