Ha még 2018.07.20-i dátummal meg szeretnéd kapni a termékeket, akkor siess! Már csak áll a rendelkezésedre, hogy lezárd a rendelésed. (11:00-kor zárjuk)
Összesen
 0 Ft
 Kosár megtekintése
Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Thermaltake tápegységek: a sokszínű változatosság
Thermaltake tápegységek: a sokszínű változatosság
2017.07.14.

A Thermaltake táp nem csak egy táp. A Thermaltake digitális tápegység családok egy komplett számítógép energia ellátási- és irányítási rendszert testesítenek meg. Egyes modellek 32 bites processzorral és digitális vezérlőkártyával, teljes moduláris kábelekkel, cloud computing támogatással és mobil applikációval rendelkeznek. Ha akarod, akkor szoftverből változtatható színű LED-es ventilátorokkal is rendelheted.

A digitális tápegységben a munkát kapcsoló üzemű tranzisztorok végzik. Csak a legszükségesebb lépéseket teszik meg a feszültség átalakításhoz, így sokkal kevesebb energiát emésztenek fel és sokkal kevesebb hőt disszipálnak. A tápegység részegységeit egy 32 bites, programozható MCU processzor irányítja.

A kevesebb hőkibocsátás sokféle előnye közül az egyik, hogy alkatrészeket a gyártó jobban össze tudja sűríteni, könnyebb, kisebb tápokat tud gyártani. A felszabaduló helyre például kiegészítő hűtőbordákat szerelhet, ahogy a Thermaltake is teszi, így már 60% terhelési szint alatt a ventilátor lekapcsolható és a tápegység néma üzemmódban üzemeltethető. A hűtőbordák nyilván a ventilátor munkáját is sokkal egyszerűbbé teszik.

A ventilátor pedig megér egy külön mesét. A Thermaltake a világon elsőként tett egy változtatható színű LCD világítást (csak az RGB modellbe) a ventilátor forgó lapátjai köré. A LED színe szoftverből állítható és bármikor megváltoztatható. A ventilátor egy rezgés- és hangcsillapító gumi ágyon fekszik és folyadékcsapágyban forog, a működése extrém csendes. Ilyen ventilátorokat külön is beépíthetsz a számítógépházba, ezzel teljes fényharmóniát vagy éppen ellenkezőleg, totális vizuális anarchiát is megvalósíthatsz.

A DPS tápok a Thermaltake SPM szoftveres irányítási rendszerével teljesíthetők ki komplett ellátási rendszerré. Az SPM a felhőben futó számítási kapacitásra támaszkodva összegyűjti a rendszer adatait (feszültségek, fogyasztás, hőmérséklet), amelyeket elemezve optimálisabb energia felhasználást valósíthat meg a felhasználó. A mobil applikációval a rendszer felügyelete mellett a rendellenes viselkedésről (meghibásodás, túlmelegedés) riasztások fogadhatók a mobilon és a számítógép távolról is leállítható, ha szükséges.

Thermaltake Litepower GEN2

Kiváló minőségű alkatrészekből összeszerelt tápegység az alacsony költségvetésű konfigurációk számára. Az akár 80 százalékos hatékonyságával energiát takarít meg. A beágyazott intelligens hűtőventilátor kiemelkedő légáramlást biztosít rendkívül alacsony zajszint mellett. Különálló +12V-os ág stabil és megbízható teljesítményforrás. A kábelek harisnyában futnak. A sorozat 350W és 650W közötti teljesítménnyel készül és 100 000 óra feletti az MFTB-je.

Thermaltake Smart DPS G

A Thermaltake egyik digitális tápegység családja, mikroprocesszorral, felhőtámogatással és mobil applikációval kiegészítve. Ezek a tápok 80 PLUS Bronze, illetve Gold minősítéssel rendelkeznek és igen széles teljesítménykínálatban érhetőek el. Részben moduláris, a kábelkorbács szoros harisnyában összefogva segíti a szabad levegőáramlást. A most legnépszerűbb konfigurációkhoz kompromisszumok nélkül használható.

Thermaltake Smart Pro RGB

A Smart család első olyan sorozata, amelybe RGB ventilátor került. A 14 collos Riing propeller körül 256 színben beállítható LED világít. A tápok 80 PLUS Bronz minősítéssel rendelkeznek és 650W-tól 850W-ig kaphatóak. A legjobb minőségű alkatrészeket kapták meg, nyugodtan számíthatsz rájuk egy középkategóriás gamer számítógépben is. Teljesen moduláris.

Thermaltake Smart SE

A Smart család harmadik tagja a környezetbarát SE, amely 530W és 730W között készül. High tech alkatrészekből épül fel és ultra csendes hűtése van. 80 PLUS Bronze minősítésű, de a szokásos terhelési tartományban 90% körüli hatékonyságot tud teljesíteni. Részben moduláris kábelezésű.

ToughPower Grand RGB Gold

A 650W, 750W és 850W teljesítményű tápokban a hűtést egy szabadalmaztatott 256 színű LED fénnyel körbevett 14 cm-es Riing ventilátor oldja meg. A rendkívül szigorú feszültségszabályozás révén minden feszültségágon +/-2% alatt lesz a feszültség eltérés, amely sokkal jobb, mint az Intel +/-5%-os előírása a fő ágakra vagy a +/-10% a -12V-ra. Magas minőségű japán kondenzátorokat használtak a Toughpower gyártásakor, így ez a tápsorozat azon túl, hogy világít, az igen komoly technikai megoldások révén stabil és megbízható energiaforrás lesz.

Thermaltake Toughpower DPS G

Digitális, mikroprocesszoros és teljesen moduláris tápegységcsalád, felhőtámogatással és mobil applikációval. A Smart sorozatnál magasabb, 90% feletti hatékonysággal üzemel. 80 PLUS Gold szintű képesítése van, 650W, 750W vagy 850W leadott teljesítménnyel vásárolható meg. Japán kapacitásokkal készül, igazi gamer táp, teljesíti a VR rendszerek elvárásait.

Thermaltake Toughpower SFX

A Toughpower famíliához tartozó, SFX méretű tápegységek. Teljesen moduláris kábelezésű áramforrások, 90% feletti hatékonysággal és Gold minősítéssel. ATX adaptert mellékelt a gyártó, így átszerelhető ATX házba is, ha úgy adódik. 450W vagy 600W teljesítménnyel készül.

Thermaltake TR2

A Thermaltake tápegység kínálatából a gamer vonal melletti másik termékcsalád a TR2, amely szintén magas minőségű alkatrészekből épül fel, de nem követi a gamer trendeket. Nem moduláris a kábelezése. A TR2 S széria 80 PLUS Bronze és GOLD minősítéssel rendelkezik, míg a TR2 Standard besorolást kapott. Igen széles a teljesítményválaszték és emellett elfogadható árazás jellemzi.

Kapcsolódó termékek:

Thermaltake Smart SE ATX desktop tápegység 730W 80+ Bronze BOX

ventilátor mérete: 140mm, PFC: aktív, moduláris kábelek, fekete

Gyártói cikkszám: 

SPS-730MPCBEU

29 500 Ft (bruttó)
  darab  
Kifutott

Thermaltake Smart DPS G ATX desktop tápegység 650W 80+ Gold BOX

ventilátor mérete: 140mm, PFC: aktív, moduláris kábelek, full Range, fekete

Gyártói cikkszám: 

PS-SPG-0650DPCGEU-G

36 800 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron
KIFUTÓ TERMÉK

Thermaltake Smart DPS G ATX desktop tápegység 700W 80+ Bronze BOX

ventilátor mérete: 120mm, PFC: aktív, moduláris kábelek, full Range, fekete

Gyártói cikkszám: 

PS-SPG-0700DPCBEU-B

36 700 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron
KIFUTÓ TERMÉK

Thermaltake Smart DPS G ATX desktop tápegység 600W 80+ Bronze BOX

ventilátor mérete: 120mm, PFC: aktív, moduláris kábelek, full Range, fekete

Gyártói cikkszám: 

PS-SPG-0600DPCBEU-B

29 200 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron
KIFUTÓ TERMÉK

Thermaltake Smart DPS G ATX desktop tápegység 500W 80+ Bronze BOX

ventilátor mérete: 120mm, PFC: aktív, moduláris kábelek, full Range, fekete

Gyártói cikkszám: 

PS-SPG-0500DPCBEU-B

26 300 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Thermaltake Toughpower Grand RGB ATX tápegység 650W 80+ Gold BOX

ventilátor mérete: 140mm, PFC: aktív, moduláris kábelek, full Range, fekete

Gyártói cikkszám: 

PS-TPG-0650FPCGEU-R

40 500 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Thermaltake Litepower GEN2 ATX desktop tápegység 350W BOX

ventilátor mérete: 120mm, PFC: aktív, fekete

Gyártói cikkszám: 

PS-LTP-0350NPCNEU-2

11 900 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Thermaltake Litepower GEN2 ATX desktop tápegység 450W BOX

ventilátor mérete: 120mm, PFC: aktív, fekete

Gyártói cikkszám: 

PS-LTP-0450NPCNEU-2

12 800 Ft (bruttó)
  darab  
Mindjárt

Thermaltake Smart Pro RGB ATX desktop tápegység 650W 80+ Bronze BOX

ventilátor mérete: 140mm, PFC: aktív, moduláris kábelek, full Range, fekete

Gyártói cikkszám: 

PS-SPR-0650FPCBEU-R

32 000 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron