Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó

Honlapunk!

Honlapunkat mindenki látogathatja, az általunk forgalmazott termékeket, azok fényképeit, leírását mindenki megnézheti, az általunk feltöltött legfrissebb drivereket bárki letöltheti. Vannak azonban bizonyos paraméterek (ár, készletinformáció), szolgáltatások (Áruház), amelyeket csak viszonteladó-partnereinknek teszünk elérhetővé. Ehhez csupán a regisztrációs lapot kell kitölteni.

Az Áruházban azok vásárolhatnak, akik legalább egyszer személyesen vásároltak telephelyünkön, és regisztráltatták magukat honlapunkon. Mivel a regisztrációkérelmeket csak egyenként tudjuk elbírálni (visszaellenőrizzük az adatokat, hogy partnereink igazán csak viszonteladók lehessenek), ezért ez alkalmanként hosszabb időt vehet igénybe.

Tesztek
Mielőtt új terméket vennénk fel árupalettánkra, azt először egy szigorú minőségi tesztnek vetjük alá, hogy megóvjuk mind partnereinket, mind magunkat a nem megfelelő minőségű áru okozta kellemetlenségektől. Ezen termékek teszteredményeit, valamint szervizünk tapasztalatait olvashatod ezen az oldalon. De egyéb érdekességeket, okosságokat is találhatsz itt.

Meghajtók
A hibátlan, gyors működés érdekében friss meghajtó programok, BIOS-ok használata minden felhasználónak, gépépítőnek ajánlott. Ez legfőképp a videokártyára és az alaplapokra igaz. Adatbázisunkban ezért mindig a legfrissebb drivereket, BIOS-okat találhatod meg, amelyek regisztráció nélkül, szabadon letölthetők.