Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 2982 « Előző 1 |2 |3 Következő »
Saját többterrás tárhely építése iPhone-hoz
Hivatalosan szeptember derekán nagy felhajtások közepette megjelenő iPhone 11-gyel - az iPhone 11 Pro és az iPhone 11 Pro Max társaságában, amelyek már három kamerával is büszkélkednek - minden eddiginél jobb képek készíthetők. Választható 64 GB, 128 GB vagy 256 GB tárhely, de a választás súlya minden eddiginél nagyobb, hiszen az iPhone memóriája nem bővíthető. A döntést a vásárláskor kell meghozni és a nem kis árkülönbség miatt jól át kell gondolni, mennyi helyre is lesz szükség ezekhez a kiváló minőségű képekhez és videókhoz. Valószínűleg kell majd valami megoldás, ahol a tengernyi felvétel eltárolható lesz úgy, hogy az mindig kéznél legyen.
Külső USB 3.0 ház mSATA SSD-nek
A Raidsonic IB-182AMU3 külső házat alumíniumból gyártották. Jól néz ki és hordozás tűrő. USB 3.0 csatlakozója 5 Gbit/s sebességre méretezett és UASP támogatással látták el. Plug & Play és Hot Swap funkciói vannak. A ház pont zseb méretű, tökéletes lakóhely egy mSATA SSD számára.
Shuttle P51U 15,6"-os multitouch AIO interaktív terminálnak
A Shuttle P51U AIO XPC az érintő kijelzőjével igen sokoldalú munkatársad lehet. A 15,6 hüvelykes, többpontos érzékeléssel felruházott képernyő rengetegféle kereskedelmi alkalmazás megvalósítását hordozza magában. Az XPC akár beépítésre is kerülhet egy állványba, POS, POI és önkiszolgáló terminál válhat belőle.
Shuttle P90U 19,5"-os All-in-One PC különféle önkiszolgáló vagy interaktív állomásnak
A P90U sokféle célra hadba fogható, szélesképernyős all-in-one számítógép érintőpanellel. Könnyedén integrálható a kulcsfontosságú perifériákkal és a már telepített megjelenítő konfigurációkkal. Változatos összeállítás építhető a különféle felhasználási területek számára, például önkiszolgáló terminálnak vagy interaktív megjelenítőnek.
Az ASUSTOR termék megbízhatóságáról szóló nyilatkozata
Az Asustor a médiában megjelent, az Apollo Lake processzorokat érintő tervezési hibákról szóló legfrissebb hírekre reagálva, - megerősítve a korábbi nyilatkozatot - a termékei megbízhatóságáról közleményt adott ki.
Melyiket válasszam? Ext4 vagy Btrfs?
Az ASUSTOR NAS üzembe helyezésekor a fájlrendszer létrehozásához két lehetőség közül választhatsz. Az egyik a régóta létező Ext4, a másik az új ADM-mel megjelent Btrfs. De vajon melyik a megfelelő a számodra?
TrendForce: a Kingston a világ DRAM-modulgyártóinak élén
A TrendForce piackutató cég divíziójaként működő DRAMeXchange nemrég hozta nyilvánosságra top 10-es listáját 2018 legmeghatározóbb DRAM-szállítóiról, amelyen a Kingston Technology az első helyen szerepel 72,17 százalékos piaci részesedéssel. A vállalat így már 16. éve áll a rangsor élén.
Kompromisszumok nélküli teljesítmény, elképesztő érték
Megfizethető tárolási megoldás a Kingston A2000 NVMe PCIe SSD. Meggyőző teljesítmény és minden elismerést kiérdemlő olvasási- és írási sebesség. A hagyományos SATA SSD-kkel szemben háromszor nagyobb gyorsaság még rövidebb betöltési időket tud, alacsonyabb fogyasztás és hőkibocsátás mellett. Az A2000 az átlag felhasználók számára készül, akik a gépük feljavításában gondolkodnak.
HyperX Fury DDR4 RGB: agresszív stílus és színes fények
A HyperX Fury DDR4 memóriát prezentálni tudjuk színes RGB megvilágítással is. Az RGB sorozat változatlanul hozza a Fury memóriák teljesítményét, elérve a 3466 MHz-es frekvencia határt. A hatalmas erő egy még agresszívebb stílussal párosul, lélegzetelállító fényimpulzusokkal fordítja magára a figyelmet a konfigurációdban. A HyperX Fury DDR4 RGB modulok előre beállított XMP profilokkal rendelkeznek, 2400 MHz és 3466 MHz közötti frekvenciákkal állnak a rendelkezésedre. A 8 GB-os és 16 GB-os modulokból párba válogatott 16 GB - 64 GB kapacitású egységcsomagok is piacra kerültek.
Ereszd ki a gőzt! - új HyperX Fury DDR4 modulok
A HyperX Fury DDR4 modulok automatikus órajel beállítási képességükkel tudják magukat az elérhető legmagasabb frekvenciáig tuningolni, a felső határ jelenleg 3466 MHz. A játékhoz, a videó szerkesztéshez vagy a rendereléshez kaphatsz plusz energiát anélkül, hogy a rendszer beállításokkal kellene bajlódnod. Az új Fury DDR4 XMP-ready memóriákat 2400 MHz, 2666 MHz, 3000 MHz vagy 3466 MHz sebességgel és CL15 / CL16 időzítéssel választhatod. Egy darabos csomagolásban 4GB - 16 GB kapacitással, kitben 16GB és 64 GB méretekben érhető el.
Találatok száma: 2982 « Előző 1 |2 |3 Következő »