Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Gépvarázsló                                                                              <<vissza a gépvarázslóhoz

A Gépvarázsló nemcsak hazánkban, hanem az egész világon egyedülálló online interaktív funkció, amelynek segítségével garantáltan működő számítógép konfigurációt rakhatsz össze technikai ismeretek nélkül. Állítsd be az alábbi opciókat:

A számítógép célja: válaszd ki a felsorolt opciók közül azt, amelyik leginkább jellemző az általad használni kívánt számítógép céljára. Minden típus más alkatrészeket tartalmaz célodnak megfelelően. Csak egy géptípust válaszhatsz. A géptípus kiválasztása után az oldal frissíti magát és megjelennek az opcionálisan választható elemek, amelyek közül szabadon választhatsz. Minden géptípus tartalmaz minden alkatrészt, amely elengedhetetlenül szükséges a működéséhez.

Ármeghatározás: ad meg a számítógépre szánt maximum nettó összeget, vagy válaszd "A legolcsóbb gép!" opciót, amennyiben a lehető legkevesebbet szeretnél a számítógépre költeni. A Gépvarázsló a megadott összeget figyelembe véve fogja kiválogatni a konfiguráció alkatrészeit.

Ár-minőség skála: a skála segítségével állítsd be, hogy a konfiguráció teljesítménye vagy minősége fontosabb számodra.

Amennyiben minden beállítással elégedett vagy, kattints az "Ajánlatot kérek" gombra és a Gépvarázsló működésbe lép. Rövid számolás után megjelenik a Neked ajánlott konfiguráció részletes leírása. Elfogadhatod és a kosárba teheted a számítógépet, esetleg tovább viheted a Gépösszerakóba szerkesztésre, illetve kérhetsz új ajánlatot is. Előfordulhat, hogy a Gépvarázsló nem képes konfigurációt összeállítani, mert nincsenek megfelelő alkatrészek raktáron. Ebben az esetben próbálj a megadott áron vagy más opciókon változtatva új ajánlatot kérni.