Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2852 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Thermaltake LED vezérlő ASUS, Gigabyte és MSI alaplapokhoz
A Thermaltake a vezérelhető LED termékeihez készített egy 9 portos kontrollert, amely szinkronizál az ASUS, Gigabyte és MSI alaplapokkal. A kapcsolat létrehozását követően le kell tölteni az alaplaphoz tartozó gyártói programot és installálás után a fények közvetlenül ebből a programból állíthatók. Nem szükséges egyéb kontroller vagy a Thermaltake Riing Plus RGB programja sem. Hagyd szárnyalni a képzeletedet! Gyújtsd fel az RGB rendszered fényeit a Thermaltake Sync Controller TT Premium Edition kontrollerrel!
Gyorsabb, nagyobb HyperX SO-DIMM modulok
Töltsd fel a notebookod vagy a mini számítógéped HyperX Impact DDR4 SO-DIMM memória modulokkal és minimalizáld a rendszer válaszidejét. A legutolsó kiadású Intel és AMD processzorokhoz optimalizált. Erőteljes teljesítmény SO-DIMM formátumban. Plug and Play automatikus túlhúzás funkció. Intel XMP profilok az egyszerű tuning beállításokhoz. A HyperX az Impact DDR4 SO-DIMM családot nagysebességű termékekkel bővítette. A családból 16 GB maximális kapacitású modulok és 64 GB maximális kapacitású készletkonfigurációk érhetők el.
Nyitva tartás változás a május elsejei ünnep miatt
A május 1. (kedd) előtti hétfő munkaszüneti nap lesz, így egy újabb 4 napos hosszú hétvége következik majd. Ezt a szünnapot le kell dolgozni, a héten szombat lesz rendkívüli munkanap. Az áthelyezett munkanap miatt így alakul a nyitva tartásunk és a házhoz szállítás.
Vezesd be a villanyt a házadba!
Miért ne szeretnél Te is a szép nagy ablakos házadba egy világító LED fényfüzért? A színét Te választhatod ki a 16,8 millió árnyalat közül és még egy hangvezérelt mobil applikációd is lesz a fények kezeléséhez. Összehangolhatod a többi világító izével, az ventilátorokkal, a tápegységgel és még ki tudja mivel. Azt már csak félve jegyzem meg, hogy a LED szalagokat - amennyiben a kábeled engedi - a házon kívül is felapplikálhatod a még hatásosabb élményért.
Kingston 3D NAND SSD az átlag felhasználók számára
A Kingston első 3D NAND technológiával készült SSD meghajtója az A1000. Az átlagfelhasználók számára megfelelő tároló, például az ultravékony notebookjaikba vagy azokba a konfigurációikba, ahol limitált a mozgástér. A Kingston A1000 egyoldalas, M.2 2280 formátumú tároló, PCIe vezérlővel és NVMe protokollal. Kétszer gyorsabb a SATA SSD meghajtóknál és vagy hússzor fürgébb a merevlemezeknél. Kivételesen gyors reakcióidővel és ultra alacsony késleltetéssel válaszol a kihívásokra.
Alkothatsz szabadon
Alkothatsz szabadon
2018.04.06.
Egy izgalmas kinézetű, teljesen új formátumú számítógépház a Therlamtake Core P90. A háromszögletű váz három területre osztja az alkatrészeket, a grafikus kártyát, a tápegységet, a hűtést és a többit. A váz elé helyezett temperált üveglapok pedig olyan vizuális hatást nyújtanak, mintha egy prizmába építkeztél volna. A ház minden betekintési szögből máshogy mutatja magát, varázslatos kreációk készíthetők belőle. Az épület állhat a saját lábán függőleges állapotban vagy hanyatt fektetheted, egy további opció, hogy a falra rögzíted. Az egyedi konfigurációk összeállításához határtalan a lehetőségek száma.
Kezed ügyében rögzíthető USB elosztó
Ha nem használod a számítógéped USB portjait, akkor azt sem tudod, hol vannak. Azonban a rendszeres használattal jön a kényelmetlen mozdulatsor, vagy túl mélyen van, vagy túl hátul, de mindenképpen kellhetnek olyan izmok az eléréséhez, amelyek eddig nem is léteztek. Használhatsz USB elosztót az asztalodon, ami izeg-mozog és mindjárt mindkét kezedre szükséged lesz a csatlakoztatáshoz. Eme sajgó problémára orvosságként találta ki a Raidsonic a pont a kezed ügyében rögzíthető USB HUB-ot.
Magasabb frekvenciájú modulokkal bővül a HyperX Fury termékcsalád
A HyperX Fury termékcsalád normális áron kínálja a Plug-and-Play túlhúzást, így a felhasználónak gyakorlatilag semmilyen dolga sincs és mégis a legjobb teljesítmény áll a rendelkezésére. A Fury DDR4 család legújabb Intel- és AMD-platformokhoz szánt költséghatékony, nagy teljesítményű RAM sorozat, amely gyorsítja a videószerkesztést, a 3D renderelést, a játékfuttatást és az AI-feldolgozást. A kínálat most az eddigieknél magasabb frekvenciájú memóriamodulok bevezetésével bővült: egészen 3466 MHz-ig kaphatók a különálló modulok és a készletek.
Masszív, az estét beragyogó notebook hűtő
Kínálatunkban a Thermaltake egy új termékkategóriával indul a gamerek és dizájn termékek iránt érdeklődők kegyeinek elnyerésére. A Massive 20 RGB Notebook Cooler nevében minden lényeges információ benne van: egy komoly, 200 mm-es ventilátorral teszi hidegre a laptopot, miközben 256 féle színben és 5 féle módon világítani is tud. A hűtőegység az USB-ről kap áramot és 19 collos notebook méretig használható. Különleges egy darab.
Kingston Canvas React! - Folyamatában rögzíti az élet nagy pillanatait
A Kingston legújabb Canvas memóriakártya sorozatának felső kategóriás családjával teljessé vált a korábban beharangozott triumvirátus. A Canvas Select sorozat élettel tölti meg a HD-videókat, a Canvas Go! széria elképesztő sebességet nyújt a felvételek megjelenítéséhez, a Canvas React sorozat pedig folyamatában rögzíti az élet nagy pillanatait.
Találatok száma: 2852 « Előző 1 |2 |3 Következő »