Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2833 « Előző 1 |2 |3 Következő »
A következő generáció: FSP Hydro GE 80+ Gold teljesen moduláris tápok
Az FSP útjára indította a számítógép tápegységek következő generációnak szánt modelljét, a Hydro GE sorozatot. Az újdonság teljesen moduláris kábelezésű és a 80+ Gold kategóriába tartozik. Három teljesítménnyel készül: 450 W, 550 W és 650 W. Megjelenésre a korábbi Hydro-kra hasonlít az elnyújtott, talán zuhogó esőre hasonlító rácsozattal. A kiváló thermikus képességekkel rendelkező energiaforrást egy 135 mm-es FDB hidraulikus csapágyazású ventilátor hűti.
Bónuszpont 2018: Te már benne vagy?
A hagyományos, évek óta sikerrel futó?pontgyűjtő akcióink ebben az évben is folytatódnak. A?hűségedet díjazó Bónuszpont?2018-ben friss lehetőségekkel és új ajándék termékekkel indult el. Te már benne vagy a pontgyűjtésben? Hajts rá, hogy a begyűjtött?Bónuszpontokért megszerezhesd az értékes ajándékokat!
FSP Raider II - 80 Plus Silver minősítéssel
Az FSP tápegység kínálatának az egyik legkeresettebb sorozata évekig a Raider volt. A gyártó nem is vált meg tőle, hanem modernizálta és Raider II néven vitte tovább a szériát. Az új generáció 80 Plus Silver hatásfokú és 450 W, 550 W, 650 W, illetve 750 W teljesítménnyel választható. A tápkábelek fixen rögzítettek, de lapos kivitelre cserélte őket az FSP, a belső átalakítás során pedig a hatékonyság mellett a stabilitás is megnövekedett.
ASUSTOR közlemény az Intel CPU biztonsági hibával kapcsolatban
Az Intel által tavaly év végén bejelentett, az Intel processzorokat érintő biztonsági réssel kapcsolatban az ASUSTOR közleményben reagált. A biztonsági rés a jelenlegi Intel processzorok közül azokat érinti, amelyekben az Intel Management Engine 11.0.0 - 11.7.0. verzió található és az Intel Trusted Execution Technology 3.0 be van kapcsolva.
Kingston Canvas Select - Ellenállóvá edzett memóriakártya
A Kingston Canvas Select memóriakártyákat a HD filmek rögzítéséhez és a nagyon nagy felbontású fotók készítéséhez alkották. A tervezésnél a legfőbb szempont a megbízhatóság volt. Nyugodt lehetsz, hogy a kameráddal megörökített emlékeid vagy az életed nagy kalandjai biztos helyre kerülnek. 256 GB-tal bezárólag többféle kapacitásban érhető el, mindenki a neki megfelelő méretet választhatja. A Kingston Canvas memóriakártyák tartóssági teszten is átesnek, hogy nehéz körülmények között is megállják a helyüket.
exFAT külső meghajtók kezelése ASUSTOR NAS-on
Általában, ha a felhasználó számítógépet is használ, akkor nem jelentkezik az az égető érzés, hogy NAS nem tudja az exFAT külső meghajtókat olvasni vagy írni. Áthidalható a probléma. Azonban egyre többen megvannak PC nélkül, ezért az ASUSTOR készített egy exFAT applikációt, amellyel az USB portra csatlakoztatott külső tárolók kezelhetőek közvetlenül.
9 ügyes megoldás, ha a televíziót vagy monitort fel szeretnéd lógatni
A Harmantrade monitor, illetve televízió tartóinak kínálata több újfajta megoldással gazdagodott. Találsz köztük olcsót és praktikust, de olyat is, amit a TV vezérel. Sok helyet lehet megtakarítani azzal, ha egy kijelzőt egy konzolra fogatsz fel, gyakran csak egy ötletes megoldást kell mutatni a vásárlóidnak. A Harmantrade tartóit a lakáson és az irodán kívül például nyaralókban, iskolákban, éttermekben, bemutatótermekben, ipari létesítményekben és még számos egyéb helyen is felszerelheted mindenféle kijelző, vagy épp egy projektor számára.
Biztos kell egy hosszabbító, nem?
Az Allocacoc hosszabbítók sokkal többet nyújtanak, mint a közismert hosszabbítók legtöbbje. Igényes kivitelben és magas minőségben készülnek, beviheted a lakásba és az irodába is, nem vallsz szégyent vele. Például vigyázz a gyerekekre vagy ötletes módon ki- és bekapcsolható. A kütyüid falják az áramot és mindig éhesek, sok konnektor kell, hogy etetni tudd őket. Az Allocacoc rendet vág a a lábad alatt gubancolódó hosszabbítók között és még USB eszközök töltésére is szakosodott. Talán nem is tudtad, hogy van egy nagyon jópofa Bluetooth hangszórójuk is.
ASUSTOR NAS-ok Apollo Lake motorral
Azoknak a felhasználóknak, akik szeretik megismerni és kihasználni az eszközeikben rejlő potenciált - akár otthoni környezetben, akár egy kisvállalati irodában -, az ASUSTOR NAS választékából az Apollo Lake processzoros modelleket ajánlhatod. A kétlemezes AS63-ast kétmagos-, a négy férőhelyes AS64-est pedig négymagos Intel Celeron motor hajtja. Az Apollo Lake CPU és GPU 30 százalékos teljesítmény ugrást jelent a korábbi processzorokhoz képest. A 4K 60P felbontásig feltekerhető HDMI 2.0 kimenet kétszer nagyobb áteresztőképességgel bír, mint az elődje. A következő generációs eszközök USB Type-C porton kommunikálhatnak a NAS-sal. Az egyedi Wake-on-LAN/WAN funkcióval takarékosabb lesz az elérés.
Asustor Surveillance Center 2.8
A múlt év végén megjelent az ASUSTOR megfigyelő rendszer programjának legújabb, 2.8-as verziója. Az új program támogatja a H.265 HEVC videó formátum átkódolását. A kamerával, ha az képes erre, akkor kétirányú hang kapcsolat hozható létre. Ez az új kommunikációs lehetőség teljesebbé teszi a felhős megfigyelő rendszer használatát, új élményt nyújtva az otthoni felhasználóknak és egy értékes funkcióval gazdagítja az üzleti alkalmazást.
Találatok száma: 2833 « Előző 1 |2 |3 Következő »