Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Hírek
Megjelenési év Megjelenési hónap Rovat
 
Találatok száma: 3007 « Előző 1 |2 |3 Következő »
NATO tanúsítványt kaptak a Kingston IronKey D300 titkosított USB-k
A Kingston IronKey™ D300 titkosított USB meghajtósorozata megszerezte a NATO korlátozott tanúsítványát (NATO Restricted Level Certification). Ennek értelmében a Kingston IronKey D300, IronKey D300S és IronKey D300SM pendrive-ok kiterjedt validálást követően bekerültek a NATO tagországai, valamint polgári és katonai testületei által megszabott működési követelményeknek megfelelő termékek hivatalos katalógusába.
WD Red SA500 NAS SATA SSD - a Red ereje már SSD-ben isPörgesd fel a NAS-od teljesítményét és válaszi
Pörgesd fel a NAS-od teljesítményét és válaszidejét a WD Red SA500 NAS SATA SSD-kkel. Mivel a NAS állandóan dolgozik, a meghajtónak értelemszerűen megbízhatónak kell lennie. A hagyományos SSD-vel szemben a WD Red NAS SATA SSD meghajtók kimondottan a folyamatos üzemre készültek és ennek megfelelően tesztelték is őket. A megbízhatóságuk a nagyméretű fájlok hatékony gyorsításával együtt teszi ideálissá OLTP adatbázisok számára, a több felhasználók párhuzamos kiszolgálásához, a képrendereléshez, a 4K vagy 8K szerkesztéshez, illetve egyéb teljesítmény éhez alkalmazásokhoz. Mind 2,5" és mind M.2 méretben elérhetőkű. A tárolókapacitásuk 500 GB-tól indul és a 2,5" formátumban egészen 4TB-ig terjed.
Thermaltake új Commander G sorozat temperált üveg ARGB Mid-Tower házak
A prémium kategóriás gaming toronyházak gyártója egy új kompakt formájú házcsaládot indított útjára. A Commander G sorozat közepes termetűek és egy 4 mm vastag temperált üveglappal átláthatóvá tett PC házakból áll. A különleges hálós előlap mögé az alaplappal szinkronizálható ARGB fénnyel megvilágított 120 mm-es ventilátorok kerültek. A házak nagymértékű légmozgást biztosítanak az alkatrészek számára, a légáramot kivehető mágneses szűrők tisztítják meg. A riser kerettel a GPU az alaplappal párhuzamosan építhető be közvetlenül az üveglap mögé.
Három új applikáció adatmentéshez és élő műsor közvetítéséhez
Az ASUSTOR három új applikációt jelentetett meg a tartalomkészítők számára, különösen azoknak, akik élő műsort szoktat streamelni. Az élő közvetítéshez használd az ASUSTOR Live-ot, amellyel az élő műsort elküldheted a mobilodról vagy a számítógépedről számos neves platformonra, miközben a közvetítésedet a NAS-ra le is tárolhatod.
A Kingston bootolható adatközponti NVMe SSD-vel lép piacra
A DC1000B új, bootolható SSD meghajtó adatközpontokhoz. M.2 formátumú NVMe SSD ideális az egy vagy két M.2 NVMe meghajtóhellyel ellátott kiszolgálók rendszerindításához, és felszabadítja az értékes előoldali 2,5”-os meghajtó-modulhelyet az adattárolási kapacitás bővítésére. A 2280-as méretű DC1000B védett az áramkimaradás ellen, és 0,5 DWPD tartóssági értékkel4 garantálja a hosszabb élettartamot, továbbá kiemelkedő teljesítményt nyújt 3,2 GB/s és 205K IOPS2 sebességgel. Kifejezetten a rendszerindítás, valamint az alkalmazások gyorsítótárazásának és naplózásának támogatására készült megoldás.
Törd át a gigabites korlátot az Asustor AS-U2.5G kontrollerrel
Köszönj el a Gigabittől! A vadonatúj AS-U2.5G kéz közelbe hozza a 2,5 Gigabit sebességet az USB portos eszközeidhez. Gyorsabb, mint az valaha volt, és egyszerűbb már nem is lehet.
Kezeld profi módon a képeidet és a videódat!
Az ASUSTOR NAS minden bizonnyal az egyik leghatékonyabb út a családi fotók mentéséhez és rendszerezéséhez. Az okostelefonok térnyerésével és a kiváló fotóképességekkel rendelkező olcsó készülékek általánossá válásával mindenki számára szinte természetessé vált a fotók és a videók készítése. A sok-sok tartalmat pedig menteni kell, megosztani kell és biztonságban kell tudni az utókor számára.
Topkategóriás Arozzi játékülések
Nem csak a játékosoknak ajánlhatod ezeket az Arozzi foteleket. Az Arozzi Vernazza Soft Fabric székek nevében az lényege: a bőr vagy PU burkolat helyett puha, felső kategóriás bútorszövet borítja az egész felületet. Az új kárpitozás mellé a játékülés számos csúcs szolgáltatást nyújt, mint például a 3D kartámasz vagy a profi mechanika, illetve a megnövelt tér.
Új applikációk és a Lockerstor minden eddiginél sokoldalúbbá teszi az Asustort
Míg a Nimbustor 2 és 4 a magánfelhasználók elsőrendű felhőtárolója, a Lockerstor 8 és 10 piacra dobásával az ASUSTOR azt demonstrálja, hogy mennyire komolyan veszi a tárolók minden eddiginél gyorsabbá és megbízhatóvá tételét. A Lockerstort új generációs négymagos Intel processzor hajtja. Két Intel 10 gigabites és két Realtek 2,5 gigabites Ethernet portja van, amelyek több eszközt még gyorsabban szolgálnak ki. Két M.2 MVMe aljzatába többféle méretű M.2-es SSD kerülhet. Az SSD cashe a merevlemezeket teljesítményét már-már SSD szintre emeli. Mindezekkel a Lockerstor minden idők leggyorsabb és legsokoldalúbb vállalati ASUSTOR NAS tárolója.
Asustor AS5202T a legjobb tech termékek között 2019-ben
Az Asustor Nimustor 2 (AS5202T) nem csak a PCMag.com szerkesztői díját nyerte el és nem csak 2019 legjobb NAS eszközének nevezték ki, hanem az idei év legjobb tech termékeinek a listájára is felkerült. Mindez azon túl, hogy megerősíti az Asustor NAS minőségét, egyúttal hasznos vásárlási útmutató is a fogyasztók számára.
Találatok száma: 3007 « Előző 1 |2 |3 Következő »