Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Gyűjtöttél Bónuszpontokat?
Gyűjtöttél Bónuszpontokat?
2016.09.22.

Éveken át sikerrel futott a Biztos Pont nevű pontgyűjtő akciónk, mely idén az első negyedév végével lejárt. Egy ahhoz hasonló új, különböző gyártóink által támogatott pontgyűjtő akciót indítottunk Bónuszpont 2016 néven, így 2016-ban sem maradsz átfogóbb pontgyűjtő akció nélkül. Az első pontgyűjtő periódus szeptember végével zárul, de októbertől indul az új.

Nagy lendületet adtunk az idei pontgyűjtögetésnek! Úgy tekinthetsz ezentúl a pontgyűjtésekre, mint a vásárlói hűséged fejében kapott Bónuszra. Az első változás, hogy a negyedév során felhalmozott Bónuszpontjaidat azonnal ajándékokra válthatod, amint kifizetted a számládat. A pontokat egészen a negyedévet követő hónap végéig használhatod fel, jelen negyedévet tekintve október 31.-ig. A pontok beváltásához nincs kötelezően teljesítendő forgalmi limit.
 
 
Bónuszpontot akkor kaphatsz, ha a fókusz termékekből vásárolsz. Fontos, hogy a negyedévben nem az összes vásárlásod számít, épp ezért nincs target kijelölve. Az aktuális negyedévben folyamatosan jelöljük ki a fókusz termékeket és tesszük azok közé a termékek közé, amelyekért pontokat kaphatsz.
 
Lehetséges, hogy egy adott fókusz termék csak egy bizonyos ideig szerepel majd a listán, tehát nem az egész negyedévben. Bónuszpont csak az akciós időszak alatt jár ezekért a termékekért.
 
 
Nincs más teendőd, mint figyelni a fókusz termékeket és minél többet vásárolni belőlük a kijelölt akciós időszak alatt. A Bónuszpontokat minden ilyen vásárlásod után jóváírjuk a pontgyűjtődben. Az ajándékok listáját folyamatosan aktualizáljuk.
 
 
 
 
 
Akciónkban automatikusan részt vesz minden viszonteladó partnerünk, kivételt ez alól csak a tender áras megrendelések és speciális áron vásároló partnereink képeznek, akik programunkban a rájuk vonatkozó szerződéses feltételeknek megfelelően nem vehetnek részt.