Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2734 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Új funkció: Szűrj beérkezési dátum szerint!
Régen kitaláltuk, de csak most érkezett el az idő, hogy megvalósult. A terméklista oldalon a keresőpanelen ki tudod jelölni, hogy milyen beérkezési idejű termékek szerepeljenek a találati listán. Ha határidőre kell beszerezned valamit, akkor ezzel a szűkítéssel csak azokat a termékeket látod majd, amelyekre a megadott napig van várható beérkezés vagy éppen készleten is van már.
Terülj, terülj, asztalkám! - gamereknek
Egy játékosokkal együttműködő svéd dizájner csapat keze munkája az Arozzi cég Arena elnevezésű asztala. A hatalmas, 1,31 négyzetméteres asztallapot teljesen befedték egy egyedi egérpaddal. Így az egész felület a játék rendelkezésére áll. Akár három nagy monitor is elfér rajta egymás mellett, még a kábelrengeteg elrendezésére is külön gondot fordítottak.
Új opció a bejelentkezésre
Követjük a modern trendeket! Jelentkezz be a weboldalunkra a Google vagy a Facebook fiókoddal! A meglévő regisztrációdat egy kattintással összekötjük az adott profiloddal és ezentúl már nem lesz szükséged az eddigi azonosítódra és a jelszavadra.
Vállalati adattárolás költséghatékonyan
A rack formátumú ASUSTOR NAS tárolókkal nagy teljesítményű központi adattárolást oldhatsz meg kiváló költséghatékonyság mellett. Átfogó biztonsági megoldásokat és a virtualizáció támogatását élezheted, RAID védelem és az AES 256 bites titkosítás mellett. Zökkenőmentesen integrálható a Windows AD vagy például a vállalati biztonsági megfigyelő rendszer.
HyperX Fury SSD az energiabomba
A HyperX Fury SSD egy energiabomba a laptopokon vagy asztali PC-n futó játékok és alkalmazások számára. Nagy teljesítmény kapsz megfizethető áron és pont a legkelendőbb tárméretekkel.
Luxa2 by Thermaltake a mobilodhoz
A Thermaltake külön termékcsoportot hozott létre a mobil eszközökhöz készített kiegészítők számára, ennek összefoglaló neve a Luxa2. A modern, utcai viselet stílusirányzat minimalista dizájn elvárásai szerint készített fejhallgatók, vezeték nélküli hangszórók, powerbank-ok, mobiltartók és egyéb kiegészítők tartoznak a márkacsoporthoz.
Mi az a felhős, okos tápegység irányítás?
A Thermaltake a Smart Power Management (SPM) platformon keresztül minden számítógép felhasználó figyelmét rá szeretné irányítani a globális felmelegedés problémájára. Az SPM egy felhőben futó algoritmus, amely rögzíti és analizálja a PC elektromos fogyasztását. Ezen keresztül lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy maguk figyeljék és megértsék a saját energiafelhasználásukat, amely révén megváltoztathatják a viselkedésüket annak érdekében, hogy csökkenjen a CO2 kibocsátás, egyúttal hozzájárulhassanak a globális felmelegedés lassulásához.
A Thermaltake táp nem csak egy táp
A Thermaltake Toughower DPS és SMART DPS digitális tápegység családok egy komplett számítógép energia ellátási- és irányítási rendszert valósítanak meg. 32 bites processzorral és digitális vezérlőkártyával, teljes moduláris kábelekkel, cloud computing támogatással és mobil applikációval. Ha akarod, akkor a világon elsőként szoftverből változtatható színű LED-es ventilátorral kapod őket.
Biztos kell egy hosszabbító, nem?
Az ünnepek alatt halmozottan előkerül a probléma: elfogyott a szabad konnektor vagy töltenél egy USB-s eszközt, de nincs mivel. A kütyüid falják az áramot és mindig éhesek, sok konnektor kell, hogy etetni tudd őket. Az Allocacoc rendet vág a a lábad alatt gubancolódó hosszabbítók között és még USB eszközök töltésére is szakosodott. Talán nem is tudtad, hogy van egy nagyon jópofa Bluetooth hangszórójuk is.
Asustor Surveillance Center 2.6 béta
Az ASUSTOR NAS megfigyelő rendszere, a Surveillance Center új kiadásának béta változata már elérhető az App Central Beta App szekciójában. Számos újdonság között a 2.6-os verzióban megnövelték a kezelhető kamerák számát, támogatást kapott a 360 fokos halszem kamera, szoftverből ki- és bekapcsolhatók a kamerák és egy professzionális megfigyelő szoftver készült a nagyobb biztonsági hálózatok szánára.
Találatok száma: 2734 « Előző 1 |2 |3 Következő »