Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Megújultunk

Az elmúlt 15 évnyi működésünk során soha nem álltunk meg szolgáltatásaink fejlesztésében. 2013-ban sincsen ez másként; fogtuk magunkat és "újraépítettük" a termékeink struktúráját, számtalan új funkcióval gazdagítottuk a weboldalunkat és nem utolsó sorban az éppen aktuális trendeknek megfelelő külsőt varázsoltunk neki.

A napi üzletmenet mellett a háttérben keményen dolgoztunk hónapokon át, hogy még idén, az év végi hajrá előtt elindulhassunk az új rendszerrel, ami a korábbihoz képest lényegesen hatékonyabbá teszi a vásárlást számodra. Azzal, hogy most elindultunk, a legnagyobb lépést megtettük, de még számtalan megoldandó feladat, finomhangolás van hátra.

 

Egyszerűbb és gyorsabb, mint valaha - a termék kiválasztás és megrendelés folyamatának új dimenziója

Szűrőpanel - Az új szűrőpanellel villámgyorsan megtalálod az igényeidnek leginkább megfelelő terméket.

A terméklista felett megjelenő "Aktív szűrések" panelen tovább bővítheted/szűkítheted a kijelöléseidet.

 

Kibővített keresési funkciók - az új keresőmotorunk nemcsak megjegyzi a korábbi kereséseidet, segítve ezzel, hogy legközelebb gyorsabban rátalálj a termékre, de már a keresett szó begépelése közben, felajánlja termékkategóriánként a lehetséges találatokat.

 

Összehasonlító - az új rendszerben immáron 5 termék összehasonlítására van lehetőséged.

 

Kedvencek - belépést követően megjelölheted kedvencként a termékeket, hogy legközelebb hamarabb megtaláld, vagy a válogatás közben vissza tudj térni hozzá.

 

Utoljára megtekintett termékek - a navigálást elősegítendő megjelenítjük az alsó információs panelen az utoljára megtekintett termékeket.

 

Részletes termék adatlap - A termékekről igyekszünk minden fontos, a választást segítő információt megjeleníteni: a részletes termékleírás, adatlap és a fotógaléria mellett a kapcsolódó videókat, letöltéseket jelenítünk meg, ajánlunk hasonló termékeket, kapcsolódó akciókat, csomagajánlatokat és híreket.


Gyorsrendelés - gyártói cikkszám kereséssel vagy excel táblázat betöltésével a kosár oldalon.

 

Új funkciók, amelyekkel hatékonyabbá tesszük a munkádat

Partnerközpont - ahol minden rendeléssel, számlázással, felhasználó-kezeléssel, RMA- és szerviz-ügyintézéssel, kupon- és pontgyűjtő akcióval kapcsolatos információt testreszabottan megtalálsz.

Belépést követően valamennyi fontos információt és linket megtalálod az üdvözlőképernyőn. A korábbi Személyes oldaladat a "Tovább a Partnerközpontba" linken érheted el

A már megszokott személyes funkciókon kívül számos újdonságot is találsz a Partnerközpont menüpontjai alatt.

Többszintű felhasználó-kezelést teszünk lehetővé. Mostantól beállíthatod, hogy mely munkatársad milyen jogosultságokkal rendelkezik a jövőben és milyen funkciókhoz férhet hozzá a JTC.hu online kereskedelmi áruházában. A felhasználók kosarai külön is elérhetőek. Az új weboldal rendszerre átállást követően valamennyi felhasználó, illetve új vevők esetén a céges regisztrációt követően az első felhasználó teljeskörű felhasználói jogosultságokkal rendelkezik. A szükséges beállításokat a felhasználók kezeléséhez ti tudjátok elvégezni a Partnerközpont "Felhasználóim" menüpontjában.


Marketing funkciók

Automatikus kupon- és pontbeváltás - A kupon akciók mellett, mostantól a különböző pontgyűjtő promóciók során gyűjtött pontjaidat is automatikusan válthatod be, ha van az adott kosár tételre beváltható pontod.

Az éppen rendelkezésre álló pontok és kuponok pedig elérhetőek a fejlécben és részletesen a Partnerközpont menüpontjai alatt egyaránt.


Rendelésed megkönnyítésére

Rendelési értesítések - rendszerünk a jövőben automatikusan figyelmeztet, hogy mennyi időd van a rendelésed lezárásáig ahhoz, hogy a lehető legkorábbi időben történhessen a kiszállítás futárszolgálatunkkal. Áruházunkban jelezzük azt is, hogy milyen értékben kell még ahhoz rendelést leadnod, hogy a házhozszállításodat ingyen biztosítsuk.

 

Árajánlat készítés - ajánlatkészítő alkalmazásunkkal néhány kattintással elkészítheted a vevődnek szóló árajánlatodat, az általad preferált árrés beállításával. Utóbbi tételenkénti módosítására is lehetőséged van.


Hasznos funkciók és alkalmazások, amelyek változatlanul elérhetőek

Gépvarázsló - állíts össze működőképes konfigurációt mindössze néhány kattintással!

 

Gépösszerakó - kompatibilis számítógép konfiguráció szerkesztése.

 

Kingston memória konfigurátor - memória kereső alkalmazás, memória rendszer gyártó, memória típus, modell és eredeti rendszer azonosító szerint.