Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Tt Versa H széria: jó minőségű házak kedvező áron
Tt Versa H széria: jó minőségű házak kedvező áron
2017.10.05.

A Thermaltake kínálatában a Versa H széria a Tt alacsony árú, táp nélküli toronyházai. Azonban ettől ne pánikolj be, ezek nem azok a papírvékony kínai házak, van anyag bennük vastagon. Megjelenésre elegánsak és tetszetősek. Kézre eső I/O csatlakozók, szerszám nélküli beépítés és optimalizált szellőzés jellemzi őket. A kis költségű gépektől akár a gamer PC-ig megfelelő csomagolás az alkatrészek számára, még egy vízhűtés is simán belefér.

A középmagas álló házak családjába tartozó Versa H sorozat ideális az otthoni gépépítők számára, akár a gamereknek is, mert elég hely van bennük a high-end alkatrészeknek, például egy vízhűtésnek is.

A különböző megjelenésű modellek közös jellemzője, hogy megfelelő szellőzést biztosítanak a belső térben dolgozó alkatrészek számára. A hűtés hatékonyságát számtalan ventilátorral lehet tovább fokozni. A rácsok mögött mosható levegőszűrő bújik meg, mely közreműködésével a belső tér pormentesen tartható.

A gépházak különböző modern dizájnban készültek. Az alap a sötét fekete szín és az áttört fém rácsozat. A formatervezésben pedig a szolidabb, letisztult megjelenéstől kezdve a kicsit agresszívebb díszítőelemekig választhatsz a kínálatból. A házakat felnyitva egy könnyen szerelhető és tágas belső tér fogad.

Biztos Te is rendszeresen szétszabdalod a kezed az olcsó házakkal. A Tt egyrészről a lekerekített és festett élekkel, másrészről a csavarhúzó mentes szerelhetőséggel gondoskodik a testi épségedről. A rendszerhűtő ventilátorok a helyükre pattinthatóak és a meghajtók ki- és beszerelése is elvégezhető szerszám nélkül. A kábelek elvezetése szépen megoldható. A nagy grafikus kártyáknak is van hely bőven.

Mindegyik háznál kézre álló helyre költöztek az I/O csatlakozók, az előlap felső széle közelében megtalálod az USB 3.0 és USB 2.0 aljzatokat, valamint az audio csatlakozókat is. A Thermaltake Versa H széria kiváló minőségű házakból áll, amelyek kedvező áron lehetnek egy igényes konfiguráció részesei.