Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Idén is pontozzuk a hűségedet!
Idén is pontozzuk a hűségedet!
2017.02.06.

Éveken át sikerrel futott pontgyűjtő akcióink hagyományt teremtettek már, így ebben az évben is folytatódnak. A tavalyi évben bemutatkozott Bónuszpont 2017-ben friss lehetőségekkel és új ajándék termékekkel indul el. Hajts rá, hogy a begyűjtött Bónuszpontokért megszerezhesd az értékes ajándékokat!

Úgy tekinthetsz a Bónuszpont 2017 keretében a pontgyűjtésre, mint a hűséged fejében kapott Bónuszra. A negyedév során felhalmozott Bónuszpontjaidat azonnal ajándékokra válthatod, egészen a negyedévet követő hónap végéig, ha a számlád már kifizetésre került. Nincs kötelezően teljesítendő limit.

Bónuszpontot akkor kaphatsz, ha a fókusz termékekből vásárolsz. Fontos, hogy a negyedévben nem az összes vásárlásod számít, épp ezért nincs target kijelölve. Az aktuális negyedévben folyamatosan jelöljük ki a fókusz termékeket és tesszük azok közé a termékek közé, amelyekért pontokat kaphatsz.

Részletes feltételek.

Lehetséges, hogy egy adott fókusz termék csak egy bizonyos ideig szerepel majd a listán, tehát nem az egész negyedévben. Bónuszpont csak az akciós időszak alatt jár ezekért a termékekért.

A pontgyűjtődben látod a pontokat.

Nincs más teendőd, mint figyelni a fókusz termékeket és minél többet vásárolni belőlük a kijelölt akciós időszak alatt. A Bónuszpontokat minden ilyen vásárlásod után jóváírjuk a pontgyűjtődben. Az ajándékok listáját folyamatosan aktualizáljuk.

Itt nézheted meg, hogy mire tudod beváltani a pontjaidat.