Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2972 « Előző 1 |2 |3 Következő »
ASUSTOR Kernel frissítés: feljavított Btrfs sebesség, itt az ADM 3.4
Az ASUSTOR véglegesítette az ADM 3.4 verziót. Az új kiadás a Linux kernel 4.14 teljes telepítésével érkezik. Frissíti az illesztőprogramokat, javítja a stabilitást és a fájl rendszer kiépítését. A Btrfs-nek is javult a teljesítménye és a stabilitása az ADM 3.4-ben, az új kernelnek köszönhetően megnövekedett a sebessége. Az állapotmentések száma 256-ig bármennyi lehet. Az ADM 3.4 keresőmotorja EZ Sync kulcsszavakra is rátalál, valamint az EZ Sync több új nyelv támogatásával is kiegészült.
OnlyOffice: Közös dokumentumszerkesztés a NAS-on
A NAS-nak már régóta nem csak egy tárolószerver szerepét kell játszania. A vásárlók már elvárják, hogy a tárolt adatokkal kapcsolatos feladatokra is megoldást találjanak, ezzel maximálva a beruházásuk értékét. Hibát követ el az, aki az üzembe helyezem és elfelejtem mentalitással közelít a NAS-hoz, hiszen például a NAS együttműködési platformként is használható egy munkacsoporton belül.
Dizájn és innováció díjas billentyűzet játékosoknak
Az idei iF Design Award díjazott termékek között három Thermaltake gyártmány is szerepelt. Ez volt a hetedik alakalom, hogy a gyártó elnyerte ezt a rangos díjat. A három idei díjazott közül mostanában érkezett meg hozzánk a Level 20 RGB Mechanical Gaming Keyboard, és mindjárt három eltérő kivitelben. A Level 20 RGB billentyűk a legmodernebb technológiát implementálták mind a hardver, mind a szoftver szintjén, így a játékokban összehasonlíthatatlan előnnyel indulhatsz. Prémium alumínium váz és burkolat felett úgy tűnik, mintha a gombok lebegnének, főleg, ha felkapcsolod a 16,8 millió szín valamelyikében tündöklő világítást. A valóban személyre szabható megvilágítás a gombok alatt 13 és a billentyűzet oldalsó élén végigfutó fénycsíkon pedig 14 különféle módból áll össze. A fényváltozásokat
20 éves gyártói tapasztalattal készített számítógép házak
Ebben az évben töltötte be a 20-at a Thermaltake. A két évtizedes felhasználóbarát hozzáállást és a szakadatlan technológiai fejlesztést koronázza meg a Level 20 termékcsalád, amelynek a zászlóshajója az iF Design Award díjazott Tempered Glass Edition Full Tower ház. A rekeszes elrendezés szokatlan formában teljesül meg. De figyelemre méltó a társaság, amellyel érkezett, szebbnél szebb számítógépházakat mutatunk.
Thermaltake komplett egységcsomag folyadékhűtés építéséhez
A Thermaltake kiváló minőségű alkotóelemekből összeállított folyadékhűtő készleteivel hatékony vízhűtési rendszer telepíthetsz a játékosok gépeibe. Az összes szükséges alkatrész megtalálható bennük, ami az induláshoz kellhet. A folyadékhűtéshez hozzátartozik az RGB világítás, így a csomagokból nem hiányoznak a színes fények sem, szinkronizálhatod azokat az alapoddal vagy a Thermaltake TT RGB PLUS elemeivel. A világítást a mobiltelefonodról hanggal is vezérelheted.
80 Plus Gold minősítésű, teljesen moduláris, analóg tápegység ARGB megvilágításban
A Thermaltake GF1 ARGB Gold TT Premium Edition tápegység család (650 W / 750 W / 850 W) élvonalbeli technológiát képvisel. Az esztétika és a teljesítmény fúziójából született. Szabadalmi oltalom alatt álló, 16,8 millió színt megjeleníteni képes Riing Duo 14 RGB ventilátorának 18 LED-je fényesebben ragyog és lélegzett elállító fényeffektekre képes. Az aprólékos tervezéssel előállított ARGB oldalpanel járul hozzá a tündökléséhez. A sorozat szinkronizálható lesz a megfelelő RGB ASUS, GIGABYTE, MSI és ASRock alaplapokkal, megszámlálhatatlan világítási módot elérhetővé téve. A lehető legstabilabb és egyben csendes működésével a Toughpower GF1 ARGB Gold sorozat megfelel és talán túl is haladja az overclocker-ek vagy PC rajongók elvárásait.
Külső SSD házak írásvédelemmel és Type-C csatlakozóval
A fontos fájlok védelmét szolgálja a fizikai írásvédelem kapcsoló ezeken a Raidsonic külső SSD házakon. A két ház másik közös jellemzője, hogy villámgyors USB 3.1 Type-C csatlakozóval látták el őket, amelyeken elméletileg 10 Gbit/s sebesség is elérhető. A két ház különbsége pedig az, hogy eltérő típusú SSD-khez alkalmasak, a fekete B-key, az ezüstszínű NVMe meghajtókhoz. A házakat a jó hűtési képességért alumíniumból gyártották. Az beszerelendő NVMe SSD-k pedig további hűtőbordát és hűtőpadot is kapnak.
Állapotmentés védelem az Asustor NAS-on
Az ASUSTOR Snapshot Center már ott van az új ADM rendszerben és készen áll arra, hogy még jobb védelmet nyújtson az adatok számára. Abban az esetben, ha a NAS-on levő fájlokat egy kártevő megfertőzné vagy zárolná, akkor egy korábbi pillanatfelvétel lehet az egyetlen út, hogy a NAS-t visszaállítsd egy megelőző, tiszta állapotba vagy épp csak a sérült fájlokat nyerd vissza még egészségesen mivoltukban.
Adatvédelem a vállalkozásod számára
A titkosított USB flash meghajtók jelentősége a Kingston tapasztalatai szerint még mindig alulértékelt. Pedig beszédtéma még az a pendrive, amit egy nyilvános könyvtárban találtak meg és a Heathrow repülőtér különleges biztonsági információit tartalmazta. Több okból is fontos lenne a gyakorlatban a titkosított meghajtók használata: az érzékeny vállalati adatok biztonságban tartása, az ügyfél információk védelme a GDPR-nek megfelelően és természetesen az adatvesztéssel együtt járó pénz, idő és hírnév veszteség elkerülése.
Water 3.0 120 ARGB Sync Edition - ebben minden benne van
A csomagban minden benne van, ami kell egy komplett vízhűtéshez a processzorod számára. Az RGB világítása összekapcsolható a neves alaplap gyártók fényrendszereivel. A Water 3.0 120 tartalmazza a feltöltött folyadékhűtőt, radiátort és a PWM ventilátort - az előbb említett fényözönnel -, egy vezérlőpanellel és kábelekkel. Már csak az elhatározás szükséges, hogy lecseréld a szélkereket egy profi vízhűtésre a processzorodon.
Találatok száma: 2972 « Előző 1 |2 |3 Következő »