Ha még 2024.06.24-i dátummal meg szeretnéd kapni a termékeket, akkor siess! Már csak áll a rendelkezésedre, hogy lezárd a rendelésed. (15:30-kor zárjuk)
Összesen
 0 Ft
 Kosár megtekintése
Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Év végi hajrában a Bónuszpont gyűjtögetés
Év végi hajrában a Bónuszpont gyűjtögetés
2017.10.30.

Idén is fut a hagyományos pontgyűjtő akcióink, ebben az évben is folytatódnak a jobbnál jobb bónusz gyűjtési lehetőségek. A Bónuszpontok gyűjtögetése nagyon egyszerű, vásárolj a fókuszba helyezett termékekből és a számlád kifizetését követően azonnal értékes ajándékokra válthatod a pontokat vagy tovább gyűjtögetheted a még értékesebb ajándékokért. Hajts rá a Bónuszpontokra!

Tudod, már írtunk róla, hogy a Bónuszpont 2017 keretében összegyűjtött pontra úgy tekinthetsz, mint a hűséged fejében kapott Bónuszra. Az aktuális negyedév során felhalmozott Bónuszpontjaidat a számla kifizetése után azonnal ajándékokra válthatod vagy gyűjtögetheted még, egészen a negyedévet követő hónap végéig. Nincs kötelezően teljesítendő limit, ami elérésére várnod kellene.

Mikor kaphatsz Bónuszpontot?  Mindig, ha a fókusz termékeinkből vásárolsz. Fontos, hogy a negyedévben nem az összes vásárlásod számít, épp ezért nincs target kijelölve. Az aktuális negyedévben folyamatosan jelöljük ki a fókusz termékeket és tesszük azok közé a termékek közé, amelyekért pontokat kaphatsz.

Részletes feltételek.

Egy adott fókusz termék csak egy bizonyos ideig szerepel majd a listán, tehát nem az egész negyedévben. Bónuszpont csak az akciós időszak alatt jár ezekért a termékekért, de ezek olyan termékek, amelyeket egyébként is vásárolsz.

A Bónuszpont akciókat itt követheted.

A pontgyűjtődben látod az összegyűjtött Bónuszpontjaidat, amelyeket ajándékokra cserélhetsz el.

Nincs más teendőd, mint figyelni a fókusz termékeket és minél többet vásárolni belőlük a kijelölt akciós időszak alatt. A Bónuszpontokat minden ilyen vásárlásod után jóváírjuk a pontgyűjtődben. Az ajándékok listáját folyamatosan aktualizáljuk.

Itt nézheted meg, hogy mire tudod beváltani a pontjaidat.