Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Akcióink
A tiéd mennyi idős?

Az egyik legtöbb szennyeződés a billentyűzetről és az egérről tapad az ember kezére. Tudunk ajánlani olyan Genius termékeket, amelyek láttán már nem is akarod letakarítani a régit.

A monitor, a billentyűzet és az egér az, amit általában egy számítógépből látunk. Ezek közül az utóbbi kettő a legelhanyagoltabb eszköz mind közül. Nézzen ki jól!

Cseréld le az elkopott, elhanyagolt vagy csak egyszerűen piszkos beviteli eszközeidet egy új Genius Apedra vagy iMice billentyűre, egérre.

Kelleti magát

A Colorful remek árait még vonzóbbá tudod tenni, ha adsz a vásárlódnak Karácsonyra egy Colorful egeret és egy Colorful egéralátétet is. A beszerzésükkel nem kell törődnöd, mert mi már hozzá is csomagoltuk.

A készletünk erejéig minden Colorful GeForce RTX 2080 Super grafikus kártyához adunk egy-egy Colorful egeret és egéralátétet. Ez a trió verhetetlen lesz az Ünnepekre.

Túl sok ajándékunk nem maradt, így most vagy soha.

Ne halogasd, most vegyél!

Talán a Karácsony legnépszerűbb VGA kártyái lesznek a Colorful GTX 16xx család termékei. A gyártó eleve kiváló árakon dolgozik, ez a széria pedig most a középosztályt képviseli, nincs akadálya annak, hogy elkapkodják.

Mi segítünk is ebben. Amíg a készletünk bírja, minden Colorful GTX 1660 Ti és Colorful GTX 1660 Super mellé adunk egy Colorful gamer egérpadot ajándékba. Karácsonykor mindenki rajong az ajándékokért.

Az egérpad készletünk nem végtelen és az ünnepek is mindjárt itt vannak!

Minden. ami gamer

Egy teljes szekciót tartunk fent a gamereknek tervezett és az igényeikhez optimalizált hardverek számára. Folyamatosan listázzuk be az újdonságokat is. Kattanj rá ezekre a gamer cuccokra!

A gamerek számára gyártott termékeket vagy azokat, amelyek technikai paraméterei megfelelnek egy gamer elvárásainak, megjelöltünk egy Gaming címkével. Minden olyan kategóriában, amelyben van ilyen termék, a szűrőpanelen megjelenik egy Gaming opció, ezzel leszűrheted őket.

 

 

Játékülés
Billentyű
Egér
Fejhallgató
Ház
Tápegység
Alaplap
Játékvezérlő
Hűtő
Monitor
Notebook
Számítógép
Memória
SSD

Keresd a szűrőpanelen a Gaming opciót és jelöld be, máris válogathatsz a gamereknek szánt termékek között!

Vedd meg a tökéletes notebook táskát!

Böngészd át a Samsonite széleskörű laptop táska és hátizsák kollekcióját, hölgyek és urak számára egyaránt, mind az üzleti élethez, mind a kikapcsolódáshoz. Számtalan stílus és szín.

Optimális laptop és táblagép védelem mellett a táskák és hátizsákok sokfunkciósak, többféle rekesszel vannak felszerelve. Ideálisak bármilyen környezethez és felhasználáshoz, az üzleti élet és a kikapcsolódás fogalma még sosem állt ennyire közel egymáshoz.

Nézz rá a Samsonite üzleti kínálatának legkeresettebb generációjára, a Pro-DLX 5-re. Most továbbfejlesztették, hogy a gyakori üzleti utazó minden igényét kielégítse. Könnyebb, még több funkcióval rendelkezik, mint korábban és prémium belső elrendezéssel egészült ki.

Válaszd az American Tourister táskák magas értékű és kiváló minőségű hátizsákjait vagy táskáit, ha útra kelsz. Praktikus és divatos stílusú hátizsákok könnyedén szállítják a laptopodat és dokumentumaidat akár üzleti vagy akár szabadidős utazásaid alatt.

Megvédjük az üzleti információidat

Több okból is fontos lenne a gyakorlatban a titkosított meghajtók használata: az érzékeny vállalati adatok biztonságban tartása, az ügyfél információk védelme a GDPR-nek megfelelően és természetesen az adatvesztéssel együtt járó pénz, idő és hírnév veszteség elkerülése.

A titkosított USB eszközök használata megakadályozza az adatok kiszivárgását. A Kingston titkosított flash meghajtóit a szervezet igényeihez szabhatod.

Válaszd ki a szükséges funkciókat (védelem szintje, előírások a nyilvántartáshoz, azonosítás, távoli menedzselhetőség, stb.), méretet és ezek alapján megtalálod a legmegfelelőbb Kingston adathordozót.

Ne kelljen máshová is menned

Feltöltöttük friss termékekkel a Háztartási eszköz kategóriánkat, ezernél is több érdekes eszközt találsz itt. Így nálunk, egy helyen szerezheted be a napi számítástechnikát, plusz, ami még az irodába, otthonra vagy épp egy ügyfelednek kell.

Elsőre nem is látszik, de van okostelefonról irányítható robotporszívónk is. De valójában kár is a felsorolással próbálkozni, mert a gyümölcsaszalótól kezdődően, a mini grilleken át mindenféle háztartási kisgép bekerült a kategóriába.

Válaszd ki a Háztartás – Háztartási eszköz menüpontunkat a weboldalunkon és Fő tulajdonság legördülő listával szelektálhatsz a terméközönből. Bízunk benne, hogy találsz nálunk kedvedre valót.

Intel által hitelesített szerver memóriák

A Kingston szorosan együttműködik az Intel platform és adatközpont csapataival, hogy támogatni tudja az Intel alapokon megjelenő új szerver memória technológiákat. Ez a munka jellemzően egy-két évvel az új rendszer piacra lépése előtt elkezdődik, rögtön azután, hogy a Kingston hozzáférhet az Intel referencia alaplapjaihoz és processzoraihoz a memória prototípusok teszteléséhez.

2005 májusa óta rendelkezik a Kingston olyan szerver memóriákkal, amelyek az Intel szerverekre minősítettek.

A Kingston a világ legjobb félvezető beszállítóitól szerzi be a legfrissebb memória technológiákat. A sokoldalú ellátási bázis a Kingston vásárlói számára egységes, állandó szerver memória forrást biztosít.

Nagyon fontos a megfelelő memória kiválasztása a szerver számára. A Kingston szerver memóriákat úgy tervezték, hogy rendkívül megbízhatók legyenek és csökkentsék az üzemeltetési költségeket. Vásárolj szerver márka vagy specifikáció szerint!

Kiszórunk ezt-azt, Te jól fogsz járni!

Amikor az új raktárunkba költöztünk, azt hittük, hogy sosem lesz tele. De, mint minden helységnek, a raktárunknak is vannak falai és most már ezeket feszegetjük. Nem tagadjuk azt sem, hogy nem feltétlenül forog minden termék olyan ütemben, ahogyan mi azt szeretnénk. Eddig az ilyen termékeket külön-külön akciózgattuk. Most elhatároztuk, hogy egy állandó akció keretében összefogjuk egy helyre ezeket és ezentúl folyamatosan, igen kedvező áron válogathatsz közöttük. „Kiszórós” lett az akciónk neve. Érdemes akár naponta fellátogatni erre az oldalra és nézegetned a Kiszórós kínálatot.

Fontos tudnod, hogy a Kiszórósban NEM újracsomagolt, hiányos vagy kissé szépséghibás termékek vannak! Célunk ezzel az akcióval a saját készleteink optimális összetételének biztosítása, így akár még az is megeshet, hogy kifejezetten kurrens cikket is találsz benne jó áron. Éppen ez lehet ennek a Kiszórós szekciónak a legnagyobb csábereje számodra.

A gyakorlatban egy készletoptimalizáló szorgos robotot állítottunk hadrendbe, mely minden éjjel frissíti a Kiszórósban elérhető cikklistát és a cikkek kedvezményes árait. Ha valami gyanúsan olcsó, az annak köszönhető, hogy kissé túlkészleteztünk. Ne ijedj meg tőle, csapj le rá minél előbb!

Mi azt javasoljuk, hogy gyere fel a weboldalunkra minden nap és csekkold le, mit talált a kis robotunk az éjszaka és milyen fantasztikus árat számolt ki Neked! Segíts neki rendet tartani a raktárunkban! Lehet, hogy pont a Kiszórósokra van szükséged, akkor meg miért hagynád ki e remek alkalmat? És siess, nehogy más lenyúlja előled!