Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 3044 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Kingston Technology sajtóközlemény: Így változott meg az adatközpontok szerepe a koronavírus idején
A koronavírus hatására szinte azonnal és jelentősen megváltozott, hogy hogyan dolgozunk, tanulunk és élünk. Minden, amit korábban személyesen, „offline módban” csináltunk, átkerült a digitális térbe, ez pedig elképesztő mértékű adatforgalmat eredményez. Az életvitelünk átalakulása, a távoktatás bevezetése és a rendszeres otthoni munkavégzés miatt nagy mértékben megnőtt a különféle digitális alkalmazások (videohívások, e-kereskedelem, e-learning, szórakozás, távegészségügy) használata, és ezzel együtt a számítási kapacitás iránti igény, nem beszélve a vírus megismerését és a védőoltások kidolgozását segítő kutatásokról. Ezért a fejlett digitális infrastruktúra, és azon belül is az adatközpontok szerepe soha nem volt még ilyen fontos a világgazdaság szempontjából.
Thermaltake Toughpower tápegység Platinum hitelesítéssel
Teljesen moduláris felépítésű és 80 PLUS Platinum minősítésű a Thermaltake Toughpower család analóg PF1 típusú sorozata. Az ARGB típusú LED-ből 18 kicsi fénydiódával kap hangulatvilágítást a hűtőventilátor. A fény, ahogy illik, szinkronizálható az alaplapon keresztül a többi RGB alkatrészhez.
Thermaltake View sorozat: View 51 ARGB
A Thermaltake View sorozat gépházai mindent láthatóvá tesznek, amit egy számítógépházba be tudsz építeni. Értelemszerűen a színes világítások, esetleg egy látványos folyadékhűtés megoldás, de mindenképpen menő alkatrészek kerülnek reflektorfénybe egy ilyen kastélyban. Ennek ékes példája a View 51 ARGB teljes torony méretű számítógépház. Két darab 200 mm-es, 5V-os ARGB világítással kiemelt ventilátor forog az előlapon és szintén gyári tartozék egy hátsó 12 cm-es szélkerék is. E-ATX méretű alaplapokra tervezett a belső tér, melyet temperált üveglapon keresztül csodálhatsz meg.
A Kingston 128GB-os titkosított USB-kkel támogatja az adatbiztonságot
Az olyan rendeletek, mint a GDPR és CCPA a magánembereket és a szervezeteket is ráébresztették az adatvédelem és az adatbiztonság fontosságára, ami az otthoni munkavégzés elterjedésével még jelentősebb lett. A titkosított USB-kulcsoknak kiemelt szerepük van ezen a téren, hiszen akár személyes, akár vállalati vagy ügyféladatokról van szó, a megfelelő titkosított meghajtó használatával nem kell aggódnunk az adatvesztés miatt. A megnövekedett igényekre reagálva a Kingston Digital 128GB-os kapacitású változatot mutatott be három titkosított USB-meghajtójából.
Lockerstor 2 és 4 - Megduplázott teljesítmény és SSD cache a vállalatoknak
A következő NAS a cégedben már a legújabb négymagos Intel processzorral lesz szerelve, ami egy szintugrást fog eredményezni a teljesítményében. A DDR4 memóriából 4GB lesz benne, két M.2 NVMe aljzat várja az SSD-ket a gyorsítótárazáshoz. Két darab 2,5 gigabites Ethernet porton kapcsolódva a vállalati hálózathoz a Lockerstor 2 és 4 minden adatkezelési igényedet tudni fogja kezelni, két vagy a négylemezes kiépítésben. A Wake on LAN és a Wake on WAN funkciók energiát és pénzt takarítanak meg. Ez az ASUSTOR leghatékonyabb adattárolási megoldása a kis- és közepes méretű szervezetek számára.
RGB fényvezérlés új dimenziója: Thermaltake NeonMaker Light Editing
A Thermaltake NeonMaker az új sokat tudó szerkesztőprogram az RGB világítás egyedivé tételéhez. Már sokféle előre beállított lélegzetelállító effekt benne is van, de persze ott a lehetőséged, hogy egy neked jobban bejövős fény összeállítást varázsolj magadnak. Minden egyes fénydiódát külön-külön módosítgathatsz.
Prémium, minden az egyben vízhűtő processzorhoz
A Thermaltake Floe DX RGB all-in-one folyadékhűtőn programozható, 16,8 millió színt előállítani képes LED világítás adja a hangulatot. Az egység mindent tartalmaz, ami telepítéshez szükséges, nem kell bajlódnod a folyadék feltöltésével sem. Bátran nekiláthatsz folyadékhűtésre cserélni a processzor hűtőrendszerét. A radiátoron három, szabadalmaztatott Riing Duo RGB ventilátor dolgozik. A színvezérlést a TT RGB PLUS kontrollerrel tudod megoldani vagy a számítógépről a vadonatúj NeonMaker programmal a módot és színeket akár LED-enként beállítani. Teljes személyre szabhatóság, totális szabadság és határtalan szórakozás.
A Phison eladja vegyesvállalati részesedését a Kingston Technology-nak
A Kingston Technology Europe Co LLP bejelentette, hogy a Phison (TPEx:8299) eladja a Kingston Technology Corporationnel létrehozott vegyesvállalatában, a Kingston Solutions, Inc.-ben (KSI) birtokolt részvényeit a Kingstonnak. A tranzakció eredményeként a Kingston lesz a KSI többségi részvényese. A Phison a jövőben továbbra is technológiával és kutatás-fejlesztéssel foglalkozik majd, és a Kingston technológiai partnere marad. A 2010-ben alapított Kingston Solutions, Inc. célja a beágyazott memória elterjedésének gyorsítása.
Hordozható nagy sebességű tároló USB Type C csatlakozós eszközökhöz
A DataTraveler 70 után a második USB Type C csatlakozós pendrive a DataTraveler családban a 80-as. E két hordozható adattárolóval már nem kell kiegészítő adapter az ilyen aljzattal rendelkező okostelefonokhoz, laptopokhoz vagy táblagépekhez. Az olvasási sebesség 200 MB/-s-ig szaladhat fel és írni is akár 60 MB/s-on fogsz tudni vele. Erősített fém háza és a csatlakozóját védő kupak teszi alkalmassá a folytonos utazásra, mindig, mindenhova magaddal viheted.
DataTraveler Locker+ G3 128GB
Zárd el az adataidat a Kingston DataTraveler Locker+ G3 segítségével. Ez egy biztonságos és kényelmes módja a bizonylatok, bankkivonatok és egyéb személyes dokumentum megvédésének a kétszintű adatvédelem segítségével: a hardveres titkosítással és a jelszavas védelemmel. A Locker+ G3 már 128GB adatmennyiséget is megőriz neked.
Találatok száma: 3044 « Előző 1 |2 |3 Következő »