Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó

 

 

 
 
 
 
 
 
TERMÉK – 200 gyártó, 5000 termék és minden más, minden mennyiségben – akár tender áron!
 
KISZOLGÁLÁS – villámgyors, profi. Ha nem így tapasztalod, lesz lehetőséged elmondani!
 
PROFI SZERVIZ – garanciális távügyintézéssel, online követéssel
 
TÁVDISZTRIBÚCIÓ – már 50000 forinttól ingyen, még ma, vagy 24 órán belül.
 
HŰSÉGÉRT BIZALOM – bizonyítékul lásd első neked kínált programunkat
 
 
 

Csatlakozz a JTC viszonteladói csapatához, a többi 1500 aktív kereskedőhöz, aki az elmúlt évben minket választott! Mi biztosítjuk a feltételeket, hogy megérje tőlünk vásárolnod!
 
Becsüld meg, mekkora forgalmat fogsz nálunk elérni a következő fél évben!
Ezt megteheted a online regisztrációs oldalunkon , vagy kollegánk rögzíti a személyes, e-mailes vagy telefonos partner regisztráció során.
 

Értékeljük a belépődet!

 
·         programra aktiválástól számított 6 hónapon belül elérendő forgalom. A becsült forgalmad alapján aktiválod magad a pontgyűjtő  kategóriákba – utólag nincsen átjárás a kategóriák között.
·         Az ajándékok változtatásának jogát fenntartjuk, hasonló árkategóriájú termékre bármikor kicserélhetjük.
·         A képek illusztrációk, nem minden esetben a konkrét típust mutatják
A forgalmadat úgy fogjuk mérni, hogy a programra való aktiválást követően (ez nem feltétlenül esik egybe az első vásárlásod alkalmával) munkatársunk beállít neked egy pontgyűjtő programot, a becsült forgalmad szerinti kategóriára. Onnantól kezdve, hogy ez megtörtént, nem lehetséges a pontgyűjtő kategória váltás sem „lefelé” sem pedig „felfelé”. Annak a kategóriának a feltételeit kell teljesítened, amelybe eredetileg kérted magad becsült forgalmad alapján.
Ezt követően a forgalmad alakulását folyamatosan nyomon követheted online a személyes oldaladon pontgyűjtés formájában.
A pontok beváltását ügyfélszolgálatos kollegáinktól kérheted a pontgyűjtő időszak végén, vagy a kiválasztott kategóriában a minimum forgalom elérését követően, de legkésőbb a pontgyűjtő időszakod lejáratát követő 30 naptári napig. Kollegáink igényedet néhány napon - héten belül teljesítik az ajándéktól függően. Az eredményes pontgyűjtésről mi is tájékoztatni fogunk, nem maradsz le a megérdemelt jutalomról.
Akció ideje: 2010. november 7-től visszavonásig, partnerenként az aktiválástól számított hat hónapig tart.
Az akcióban részt vehet minden új viszonteladó partnerünk (az elmúlt egy évben nem volt JTC-nél forgalmad). Az akciókezelés szempontjából nem számít új partnernek, ha átalakult céggel regisztrálsz.
Pontgyűjtő és éves marketing akcióink nem vonatkoznak azon partnereinkre, akikkel speciális, tender áras szerződést kötünk.
1 nettó Ft = 1 pont
 
LEGFRISSEBB ÜGYFÉLSZÁJ - akik már minket választottak:
Szeretem az innovatív jó ötleteket, és persze azt is, hogy részetekről mindent biztosítotok a fejlődésünkhöz és a szükségleteink kielégítéséhez. (Kiss Attila, Zöldneon Kft)
Rugalmas a kiszolgálás, ha valami nincs raktáron kérésünkre beszerzitek. Köszönet a segítségetekért. (Borostyán Attila, Szám-Vill 2002 Bt)
Csak pozitív a JTC-vel való kapcsolat. Gyors szerviz, azonnali válaszok, segítőkész tájékoztatás. Nincs megvásárolhatatlan, beszerezhetetlen termék. (Dániel Zoltán, SzimpleXum BT)
Veletek kapcsolatban csak pozitív tapasztalataim vannak! Ha nem vagytok ilyen segítőkészek, lehet, hogy most sokkal rosszabbul állnánk! Mint emberileg, mint szakmailag - az ügyfélszolgálatos és a szervizes kollégák is! - messze mások előtt jártok! Köszönök minden eddigi segítséget! (Fodor Lajos, Dombó-Ware Bt.)
Egyszer elcsesztem egy rendelést (rossz dátumot állítottam be) - de nem vettem észre, betelefonáltam, hogy mi a gond, mondták, hogy én vagyok a hülye (na jó, nem ezt - de a lényeg ez volt :-), de ne aggódjak, minden van raktáron, mondjam meg mikor mehetek érte, félreteszik. Kívánhatok én ennél többet? (Kovács Rafael, Tánczos Bt)
 
Hozzátok a szokásos formátokat. Bőséges választék, kedves, segítőkész kiszolgálás, gyors árukiadás. Eddig bármi egyedire volt eddig szükségünk, mindig sikerült a beszerzése. A szervizről nem tudok sokat nyilatkozni, mert összesen egyszer volt szerencsém találkozni hibás termékkel, de azt is helyben kicseréltétek. Röviden ilyen egy profi csapat! (Kis Roland, EP-Copy Kft.)
 
Negatívumot nem tudok mondani. Mi kizárólag kiszállítással rendelünk tőletek. Ha telefonálunk, bármelyik kolléga segítőkész, dinamikus, rugalmas, és ez az értékesítésre, valamint a szervizre is vonatkozik! Szimpatikus a rugalmasság, a fizetési határidő. Ami szerintem egyedi: ha az ember megcsúszik pár nappal a fizetési határidővel, nem bírósággal, és felszámolással fenyegetőztök, hanem "hopp ... kiment a fejemből". Ezt akárki is találta ki, le a kalappal! Egyszóval maximálisan elégedettek vagyunk, és örülünk, hogy a mai világban ilyen is létezik, sajnos a legtöbb helyen nem így működnek a dolgok! (Marosi Zoltán, MarosInformatika Bt.)