Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó

Quad Core processzoros ASUSTOR NAS

AS3204T most szenzációs áron, 12% kedvezménnyel

Kivételes kedvezménnyel tudod megszerezni a négymagos Intel Braswell processzorral hajtott Asustor AS3204T NAS-t. Négy merevlemezes tároló 2 GB memóriával sokféle feladatra alkalmas. A céges és az otthoni felhasználásra is befogható.

Az Intel processzorok két komoly szolgáltatást hardveres alapon oldanak meg. A fájlok titkosítása és a multimédiás fájlok átkódolása villámgyorsan, valós időben futhat, bármilyen eszközről is éred el a NAS-t. A közvetlen HDMI kimenet 5.1/7.1 HD hangot, 1080p vagy 4K videófolyamot szolgáltathat.

Az ASUSTOR ereje a kezdetektől fogva a hatalmas piaci tapasztalaton és az egy kézben levő szoftver, valamint hardver fejlesztésben rejlett. A modulárisan bővíthető ADM és a mobilkészülékekkel használható appok egyedi igényekre szabhatóvá tették a NAS-t. Bármilyen hardver és szoftver környezetbe egyszerűen integrálható. Az exkluzív ingyenes kamera licencek és vezérlő szoftver komoly megfigyelő központ kiépítését teszik lehetővé.

Mindegy mi lesz a feladat most vagy később: multimédia központ, megfigyelés, backup megoldás, fájlszerver és több platformos elérés, az ASUSTOR modern NAS sorozatai kimagasló eredménnyel megoldják neked és az igények növekedésével könnyen tovább fejlesztheted.

Akcióban résztvevő termékek
Találatok száma: 1   Látható:
 

Asustor AS3204T NAS

Intel Celeron 1.6GHz Quad Core (burst up to 2.24 GHz), memória mérete: 2GB, beépíthető meghajtók száma: 4db, SATA3, RAID: RAID 0, 1, 5, 6, 10, JBOD, USB3.0: 3db, HDMI kimenet: 1db, LAN (10/100/1000 Mb/s): 1db, fekete

Gyártói cikkszám: 

AS3204T

143 100 Ft 125 928 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron
Találatok száma: 1   Látható:
 
Kosárművelet eredménye  
Kérlek, várj