Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Akcióink
Quad Core processzoros ASUSTOR NAS

Kivételes kedvezménnyel tudod megszerezni a négymagos Intel Braswell processzorral hajtott Asustor AS3204T NAS-t. Négy merevlemezes tároló 2 GB memóriával sokféle feladatra alkalmas. A céges és az otthoni felhasználásra is befogható.

Az Intel processzorok két komoly szolgáltatást hardveres alapon oldanak meg. A fájlok titkosítása és a multimédiás fájlok átkódolása villámgyorsan, valós időben futhat, bármilyen eszközről is éred el a NAS-t. A közvetlen HDMI kimenet 5.1/7.1 HD hangot, 1080p vagy 4K videófolyamot szolgáltathat.

Az ASUSTOR ereje a kezdetektől fogva a hatalmas piaci tapasztalaton és az egy kézben levő szoftver, valamint hardver fejlesztésben rejlett. A modulárisan bővíthető ADM és a mobilkészülékekkel használható appok egyedi igényekre szabhatóvá tették a NAS-t. Bármilyen hardver és szoftver környezetbe egyszerűen integrálható. Az exkluzív ingyenes kamera licencek és vezérlő szoftver komoly megfigyelő központ kiépítését teszik lehetővé.

Mindegy mi lesz a feladat most vagy később: multimédia központ, megfigyelés, backup megoldás, fájlszerver és több platformos elérés, az ASUSTOR modern NAS sorozatai kimagasló eredménnyel megoldják neked és az igények növekedésével könnyen tovább fejlesztheted.

Minden, ami gamer

Egy teljes szekciót tartunk fent a gamereknek tervezett és az igényeikhez optimalizált hardverek számára. Folyamatosan listázzuk be az újdonságokat is. Kattanj rá ezekre a gamer cuccokra!

A gamerek számára gyártott termékeket vagy azokat, amelyek technikai paraméterei megfelelnek egy gamer elvárásainak, megjelöltünk egy Gaming címkével. Minden olyan kategóriában, amelyben van ilyen termék, a szűrőpanelen megjelenik egy Gaming opció, ezzel leszűrheted őket.

 

 

Játékülés
Billentyű
Egér
Fejhallgató
Ház
Tápegység
Alaplap
Játékvezérlő
Hűtő
Monitor
Notebook
Számítógép
Memória
SSD

Keresd a szűrőpanelen a Gaming opciót és jelöld be, máris válogathatsz a gamereknek szánt termékek között!

Kiszórunk ezt-azt, Te jól fogsz járni!

Amikor az új raktárunkba költöztünk, azt hittük, hogy sosem lesz tele. De, mint minden helységnek, a raktárunknak is vannak falai és most már ezeket feszegetjük. Nem tagadjuk azt sem, hogy nem feltétlenül forog minden termék olyan ütemben, ahogyan mi azt szeretnénk. Eddig az ilyen termékeket külön-külön akciózgattuk. Most elhatároztuk, hogy egy állandó akció keretében összefogjuk egy helyre ezeket és ezentúl folyamatosan, igen kedvező áron válogathatsz közöttük. „Kiszórós” lett az akciónk neve. Érdemes akár naponta fellátogatni erre az oldalra és nézegetned a Kiszórós kínálatot.

Fontos tudnod, hogy a Kiszórósban NEM újracsomagolt, hiányos vagy kissé szépséghibás termékek vannak! Célunk ezzel az akcióval a saját készleteink optimális összetételének biztosítása, így akár még az is megeshet, hogy kifejezetten kurrens cikket is találsz benne jó áron. Éppen ez lehet ennek a Kiszórós szekciónak a legnagyobb csábereje számodra.

A gyakorlatban egy készletoptimalizáló szorgos robotot állítottunk hadrendbe, mely minden éjjel frissíti a Kiszórósban elérhető cikklistát és a cikkek kedvezményes árait. Ha valami gyanúsan olcsó, az annak köszönhető, hogy kissé túlkészleteztünk. Ne ijedj meg tőle, csapj le rá minél előbb!

Mi azt javasoljuk, hogy gyere fel a weboldalunkra minden nap és csekkold le, mit talált a kis robotunk az éjszaka és milyen fantasztikus árat számolt ki Neked! Segíts neki rendet tartani a raktárunkban! Lehet, hogy pont a Kiszórósokra van szükséged, akkor meg miért hagynád ki e remek alkalmat? És siess, nehogy más lenyúlja előled!