Ha még 2020.10.28-i dátummal meg szeretnéd kapni a termékeket, akkor siess! Már csak áll a rendelkezésedre, hogy lezárd a rendelésed. (15:30-kor zárjuk)
Összesen
 0 Ft
 Kosár megtekintése
Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 3054 « Előző 1 |2 |3 Következő »
November 2.: Változik az OTP internetes bankkártyás vásárlás jóváhagyási folyamata!
Az OTP Bank november 2-án bevezeti az erős ügyfél-hitelesítést az internetes bankkártyás vásárlások jóváhagyására. Ezt követően azoknál az ügyfeleknél, akik már megadták azonosítás céljából mobiltelefonszámukat a banknak, előfordulhat, hogy több lépésben kell megerősíteniük, hogy valóban ők az internetes vásárláshoz használt betéti- vagy hitelkártya birtokosai.
Védd meg magad a Ransomware támadásoktól!
Köztudott, hogy mennyi ismert vállalat és kormányzati szerv hódolt be ransomware támadásoknak, ez bizony félbeszakítja a munkát és igen sokba tud kerülni. Hogy mi is a ransomware? Egy vírusfajta vagy rosszindulatú program, amely váltságdíj céljából blokkolja a személyes adatokat. Az adatokat titkosítással egyszerűen túszul ejtik, ennek feltörése pedig ésszerű időn belül és költséggel nem lehetséges. Ezért az adatok tulajdonosa kényszerűen fizet a ransomware tulajdonosának, hogy visszaszerezhesse az adatai feletti rendelkezést. Az adatvesztés és a pénzügyi veszteség elkerülése érdekében az adatok átfogó biztonsági mentése a legegyszerűbb és a leghatékonyabb módszer az adatvesztés elkerülése érdekében.
Floe DX RGB all-in-one folyadékhűtő Premium Edition
A Thermaltake Floe DX RGB minden szükséges alkatrészt tartalmaz, ami egy processzor folyadékhűtés beszereléséhez illik lennie. Plusz extraként 16,8 millió színt megjeleníteni képes világítása van a hűtőblokknak, illetve a PWN vezérlésű ventilátoroknak is. A Riing Duo ventilátorok a Thermaltake saját, szabadalmi oltalommal védett fejlesztése. A hűtő a TT RGB PLUS vezérlővel és a Thermaltake legfrissebb fényszerkesztő programjával, a NeonMakerrel színezhető ki. Minden egyes LED külön, egyedileg állítható be, a szórakozás garantált.
DataTraveler Kyson: metál stílusban
A kupak nélküli, kisméretű pendrive kínálatát erősíti a Kingston a DataTraveler Kyson névre keresztelt flash meghajtókkal. A napi használatra készült, átlagos felhasználókat célzó nagy teljesítményű meghajtó kiemelkedő adatátviteli sebességet képes elérni. Olvasáskor a sebességmérő 200MB/s körül akad majd ki. A felső kapacitáshatár 256GB a választékban. A Kyson-t a strapabíró fém háza védi az elhasználódástól és nem maradt le a végéről a hatalmas nyílás sem, amivel a kulcstartódra akaszthatod.
A GoodSync elstartolt az ASUSTOR App Central-on - Promóciós kód!
A közismert biztonsági adatmentő és fájl szinkronizációs szoftver, a GoodSync elérhető már az ASUSTOR App Central-ban. Töltsd le a GoodSync-et az ASUSTOR NAS-odra és még több opciód lesz a biztonsági mentésekhez.
Ár-érték orientált Thermaltake Smart BX1
A 80 PLUS Bronz tanúsítványt 88% -os energiahatékonysággal hozó Smart BX1 sorozat 450W-750W modellekben kapható. A 120 mm-es hidraulikus csapágyventilátorral, japán kondenzátorokkal és más prémium komponensekkel szerelve stabil teljesítményt nyújt 40 ? hőmérséklet, csendes működés és megbízható teljesítmény mellett. A bőséges, ötéves garanciával a Smart BX1 képes kielégíteni a piacot, amelyen az ár-érték orientált felhasználók a legújabb funkciókkal rendelkező, új áramellátást keresik. A család elérhető világítás nélküli és 10 ledes RGB változatban is.
Thermaltake TT RGB PLUS gaming rendszer
A Thermaltake a PC barkácsolás, a folyadékhűtések és a gaming eszközök szakértőjeként megalkotta az TT RGB PLUS világítási programot, amelyhez fejlesztett eszközöket egy intelligens központi programmal lehet beállítani és összehangolni a számítógépről vagy egy mobiltelefonról. Továbbá a rendszer számos működési paramétere figyelemmel kísérhető. A TT RGB PLUS rendszer a neves gamer gyártók termékeivel kompatibilis, mint például a Razer, a TEAMGROUP és a ViewSonic.
A Kingston Technology 2019-ben is a világ legnagyobb DRAM-modul szállítója
A TrendForce (korábban DRAMeXchange) elemzőcég nyilvánosságra hozta legújabb, árbevétel szerinti rangsorát a DRAM-memóriamodulok globális szállítóiról, amelyen a Kingston Technology 12,9 milliárd USD árbevételének köszönhetően az első helyen szerepel 80,33 százalékos piaci részesedéssel. A 2019-es eredmény alapján a TrendForce immár 17. éve sorolja a Kingstont a lista élére.
A 18TB-os Seagate Ironwolf meghajtó felkerült az ASUSTOR NAS kompatibilitási listájára
Az ASUSTOR napokban jelentette be, hogy a Seagate ST18000NE000 IronWolf® Pro 18TB merevlemezeit szigorúan tesztelték, és mára tanúsítvánnyal rendelkeznek a különféle ASUSTOR NAS eszközökkel való használatra.
A Kingston népszerű DT2000 titkosított USB-je már 128GB-os változatban is elérhető
A Kingston Digital bemutatta a DataTraveler® 2000 típusú titkosított USB-meghajtó 128GB-os kapacitású változatát. A DT2000 FIPS 140-2 Level 3 tanúsítással rendelkezik és katonai szintű, 256 bites hardveralapú AES titkosítást nyújt. A globális biztonsági feladatokat ellátó IT-szakemberek, kis- és középvállalatok, valamint nagyvállalati végfelhasználók igényeire tervezett USB-kulcs ideális megoldás az elektronikus adatbiztonság megvalósításához.
Találatok száma: 3054 « Előző 1 |2 |3 Következő »