Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2815 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Számítógépház divatirányzatok 2018-ra
A friss számítógépház divat megreformálja az eddig kicsit szürke, kicsit unalmas gépház piacot, de rá is fért már. A zongoralakk fekete vagy az itt-ott rácsos dobozok teljesen új lendületet és dinamikát kaptak. A talán kicsit bogarasnak tartott modderek világát már egy átlagfelhasználó otthonába is berakhatod az RGB világítással és a mindent megmutató üvegburkolatú házakkal. Az RGB nélkül pedig elegáns és modern gépet alkothatsz.
Karcsú, de magas teljesítményű CPU hűtők
A Thermaltake processzorhűtők fő irányzatát testesíti meg a Thermaltake NiC család, ami egyszerűen a Non-Interference Cooler kifejezés rövidítéséből adódó elnevezés. A hűtő kialakítása olyan, hogy nem zavarja, hanem segíti az alaplap és a főként a memóriák hűtését, együtt használható a ram hűtőkkel vagy magas ramokkal. Továbbfejlesztésre került a csendesebb működés, a hűtőteljesítmény és a szélesebb kompatibilitás is.
Tt eSPORTS lenyűgöző hangzású headset RGB fényeffektekkel
A Thermaltake Tt eSPORTS Shock Pro RGB 2.0 headset elegáns és könnyű, a minimalista dizájn jegyében készül. Lenyűgöző hangzást és prémium kényelmet nyújt a hosszú játék alatt. 40 mm-es neodínium hangforrások lapulnak a vastag fülpárnák mögött, amelyek gazdag hangminőséget produkálnak. A fülrész kívülről 256 színben és kétféle fényeffekttel világít. A fejpánt automatikusan illeszkedik a fej méretéhez, a mikrofon pedig elrejthető. A kezelőszervek a fülrészben mindig kéznél vannak.
Plusszos FSP tápegység gamereknek
Az FSP Hyper M85+ már elsőre ismerős lehet a számodra. Az FSP Hyper M tápegység feltuningolt változata, ugyan a tápegység 80Plus Bronze minősítésű, de a tipikus terhelési szinten simán hozza a Silver szintet. Az M85+ félmoduláris ATX számítógép táp, DC-DC modullal, különálló +12V táppal és egy 120 mm-es csendes hűtéssel. Teljes mértékben japán kondenzátorokkal készül, minden elérhető védelmi technológiát nyújtani képes. 550 W és 650 W teljesítménnyel választható.
80 Plus Titanium hatásfokú Thermaltake erőforrások RGB világítással
Jelenleg a legmagasabb minősítési szint a 80 Plus tanúsítvány rendszerben a Titanium. A prémium kategóriába tartozó Thermaltake Toughpower új tápcsaládja pedig rendelkezik ezzel a kiemelkedő minősítéssel. A high-tech elemekből felépített erőforrások egyúttal környezetbarát technológiát is megvalósítanak. A teljesen moduláris felépítésű tápok három intelligens platformot nyújtanak a felhasználóknak a környezettudatos és takarékos üzemeltetéshez: Thermaltake DPS G PC és mobil applikációt, valamint a Smart Power Management felhőszolgáltatást.
Prémium folyadék hűtés RGB világítással
A Thermaltake Floe Riing RGB 240 TT Premium Edition a világ első, 16,8 millió színben pompázó, folyadék CPU hűtője. A csomagban levő 120 mm-es Riing Plus RGB ventilátorok generálják a fényorgiát és oldják meg a szellőztetést. A CPU-ra kerülő vizesblokk szintén LED fényárban tud fürdeni. A fények a Riing Plus RGB programmal vezérelhetőek, a hőmérséklet és a hűtés monitorozása mellett.
Sirályszárnyú Thermaltake ház pulzáló galaxissal
A View 27 különc megoldása az oldalsó ívelt üvegablak, ami egészen a tetőre nyúlik fel. Egészen különleges belátást nyújt a gépházba, a belső elrendezés kialakításánál megcsillogtathatod a lakberendezői tudásodat. A View 28-nak szintén épp ilyen megoldású, széles panorámát nyújtó sirályszárny alakú ablaka van. Az újítás nem itt, hanem az előlapon keresendő, egy pulzáló galaxis formájában.
Számítógépházak az FSP-től
A CMT210-es modellekkel mutatkozott be az FSP a számítógépházak piacán. A gamer piacra belépve minél szélesebb termékválasztékot szeretnének felsorakoztatni a tápegységek mellett. Ami elsőre szembetűnő megoldásaiknál, hogy belül tágas tér áll a rendelkezésre és a ház kidolgozása is minőséget sugároz. Megérkezett a második széria is, a CMT510 midi torony ház, amely még erősebb vázra épített üvegpalota: oldalsó betekintő ablakkal és 4 RGB ventilátorral.
Megérkezett az FSP Raider II
Az FSP tápegység kínálatában az egyik legkeresettebb termékcsalád a Raider. Nem is csoda, hiszen kedvező áron egy megbízható, jó technikai képességekkel rendelkező, csendes tápot tehettél a számítógépbe, persze, hogy kelendő az ilyen. A Raider megújult, modernizálódott és Raider II néven raktárról viheted az új sorozatot.
Mi az a felhős, okos tápegység irányítás?
A Thermaltake a Smart Power Management (SPM) platformon keresztül minden számítógép felhasználó figyelmét rá szeretné irányítani a globális felmelegedés problémájára. Az SPM egy felhőben futó algoritmus, amely rögzíti és analizálja a PC elektromos fogyasztását. Ezen keresztül lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy maguk figyeljék és megértsék a saját energiafelhasználásukat, amely révén megváltoztathatják a viselkedésüket annak érdekében, hogy csökkenjen a CO2 kibocsátás, egyúttal hozzájárulhassanak a globális felmelegedés lassulásához.
Találatok száma: 2815 « Előző 1 |2 |3 Következő »