Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2949 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Négy napos hosszú hétvége következik
A húsvéti nyuszi négy szabadnapot hoz, jó pihenést kívánunk mindenkinek! A tavaszi szünet az iskolákban szintén ehhez a hétvégéhez kapcsolódik. Mi pénteken és hétfőn zárva tartunk. A hosszú hétvége körül így alakulnak a házhoz szállítások.
Készítettél már másolatot a felhőben tárolt adataidról?
Ha leáll egy felhős szolgáltatás, mondjuk a Google, akkor döbbenhetsz rá, milyen mértékű a függőséged a felhőben tárolt adataidhoz. Bár egy ilyen leállás nem hosszú idejű, a legtöbbször észre sem veszed, de minek kockáztatni? Készíts biztonsági másolatot a felhőben tárolt adataidról is! Az ASUSTOR NAS-on csak beállítás kérdése, a többi megy automatikusan.
Újdonság: DataTraveler SE9 facelift
Az egyik legnépszerűbb kivitel a Kingston pendrive kínálatából az SE9, illetve annak még USB 2.0-ás elődje. A meghajtó elég kicsi ahhoz, hogy mindig nálad lehessen egy darab. A fém burkolat nagyon sok mindent ki tud bírni és kupak sincs hozzá, így nincs mit elhagyni. Az SE9 egy rácfelvarráson esett át, az újdonságot DataTraveler SE9 G2 Premier néven találod.
Kíméld magad, mert megteheted
Az, hogy egeret használunk, nagyon fel sem tűnik, annyira megszoktuk már. Azonban az egér mozgatása a csuklódat és az alkarodat nagyon is igénybe veszi és ezt sajnos észre sem veszed. A Spire felmérése szerint hat emberből egynél biztosan káros elváltozásokat okoz a napi órákig tartó egérhasználat. Az ilyen panaszokra gyógyír egy ergonomikus egér, aminek a formája szokatlan, de a kéz természetes tartását segíti.
A Thermaltake 7. győzelme - dizájn és innováció díj
A Thermaltake termékek az idei iF Product Design Award díjazottak között! A gyártó a hűtés, a játékeszközök és a memória megoldások terén a gépépítők piacának kiemelkedő márkája. Három termékük is részesült abban a megtiszteltetésben, hogy a legjobb lehetett: a Thermaltake Level 20 TG Full Tower és az A500 Aluminum Tempered Glass Edition Mid Tower számítógépházak, valamint a Level 20 RGB Mechanical Gaming Keyboard. A Thermaltake immáron már hetedik alkalommal kapta meg e rangos díjat.
Kerüld el a véletlen veszteségeket az ADM Lomtárral!
Abba az irányba haladunk, hogy általános legyen mindenhol, az irodai munka során a fájlszervert használjuk a közös csapat munkához. Fájlokat töltünk fel, amelyeket a többiek azonnal elérhetnek. A csoport így egy fájlban, megosztva munkálkodik az Asustor NAS-on. A közös munka napfényes és kényelmes mindaddig, amíg meg nem történik egy baleset: valaki törli a közös munkafájlt. Backup nélkül hova kerül ez törölt fájl?
Világító memóriák: könnyen kitűnhetsz a tömegből
Thermaltake Pacific R1 Plus DDR4 Memory Lighting Kit az, amire szükséged van ehhez. Ez egy memória burkolat a DDR4 memóriamodulokra, a 4 foglalatos alaplapokhoz használhatod. 36 darab vezérelhető LED a szokásos 16,8 milliós színben pompázhat rajta. Szinkronizálhatod az alaplapoddal és a többi RGB fényforrásoddal a gépedben. Világítsd ki a RAM-okat is stílusosan!
Level 20 - A Thermaltake 20. szülinapi bulija
A Thermaltake tudja, hogyan kell a 20. születésnapot megünnepelni: egy különleges és elegáns számítógépházzal. Speciális dizájn, amelyet az alumínium borítás koronáz meg. A rácsos burkolat elősegíti a szellőzést minden irányból. Az alkatrészek elhelyezése pedig igazán látványos. Riing Plus 14 RGB ventilátorok már a házban vannak, sőt akár további két Lumi Plus LED szalag is. A TT Riing Plus RGB szoftverrel kézben tarthatod a rendszerparamétereket és testre szabhatod a világítási módokat. Az alkatrészek 4 mm vastag temperált üveglapok mögött mutogathatják magukat. A felhasználók kényeztetésére öt különböző modell, illetve három különböző méretben készül a Level 20.
ASUSTOR NAS, mint multimédia központ
Ha szükséged van még egy alapos indokra, hogy üzembe állíts otthon egy NAS-t, akkor legyen ez a multimédia. Tárold rajta a fotókat, zenéket és filmeket, a család használja őket onnan! Biztonságban vannak és elérhetőek bárhonnan. Sok jó megoldás létezik arra, hogy az ASUSTOR NAS multimédia központkén funkcionálhasson, mi most kettőt mutatunk: a Plex és az ASUSTOR saját megoldása a LooksGood.
Kingston A400 SSD: Nagy sebesség és megbízhatóság már M.2 formátumban is
Az A400 SSD egy mérsékelt árú háttértároló, amely ultra gyors multitaskingot, nagy teljesítményt és emellett megbízható működést produkál. A modern kontrollert tartalmazó puritán meghajtó 7mm-es magasságával és kedvező technikai paraméterekkel kiválóan passzol a slim notebookokhoz és ultrabookokhoz is. A 120GB-tól 960GB-ig terjedő kapacitású 2,5 collos formátum mellett most megjelent az M.2 2280 is.
Találatok száma: 2949 « Előző 1 |2 |3 Következő »