Ha még 2018.07.20-i dátummal meg szeretnéd kapni a termékeket, akkor siess! Már csak áll a rendelkezésedre, hogy lezárd a rendelésed. (11:00-kor zárjuk)
Összesen
 0 Ft
 Kosár megtekintése
Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Számítógépházak az FSP-től
Számítógépházak az FSP-től
2017.12.08.

A CMT210-es modellekkel mutatkozott be az FSP a számítógépházak piacán. A gamer piacra belépve minél szélesebb termékválasztékot szeretnének felsorakoztatni a tápegységek mellett. Ami elsőre szembetűnő megoldásaiknál, hogy belül tágas tér áll a rendelkezésre és a ház kidolgozása is minőséget sugároz. Megérkezett a második széria is, a CMT510 midi torony ház, amely még erősebb vázra épített üvegpalota: oldalsó betekintő ablakkal és 4 RGB ventilátorral.

Ami gamer az már nem elég, ha fekete, világítania is kell. Az RGB ventilátorok tényleg komoly benyomást tudnak okozni a szemlélőnek, különösen, ha villognak és pulzálnak. Ha többen vannak, akkor kész diszkót varázsolnak a szobából. A CMT510-be egyenesen 4 db 12 cm-es RGB LED megvilágítású hűtőventilátor került, a középmagas toronyházba ez bőven elegendő. A szellőzést segíti, hogy a ház 30 mm-es lábakon áll.

A CMT510 egyébként kiváló szellőzési lehetőségekkel rendelkezik. A négyből egy ventilátor a hátoldalon tesz szolgálatot, azonban a tetőn is van egy áttörés (rács) egy újabb számára.

A három további ventilátor a füstszínű, áttetsző előlap mögött van, ha világítanak, akkor a fényük beragyogja a gép belső terét és átszűrődik az előlapon is.

A ventilátorok színe és világítási módja a házikó tetején levő gombbal szekvenciális sorrendben váltogatható.

Az előlap teljesen sík, tükröződő felület a teljes ház matt fekete festésével elegáns és modern megjelenésű. A belső tér pedig az oldalsó, hatalmas üveglapon keresztül csodálható meg. A szemben levő oldallap is üveg, csak az előlaphoz hasonló füst színű. Az üveglapok 4 mm-es edzett üvegből készültek.

A ház, akárcsak a CMT210-es házak, igen tágas. Mini-ITX-től kezdve egészen ATX méretű alaplapok szerelhetők be. Beépíthetsz 7 db PCI-E kártyát és elfér benne a hosszított (400 mm hosszú és legfeljebb 165 mm magas) grafikus kártya is.

2 db 3,5"-os és további 2 db 2,5"-os meghajtót tudsz felfogatni. Az előlap mögött egy 360 mm-es vízhűtésnek van helye.

A minimalista megjelenés iránt érdeklődőknek tudod ajánlani a CMT110 és CMT120 modelleket. Mindkettő belső tere fekete színű, egyszerű és szerelőbarát kialakítású. Hat darab ventilátornak van a házakban helye, egy 120 mm-es már gyárilag be is van szerelve. Két optikai meghajtó, két merevlemez és egy SSD keret áll rendelkezésre.

A grafikus kártya legfeljebb 340 mm hosszú lehet, a processzorhűtő pedig 160 mm-re magasodhat az alaplap fölé. A CMT120 áttetsző, füst színű üveg oldallapján enged belátást az alkatrészekre, a CMT110-es a hagyományos fém burkolattal rendelkezik. Minkét ház tetején levő szellőzőrácson eltávolítható porszűrő van, ami így könnyen tisztán tartható.

Ha már megemlítettük, akkor a CMT210-ről is legyen itt pár szó. A CMT210 széria az uralkodó gamer irányzatba illik, közepes toronyház méretben. A matt fekete házból négy változat érkezett, kívülről a négy különböző színű apró díszítőelem az eltérés, no meg az oldalsó betekintő ablak.

A CMT210 házban a táp alulra került, hiszen a meleg levegő felfelé áramlik, amit egy kereszthuzattal tudsz kisöpörni onnan. A ház elején, teljes magasságban, az FSP Hydro tápokhoz harmonizált rácsozat engedi be a friss levegőt.

A rácsok mögött por- és zajszűrő filter kapott helyet, amelyekhez három 120mm-es ventilátor kerülhet. A hűtőteljesítmény tovább növelhető egy vízhűtés beépítésével, 360mm-ig fér el benne a radiátor. A processzorra a nagyobb CPU hűtőket is felteheted, a központi egység felett 160 mm magas a légtér.

Az FSP büszke rá, hogy a konkurens, hasonló árazású, oldalsó ablakos számítógép házakkal szemben többet tud nyújtani ventilátorban, vízhűtésben, USB 3.0 portokban. Válaszd az FSP tápokhoz az FSP számítógép házakat!

Kapcsolódó termékek:

FSP CMT210 táp nélküli ATX számítógépház fekete

átlátszó oldallap, USB2.0, USB3.0, fejhallgató kimenet, mikrofon bemenet

Gyártói cikkszám: 

CMT210-BLACK

15 800 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

FSP CMT210 táp nélküli ATX számítógépház fekete-kék

átlátszó oldallap, USB2.0, USB3.0, fejhallgató kimenet, mikrofon bemenet

Gyártói cikkszám: 

CMT210-BLUE

18 000 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

FSP CMT210 táp nélküli ATX számítógépház fekete-piros

átlátszó oldallap, USB2.0, USB3.0, fejhallgató kimenet, mikrofon bemenet

Gyártói cikkszám: 

CMT210-RED

15 900 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

FSP CMT210 táp nélküli ATX számítógépház fekete-ezüst

átlátszó oldallap, USB2.0, USB3.0, fejhallgató kimenet, mikrofon bemenet

Gyártói cikkszám: 

CMT210-SILVER

16 600 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

FSP CMT110 táp nélküli ATX számítógépház fekete

USB2.0, USB3.0, fejhallgató kimenet, mikrofon bemenet

Gyártói cikkszám: 

CMT110

10 200 Ft (bruttó)
  darab  
Csak rendelésre

FSP CMT120 táp nélküli ATX számítógépház fekete

átlátszó oldallap, USB2.0, USB3.0, fejhallgató kimenet, mikrofon bemenet

Gyártói cikkszám: 

CMT120

10 600 Ft (bruttó)
  darab  
Csak rendelésre

FSP CMT510 RGB táp nélküli ATX számítógépház fekete

átlátszó oldallap, USB3.0, fejhallgató kimenet, mikrofon bemenet

Gyártói cikkszám: 

CMT510 RGB

27 900 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron