Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Egyszerűbb lehetőség az oldalunkra való bejelentkezésre
Egyszerűbb lehetőség az oldalunkra való bejelentkezésre
2017.09.19.

Az év elején már hírt adtunk róla, de nem árt, ha megismételjük: jelentkezz be a weboldalunkra a Google vagy a Facebook fiókoddal! A meglévő regisztrációdat egy kattintással összekötjük az adott profiloddal és ezentúl már nem lesz szükséged az eddigi azonosítódra és a jelszavadra.

Ha nem szeretsz jelszóval és az azonosítóval bíbelődni, de be vagy jelentkezve valamely közösségi fiókodba, Google, illetve Facebook, akkor egy kattintással hozzárendelheted a magén vagy céges regisztrációdat ehhez a profilodhoz.

Ezt követően a jtc.hu oldalra való bejelentkezéshez már nem kell megadnod az azonosítót és a jelszót, elegendő, ha be vagy jelentkezve az adott profilodba.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy azoknál a céges bejelentkezéseknél, ahol úgynevezett "joker" belépést használsz, azaz egy belépést többen is használtok, ott amennyiben valaki rákattint a Facebook vagy Google bejelentkezésre, akkor mindig a legutolsóként közösségi fiókkal belépő adatai lesznek a fiókhoz rendelve. Tehát a "joker" fiókkal csak egy közösségi profil és mindig a legutolsó működik.

És ha már a Facebook-on vagy úgyis, akkor gyere és kövesd az oldalunkat.