Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Két funkció egyben: notebook töltő + USB HUB
Két funkció egyben: notebook töltő + USB HUB
2017.09.01.

A világ első olyan multifunkciós notebook töltőjét készítette el az FSP, amelybe egy USB 3.0 HUB került beépítésre. Az NB H sorozat mindkét tagja használható a legismertebb notebook gyártók hordozható eszközeihez. Manapság pedig a plusz USB portoknak nagy hasznát vehetjük, akár további eszközök töltéséhez, akár újabb perifériák csatlakoztatásához használjuk őket. Az új notebook töltőkkel növelhetjük a hordozható gép használhatóságát és a kényelem érzetünket egyaránt.

A modern ultra és slim kivitelű notebookok nem bővelkednek USB portokban és valljuk be, ezeket a portokat nem éppen mobilok töltésére találták ki. A notebook töltője pedig adja magát, hogy a mobileszközökhöz is szolgáltasson energiát és innen már csak egy lépés volt, hogy egy praktikus USB elosztó is a szett része legyen.

Az FSP NB H sorozat moduláris felépítésű, azaz a kábelek tetszés szerinti összeállításban csatlakoztathatóak hozzá. Az alapfunkció, a töltő széles feszültségtartományban működik, 110 V és 240 V között használható. A kimeneti oldalon az FSP-nél már ismert, cserélhető töltőfejek állnak a rendelkezésre, a notebookok hosszú sorához passzoló csatlakozással. Szinte minden márkához tudod használni az NB H-t.

A töltők hatásfoka igen magas, 87% feletti, ami az energiahatékonyságon felül azt is eredményezi, hogy az üzemi hőmérséklet alacsonyabb lesz. Két változat közül választhatsz, az NB H110 összesen 110W leadására képes. Ebből 95W fordítható a notebook töltésére és egyenként 5W (0,9 A) a három USB 3.0 porton keresztül használható fel. Az NB H65 modell 55W-tal áll a notebookok rendelkezésére és a két USB 3.0 portján pedig összesen 10W hasznosítható.

A legmagasabb szintű védelmet nyújtja a rákapcsolt eszközök számára a töltő, a bemeneti oldalon egy biztosítékkal, a kimeneti oldalon pedig komplett áramköri védelmekkel. A HUB kimenetei a töltési funkción túl természetesen különféle USB 3.0, USB 2.0 és USB 1.1 perifériák csatlakoztatását teszik lehetővé a notebookhoz, mint például külső merevlemez, pendrive, egér, kártyaolvasó, CD/DVD író, mp4 lejátszó vagy egy nyomtató.

Az FSP NB H töltőcsalád otthon vagy a munkahelyen használt szinte valamennyi notebook, laptop, mobiltelefon, táblagép, e-book olvasó és egyéb más USB-n tölthető készülék töltését meg tudja oldani egymagában. A notebookhoz csatlakoztatható eszközök számának megnövelésével pedig jobb felhasználói élményt is nyújtani tud.

Kapcsolódó termékek:

FSP NB H 65 65W univerzális notebook hálózati töltő adapter

bemeneti feszültség: 110-240V, kimeneti feszültség: 19V, kimeneti áramerősség: 2,95A, 65W, USB2.0, túlfeszültség-védelem, túláramvédelem, rövidzár védelem, fekete

Gyártói cikkszám: 

FSP-NB H 65

12 100 Ft 9 956 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron
Kiszórós

FSP NB H 110 110W univerzális notebook hálózati töltő adapter

bemeneti feszültség: 110-240V, kimeneti feszültség: 19V, kimeneti áramerősség: 5,08A, 110W, USB2.0, túlfeszültség-védelem, túláramvédelem, rövidzár védelem, fekete

Gyártói cikkszám: 

FSP-NB H 110

16 600 Ft 13 642 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron
Kiszórós