Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
HyperX gaming billentyűzetek
HyperX gaming billentyűzetek
2017.06.30.

A HyperX Alloy FPS Mechanical billentyűzetek minimalista design jegyében készülnek teljesen kompakt kialakítással, amely ideális a felpörgetett FPS játékmenetekhez. A helytakarékos elrendezés tágas helyet teremt a heves egérmozgásokhoz. A hordozható billentyűzethez hordtáskát kapsz, a sodrott kábelek strapabíróak. Nagy pontosságú érzékenységhez és a megbízhatósághoz a Cherry MX mechanikus kapcsolók járulnak hozzá.

A HyperX gaming univerzumhoz tartozik a HyperX Alloy FPS Mechanical Gaming Keyboard sorozat. A szolid fém keretbe szerelt, Cherry MX kapcsolókkal működő billentyűzet hosszú távú tartósságra és stabilitásra született. A kompakt elrendezés célja, hogy a billentyűzet elég teret hagyjon az egér számára és egyúttal hordozható is legyen, hiszen a gamer ragaszkodik a saját, megszokott perifériáihoz.

A billentyűzet ultra-hordozható a kiváló minőségű hálós utazótáskájában, amely tárolja és védi a billentyűzetet is és a tartozékokat is a versenyeken. A levehető mini-USB csatlakozós, fonott kábel (1,8 m) szintén csökkenti a tároló hely igényt, egyúttal kiküszöböli a kábeltörést vagy sérülést.

A világ vezető mechanikus kapcsolója, a Cherry MX került a billentyűk alá, amely a Németországban fejlesztett és gyártott, úttörő Gold Crosspoint technológiát használja. Az öntisztító arany érintkezők por- és szennyeződés álló kapcsolatot biztosítanak akár 50 millió leütés során is, minőségromlás nélkül.

További információkat a Cherry MX kapcsolókról itt találsz.

A HyperX Alloy FPS háttérvilágítású gombjai hat előre programozott LED vizuális effektet szolgáltatnak a még hatásosabb élményért. A szokásos WASD gombok és közvetlen szomszédjaik piros színű gombokra cserélhetőek. A játékhoz a mobiltelefon is hozzátartozik ma már. A billentyűzeten levő USB porton keresztül tölthető a telefon a játék alatt.

A HyperX Alloy FPS billentyűzetek ideálisak az intenzív FSP játékmenetekhez és a LAN partikra rendszeresen utazó gamerek számára.

Kapcsolódó termékek:

Kingston HyperX Alloy FPS Mechanical, MX Blue-NA USB angol (US) gaming billentyűzet fekete

angol (US), programozható billentyűk, billentyűzet világítás

Gyártói cikkszám: 

HX-KB1BL1-NA/A2

47 200 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Kingston HyperX Alloy FPS Mechanical, MX Brown-NA USB angol (US) gaming billentyűzet fekete

angol (US), programozható billentyűk, billentyűzet világítás

Gyártói cikkszám: 

HX-KB1BR1-NA/A2

51 600 Ft (bruttó)
  darab  
Csak rendelésre

Kingston HyperX Alloy FPS Mechanical, MX Red-NA USB angol (US) gaming billentyűzet fekete

angol (US), programozható billentyűk, billentyűzet világítás

Gyártói cikkszám: 

HX-KB1RD1-NA/A2

51 600 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron