Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2997 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Szombaton nyitva vagyunk: december 7.
Ezen a héten szombaton fogjuk ledolgozni Karácsony napját. A szombati munkanapon rövidített nyitva tartással várunk, a szervizzel és a csomagküldéssel kapcsolatos információkat itt olvashatod.
A Kingston 13,3 millió SSD-t értékesített hat hónap alatt
2019 első hat hónapja során több mint 13,3 millió SSD fogyott el a Kingston Digital, a világ vezető memória és memória technológia megoldások szállítójának gyáraiból a TrendFocus piackutató adatai alapján. Ez a meghökkentő mennyiség a Kingstont a harmadik helyre repítette az SSD készítők között, közvetlenül a Samsung és a Western Digital mellé. Az összes gyártót egybevéve a legyártott és leszállított SSD tárolók 11,3 százaléka készült a Kingstonnál, amely a gyártó erejéről árulkodik és egyúttal a meghatározó piaci helyzetét biztosítja be.
HyperX három történelmi mérföldkőhöz ért el
A Kingston gaming divíziója, az önálló HyperX márka történelmi mérföldköveket ért el a termékeladásaiban, amelynek Te is és mi is részesei voltunk. A számok lenyűgözőek: 10 millió darab gaming headset, egy millió billentyűzet és több mint 65 millió HyperX memória modul.
Cyber Defense Global Awards: Négyet zsákolt a Kingston
A Cyber Defense Magazine információbiztonsági szaklap 2019-ben is díjazta a kiber- és információbiztonság innovátorait, és két egymást követő évben idén második alkalommal ismerte el nemzetközi díjprogramjában a Kingston eredményeit. A memóriagyártó összesen négy kategóriában nyert díjat a Cyber Defense Global Awardson. Két iparágvezető titkosított tárolómegoldása, az IronKey™ D300S titkosított USB-meghajtó és a KC2000 NVMe PCIe SSD egyaránt két-két elismerésben részesült.
Ami a csövön kifér, KC600 SSD
Kihajtott mindent, amit lehetett a Kingston a SATA SSD-ből. A KC600 teljes sebességen pörög, mindent belead, hogy az asztali számítógéped vagy laptopod a legjobb sebességét hozza. A gyors reagálású 3D NAND tárolói rendkívüli rendszer indulási időt, lenyűgöző betöltési és átviteli sebességet tudnak. Komplett biztonsági csomagot is kapsz, benne 256 bites AES-XTS titkosítást.
SSD vállalti adatközpontokhoz
A Kingston adatközpontokhoz készített Data Center 450R SATA SSD-i 3D TLC NAND tárolókból épül fel. Nagy sebességű, olvasásra optimalizált adatkapcsolata révén segíti az olvasás centrikus munkafolyamatokat. A célirányosított SSD kivételes I/O teljesítményt és kiszámítható késleltetést vetít előre, ami már alapkövetelmény az adatközpontok SSD-i között.
Billentyűzet a legjavából
A gamer világban minden a játékteljesítmény és a játékélmény fokozásáról szól. A Thermaltake 20 éves fennállásának tiszteletére megalkotott Level 20 termékcsalád új magasságokba emeli mindkettőt. Mind a szoftver, mind a hardver szintjén a legfrissebb és a leginnovatívabb technológiák használata intelligenssé formálja a játékmenetet. Biztosítja hozzá valamennyi fontos versenyelőnyt.
Na, mivel tudod lehűteni a túlfűtött processzorodat?
Például ezekkel a Thermaltake CPU hűtőkkel! Döntsd el, hogy a klasszikus léghűtés mellett teszed le a voksodat vagy belevágsz egy vízhűtéses rendszer felépítésébe. A színes LED világítás mindegyiknél alap, szinkronizálható a meglévő világítási rendszereddel. A vízhűtéstől ne tarts, mindent tartalmazó, komplett rendszert adunk! A processzorhűtők Intel és AMD platformokba is kerülhetnek.
Új memóriakártya család - Kingston Canvas Select Plus
A sebesség, a kimagasló teljesítmény és a tartósság oltárán áldozott a Kingston a Canvas memóriakártya család új tagjaival. Minkét formátumban - microSD és SD - elkészítették a nemes egyszerűséggel Plus névvel megkülönböztetett új flash tárolókat. A microSD verzió kompatibilis az androidos eszközökkel és A1 sebességkategóriába tartozik. Az SD formátum komoly munkabírású, fejlesztése során felkészítették a nagy felbontású fotók másolgatására vagy a full HD videók szerkesztésére.
NAS vagy felhő?
NAS vagy felhő?
2019.11.02.
A minden eddiginél nagyobb felbontású képek és videók már nem csak a profik kiváltsága, elérhetővé váltak az átlag felhasználók számára is. Emiatt át kell gondolni, hogy a vásárló számára mi az előnyösebb, egy NAS üzembe helyezése vagy egy publikus felhőszolgáltató tárhelye.
Találatok száma: 2997 « Előző 1 |2 |3 Következő »