Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Pezsdülj fel! - a JTC Biztos Pont hűségakció

Ti vásároltok, eladtok, mi pedig nem csak pontokkal, hanem értékes ajándékokkal is honoráljuk a teljesítményt - ez a pofonegyszerű receptje és egyben siker alapja, a JTC pontgyűjtő akciójának. Az évek során olyan népszerű márkák termékeit vihették haza hűséges partnereink, mint a Columbia, Tefal, Maglite, Leathermann, LEGO, SodaStream, Laica és sorolhatnánk…


A pontgyűjtő akció ideje alatt támogató gyártóink termékeinek negyedéves forgalma után adunk pontokat. A pontok jóváírása "elvárt forgalom" feltételhez kötött. Ennek mértéke gyártónként eltérő. A pontokat a negyedévek végén írjuk jóvá azoknál a partnereinknél, akik teljesítették a növekedési feltételt.


Az elvárt forgalmadat előző évi és megelőző negyedévi teljesítmények alapján számítjuk, kalkulálva a szezonális ingadozással, a programban részt vevő gyártókra vonatkozó tendenciákkal. A forgalomnövekedést pedig folyamatosan nyomon követheted online a Biztos Pont oldaladon, hogy mindig tudd, mennyi hiányzik még, hogy pontjaidat értékes ajándékokra válthasd.


Hamarosan újra Biztos Pont, de addig is irány webáruházunk!