Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Ferrari Cockpit - ez vicc?
Ferrari Cockpit - ez vicc?
2012.11.28.

Amikor először jöttek a Thrustmastertől a Ferrari széria kormányai, a dobozon levő sportautó miatt viccelődhettünk azzal, hogy a Ferrarit alkatrészenként vehetjük meg, most a kormánnyal kezdjük. A Thrustmasternél mégsem viccelnek ezzel, az új koffer méretű dobozban már egy teljes Ferrari F458 Cockpit található.


A csomagolás látványa is lenyűgöző. Egy utazókoffer méretű dobozon a kormány és az F458 Italia fotója is szép de hordozófül valami igen komoly dologra utal. A csomag tíz kilogramm körüli testes darab. Ami benne van, az pedig egy Ferrari kormánya, pedáljai és minden érzés, ami egy játék során egy valódi és legendás F458 Italia vezetési élményét nyújthatja.
 

 

A kormány önmagában egy remekmű, teljesen hű mása az eredetinek, 28 cm átmérőjű! Lágy és tapadó gumi borítása a heves versenyhez való, biztos fogást nyújt. A Manettino nevű funkcióval a kocsi viselkedése a game során, akár vezetés közben módosítható.
 

 
A váltófülek a Ferrari GT replikája, fémből készültek az esztétikai hatás és a megbízhatóság érdekében. A kormány forgatását 16 bites érzékelő figyeli, körülbelül 65 ezer kormány állást tud megkülönböztetni egymástól.
 
A kormány egy hosszában és magasságában állítható fém állvány végén van. A sokféle beállítási lehetőség révén többféle ülőalkalmatossághoz (például a "bőrülőhöz") vagy egy felnőtthöz, vagy egy gyerekhez külön igazítható. Így kényelmesen ülve, teljes mértékben átadhatjuk magunkat a versenyzés izgalmainak.
 
 
A termék 10 kg körüli súlya adódik a fém alkatrészekből, de szándékos kialakítás eredménye. Ez a tömeg adja az egész Cockpit stabilitását, ellenáll a heves mozdulatoknak. Ezt a vázat Musetto-nak hívják és a Ferrari 458 Scuderia Black stílusában készítették el.
 
Az állvány másik végén vannak a pedálok, az állvány talapzatán fixen rögzítve, szintén a stabilitás növelése érdekében. Progresszív ellenállású fékpedál adja vissza a valós fenevad viselkedését, azt már nem is említve, hogy a Ferrariban is kinézetre ugyanilyenek vannak.
 

 
Van egy fejhallgató/mikrofon csatlakozó is a Cockpiten, a melyen keresztül a versenyzés közben chatelhetünk.
 
 
Az exkluzív G.V.S technológia globális vibrációs rendszert ad az egész állványnak és a kormánynak. Azoknál a játékoknál, ahol van ilyen funkció, az teljes Cockpit, a kormány, az állvány és a pedálok is a versenyhelyzetnek megfelelően élethű vibrációt csatolnak vissza a játékos számára.