Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
A tintasugaras a nyomtatás jövője
A tintasugaras a nyomtatás jövője
2017.09.04.

Érdekes trend, de a piacvezető szájából hihetően hangzik: irodai környezetben a gyorsan fejlődő tintasugaras technológia mára beelőzte a lézeres megoldásokat. Az egyik egyre fontosabb előny a fenntarthatóság, amely az üzleti döntéshozók több, mint felénél ma már hangsúlyos tényező a beruházási döntéseknél. Ismerd meg az Epson Workforce Pro üzleti tintasugaras nyomtatóit, hogy segíthess az ügyfeleidnek áttérni a lézerről!

Az őskorból még erősen tartja magát pár mítosz, amely a lézer nyomtatók mellett teszi le a voksot a tintasugaras technológiával szemben. Az ember hajlamos ezek alapján dönteni, ahelyett, hogy megismerkedne a modern tintasugarasok tudásával. A tintasugaras piacon vezető szerepet betöltő Epson összegyűjtötte a tényeket a gyorsan fejlődő irodai tintasugaras nyomtatókról, amelyekkel például akár 96 százalékkal csökkenthető az áramköltség.

Az Inkjet technólógia a közhiedelemmel szemben nem drágább a lézernél. Például színenként 2 tintapatronnal számolva akár 4 és félszer több nyomat készíthető tintasugarassal (RIPS modellek), mint lézerrel. A Workforce Pro modellekkel kétszer többet nyomtathatsz, mint egy színes lézernyomtatóval.

A lézer nyomtatók nem termelékenyebbek a tintasugaras technológiánál. A Workforce Pro nyomtatók 3,5-ször gyorsabban elkészülnek az első oldallal, mint a lézerek és színes másolók. Tipikus üzleti dokumentumokkal számolva 1,5-ször gyorsabbak nyomtatnak és 66 százalékkal kevesebb beavatkozást igényelnek a munkájuk során.

A lézerek nem nyomtatnak jobb minőségben a tintasugaras társaiknál. A Workforce Pro tintasugarasok professzionális minőségű nyomatokat garantálnak. A PrecisionCare nyomtatófejek 600 és 720 dpi felbontásban nyomtatnak, a fúvóka sűrűség háromszoros a hagyományos piezo nyomtatófejekhez képest.

A tintasugaras technológia ma már nem zajos. A Workforce Pro nyomtató család tagjai 29.24 dBA-val, azaz 18 százalékkal csendesebben üzemelnek a lézeres társaiknál, a nyomtatóknál vagy a másolóknál.

A tintasugaras technológia nem megbízhatatlanabb a lézeres technológiánál. Sokkal kevesebb felhasználói beavatkozás szükséges egy modern tintasugaras nyomtató üzemeltetéséhez, mint a lézerekhez, így mindenképpen megbízhatóbb a működésük. A Workforce Pro modellek BLI (Megbízhatósági Hitelesítés) minősítését azért kapta, mert akár 75000 nyomatot képesek elakadás nélkül elkészíteni, nincs szükség a szervizre ezalatt.

Most kivételes, 3 év kiterjesztett garancia
Az Epson nyomtatóhoz kapott 1 év jótállás kiterjeszthető 3 évre. Ehhez a vásárlást követő 30 napon belül kell a nyomtatót regisztrálni ezen az oldalon. Az ajánlat meghatározott nyomtatókra érvényes (a teljes lista a linken) és meghatározott ideig megvásárolt nyomtatókra vehető igénybe. Jelenleg a promóció a 2018.03.31.-ig megvásárolt nyomtatókra szól.

Az Epson olyan technológiákat fejleszt, amelyek megváltoztatják a fenntarthatóságot és a költséghatékonyságot a munkahelyeken. Segítsd ügyfeleidet környezetbarátabb termékekre váltani, így nem csupán óvják a környezetüket, hanem jelentős üzleti előnyre is szert tehetnek.

Kapcsolódó termékek:

Epson WorkForce Pro WF-8510DWF színes tintasugaras multifunkciós nyomtató

másoló, szkenner, fax, LAN, Wi-Fi, USB2.0, fehér

Gyártói cikkszám: 

C11CD44301

253 600 Ft (bruttó)
  darab  
+1 nap