Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Akcióink
Legyél Thermaltake-es!

Úgy tudjuk, hogy a számítógép alkatrészek Thermaltake házban szeretnének lakni. Ezért összeválogattunk egy prominens listát a Tt házakból. Felajánljuk, hogy ha legalább nettó 50.000 Ft értékben bevásárolsz belőlük a következő időszakban, akkor adunk egy Tt Smart DPS G 600W-os táp kupont, amellyel 12%-kal olcsóbban veheted meg ezt a tápot.

Nézzük is a listát, mindegyiket készletről adjuk:

Versa H széria: a Tt kedvező árú táp nélküli toronyházai, de ettől ne egy papírvékony házra gondolj, mert van anyag bennük rendesen. Elegáns megjelenés, kézre eső I/O csatlakozók, szerszám nélküli beépítés és optimalizált szellőzés jellemzi őket. A kis költségű gépektől akár a gamer PC-ig megfelelő csomagolás az alkatrészek számára. A legalacsonyabb áron a Versa H24-et találod.

Suppressor F1: mini-ITX méretű kocka, de akár vízhűtés is kerülhet bele. A kompakt méretének ellentmondva jól bővíthető belül, szépen belefér minden. Az ablakon keresztül pedig meg lehet mutatni a büszkeségeket.

Suppressor F31: ATX Mid Tower, modern minimalista megjelenéssel. Nem hivalkodik, de sokat tud. Vízhűtést tehetsz bele, van por- és zajszűrője és szerszám nélkül szerelhető. Rendkívül csendes gép lesz.

Core V51: Egy ízig-vérig high-end, középmagas ház, oldalán hatalmas ablakkal. Igazán puccos konfiguráció építhető vele. Full moduláris, csavarmentes építkezés és komoly hűtési rendszer.

Az akciós időszak 2017.01.17. és 2017.03.15. között tart. Az időszak alatt hetente egyszer összesítjük a vásárlásokat és kiosztjuk a kuponokat, minden nettó 50.000 Ft után egyet, amelyet a személyes menüdben meg is fogsz találni.

Az így megszerzett kuponjaid egy Thermaltake Smart DPS G ATX desktop tápegység 600W 80+ Bronze BOX vásárlásánál 12% kedvezményre válthatod. A kupon 2017.03.31.-ig lesz beváltható, de ahogy megkapod azonnal fel is használhatod, nem kell megvárnod az akció végét vele.

FSP Champ szünetmentes tápegységek

Az FSP Champ UPS szériája a nagy teljesítményű változata a kettős konverziós online szünetmentes tápegységeknek, kiváló 0,9 kimeneti teljesítmény aránnyal.

A kis, kompakt méretű szekrénybe mikroprocesszoros vezérlés és LCD kijelző is került. A Champ alapkiépítésben tartalmaz USB és RS-232 kommunikációs portokat. Ezen felül egy intelligens előkészítést további adapterek, protokoll átalakítók és egyéb kártyák számára.

Az FSP ennél a szériánál, a kettős konverziós online szünetmenteseknél kiválónak mondható, 90 százalékos hatékonyságot ért el. A Champ szünetmentes tápegységek 1000 VA, 2000 VA és 3000 VA kapacitásban készülnek.

Legyél büszke a munkádra!

Ha Te vagy a Te vevőd szabadjára engeditek a kreativitásotokat, akkor nagyon szép dolgok építhetőek a Thermaltake termékeiből.  A márkára ne csak gamer vagy modding szempontból gondolj, hanem mint igen jó minőségű, nagyon attraktív cuccokra, amelyek akárkit le tudnak nyűgözni. Még a moddinghoz nem értőket is.
 

Nos, mi pont ilyen elsősorban nem modding megvalósításokat keresünk. A gyártóval közösen indított promóciónkban azt kérjük Tőled, hogy legyél büszke a munkádra! A Facebook oldalunkra töltsd fel azoknak a konfigurációknak a fotóját, amelyekbe bármilyen Thermaltake termék beépítésre került: ház, RGB tápegység vagy valami cool hűtés, esetleg mindegyik.
 
 

A Thermaltake-kel közösen, folyamatosan értékeljük a munkáitokat és amelyek valamilyen szubjektív okból megtetszenek, azonnal egy Thermaltake ajándékkal honoráljuk Neked is és a vásárlódnak is: mindketten nyertek.
 

Épp ezért, ha nem is Te állítod össze a vasat, akkor szólj a vevődnek, hogy küldjön róla fotót Neked, hiszen mindketten nyerhettek vele. Induljatok a Thermaltake szépségversenyen, nincs semmi vesztenivalótok! Annyi teendőd van csupán, hogy a fotót vagy fotókat a JTC Facebook oldalán üzenetben elküldöd nekünk a cégneveddel és az adott TT termék(ek) nevével együtt.
 

A Thermaltake márkát már jól ismered, most pedig a Te munkádat szeretnénk megismertetni mindenkivel. A JTC mint disztribútor képviseli a gyártót hazánkban, a Thermaltake termékeket pedig raktárkészletről viheted el tőlünk.