Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Kingston Elite G2 a harcos pendrive
Kingston Elite G2 a harcos pendrive
2017.09.25.

A napi használat során egy adathordozónak sok mindent ki kell állnia. A Kingston új Elite G2 pendrive-ja ilyen körülményekhez készült. Cseppálló masszív fém háza van, ami kellően kecses, hogy szinte az összes eszközöddel kényelmesen használni tudd. Gyors USB 3.1 csatlakozással időt takarít meg a nagy méretű adatok másolásakor. A rajta levő LED jelzi, amikor működik, és elég apró méretű, hogy könnyedén magaddal tudd vinni.

A DataTraveler család új tagja a Kingston DT Elite G2 pendrive. A kis kapacitások már nem készülnek belőle, három tárhely mérettel vásárolhatod meg: 32GB, 64GB és 128GB. A mindennapokhoz passzoló méretek ezek, a meghajtó pedig pont a napi használat igényeihez készült.

Az adatátvitel a gyors USB 3.1 porton keresztül történik és a meghajtó apró termete révén kényelmesen használhatod a különféle eszközeidhez. A működését egy klasszikus LED jelzi, ami egyértelmű funkció, de ma már nem minden meghajtón található meg. Egy elnyúló adatmásolás során jól jön, ha csak rápillantva tudhatod, még tart-e a folyamat, vagy már befejeződött.

A pendrive háza cinkből készült fémötvözet, tartós és ellenálló. Ütésállónak mondjuk, de azért egy harckocsival ne gázolj át rajta. A zárt ház adja, hogy a pendrive cseppálló is, ha véletlenül az asztalon kifröccsenne valami...

Az Elite G2 adatátviteli sebességére egyáltalán nem lehet panasz. Az olvasási sebessége akár 180MB is lehet másodpercenként. A 32GB-os változat írni 50MB/s sebességgel képes, a két nagyobb testvére pedig akár 70MB-ot is felír másodpercenként. A korábbi, elavult USB 2.0 meghajtókat mindenképpen érdemes lenne legalább egy ilyen 32GB-osra cserélni, nem de?

A Kingston DataTraveler Elite G2 egy stílusos kis eszköz a mindennapokhoz, az adatok hordozásához vagy épp napi adatmentésre. A sebessége megengedi, hogy az adatokkal közvetlenül a drive-on is dolgozhatsz. Igen gyors és apró, valamint sok mindent kibír. A Kingston öt év jótállást vállal rá.