Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Kipróbálnál egy ASUSTOR NAS-t?
Kipróbálnál egy ASUSTOR NAS-t?
2017.07.06.

Szeretnél egy kicsit közelebbről megismerkedni egy ASUSTOR NAS tudásával? Az ASUSTOR nagy teljesítményű, kétmagos Intel processzorral felvértezett AS3102T kétlemezes hálózati tárolója lehetővé teszi az ultra 4K nagy felbontású multimédiák lejátszását. Ugyanakkor támogatja ezen anyagok valós idejű és ütemezett átkódolását is. Bármilyen eszközön egy optimális multimédiás élményben lehet részed vele.

Akár van már tapasztalatod NAS-okkal, akár nincs, most lehetőséged van elvinni és saját magad kipróbálni egy komoly tudású ASUSTOR hálózati tárolót. Kitapasztalhatod vele azokat a szolgáltatásokat, amelyeket mondjuk az ügyfeleknél nem tudtál még kipróbálni, letesztelhetsz beállításokat és ismerkedhetsz a NAS tudásaival, képességeivel.

Az Asustor NAS sorozatai a modern multimédiás igények teljesen megfelelő és egyúttal azok gazdaságos kiszolgálására készültek. A kipróbálható kétlemezes AS3102T kétmagos Intel Celeron N3050 processzorral hajtott.

A HDMI kimeneten keresztül valós 4K vagy 1080p képfolyam és nagy felbontású, többcsatornás hang továbbítható. A videóteljesítményt nagymértékben javítja a kétcsatornás DDR3L memória, amelyből összesen 2GB áll rendelkezésre (a memória nem bővíthető).

Ezentúl nem kell a videók felbontásaival foglalkoznod. Teljesen mindegy, hogy táblagépet, asztali számítógépet vagy mobiltelefont használsz. A Media Converter egy egyszerű és főleg gyors konverzió lefuttatásával előállítja a megfelelő tartalmat hozzájuk valós időben vagy ütemezett módon a háttérben futva.

Az beépített, exkluzív Hyper-Transcoding technológiát az ASUSTOR maximálisan kihajtja. Az új Intel CPU hardveres gyorsításán alapuló technológia minden eddiginél gyorsabb videókonverziót produkál, a HT akár egytizedére is le tudja csökkenteni az átkódolások időtartamát. Hardveres átkódolás motor által támogatott formátumok: H.264 (AVC), MPEG-4 Part 2, MPEG-2, VC-1.

Az adatok védelme elsődleges, ez az ASUSTOR első számú prioritása is. Az AS31 sorozat az Intel hardveres AES-NI titkosítási eljárását használja, amellyel az adatok védelme már az első felmásolás folyamán biztosítható. A bizalmas adatok a merevlemezek illetéktelen kezekbe kerülésekor is rejtve maradnak. A hardveres titkosítás optimális kombinációját nyújtja a fájlok biztonsága és a rendszer teljesítménye között: a titkosított adatok mozgatása során az olvasási sebesség 112MB/s felett maradhat, az íráskor pedig több mint 71MB/s tartható.

Markáns ASUS stílusjegyeket hordozó dizájnban készültek az AS31-esek is, akárcsak az AS10 sorozat. A stílusos, lézergravírozású, gyémántlemezes burkolat alatt egy szerszám nélkül szerelhető hardver lapul. A belső merevlemezeket tartó sínek és a külső burkolat csavarjai szabad kézzel szerelhetőek, ez bármikor egyszerűvé teszi a tárolók telepítését.

A környezetbarát kialakítás számos technikai megoldásban ölt testet. A rendszer automatikusan alvó módba (Schedule S3) tér. Automatikus készenlét módot nyújt mind a külső és mind belső lemezek számára. Automatikusan vezérli a ventilátort. Praktikus a LED Night Mode. A NAS négy üzemmódba állítható: bekapcsolt, kikapcsolt, újraindítás és alvó.

Az ASUSTOR a világ leggyorsabb 2-, illetve 4 lemezes NAS tárolójának a gyártója (AS5102T - chip.de és Smallnetbuilder 2015; AS7004T - Smallnetbuilder 2015). A Gigabites hálózati csatlakozóval a kétlemezes változat RAID1 kötettel 110MB/s feletti olvasási sebességre képes, míg íráskor 112MB/s fölé is mehetsz.

AES 256 bites Windows Read / Write (10GB fájl, 1 GbE x 1)

A Windows Read / Write (5GB fájlt, 1 GbE x 1)

iSCSI Read / Write (5GB fájlt, 1 GbE x 1)

Ha szeretnél próbálkozni egy ASUTOR AS3102T hálózati tárolóval, akkor keresd Stefanek Tamás kollégánkat stefanekt@jtc.hu e-mail címen. Egy demo készülékünk van, amely körbejár, Tamással tudsz időpontot és az átvétel feltételeit egyeztetni.

Kapcsolódó termékek:

Asustor AS3102T NAS fekete

beépíthető meghajtók száma: 2db, SATA3, RAID: RAID 0, 1, JBOD, USB3.0: 3db, HDMI kimenet: 1db, LAN (10/100/1000 Mb/s): 1db, fekete

Gyártói cikkszám: 

AS3102T

83 900 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Asustor AS3104T NAS

beépíthető meghajtók száma: 4db, SATA3, RAID: RAID 0, 1, 5, 6, 10, JBOD, USB3.0: 3db, HDMI kimenet: 1db, LAN (10/100/1000 Mb/s): 1db, fekete

Gyártói cikkszám: 

AS3104T

125 200 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron