Ha még 2018.07.20-i dátummal meg szeretnéd kapni a termékeket, akkor siess! Már csak áll a rendelkezésedre, hogy lezárd a rendelésed. (11:00-kor zárjuk)
Összesen
 0 Ft
 Kosár megtekintése
Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
80 Plus Titanium hatásfokú Thermaltake erőforrások RGB világítással
80 Plus Titanium hatásfokú Thermaltake erőforrások RGB világítással
2017.11.27.

Jelenleg a legmagasabb minősítési szint a 80 Plus tanúsítvány rendszerben a Titanium. A prémium kategóriába tartozó Thermaltake Toughpower új tápcsaládja pedig rendelkezik ezzel a kiemelkedő minősítéssel. A high-tech elemekből felépített erőforrások egyúttal környezetbarát technológiát is megvalósítanak. A teljesen moduláris felépítésű tápok három intelligens platformot nyújtanak a felhasználóknak a környezettudatos és takarékos üzemeltetéshez: Thermaltake DPS G PC és mobil applikációt, valamint a Smart Power Management felhőszolgáltatást.

A gyártóktól és országoktól független 80 Plus rendszerben a legfelső, Titanium fokozat az egyetlen, amelyben már a 10% terheléstől létezik előírás a tápegység hatásfokára. Ebben a kategóriában természetesen a többi terhelés szinten és minden feszültség forráshoz a legmagasabbak az elvárások, mindenhol 0.9-nél jobb hatásfokkal kell üzemelnie a tápnak.

Egy ilyen extrém hatásfokú tápot nem akármilyen rendszerbe építünk be, így nyilván a ma legmodernebbnek tekintett teljes modularitás, a lapos kábelek és a számtalan csatlakozó mind a Titanium széria sajátja.

A korábbi Toughpower szériából tudhatjuk, hogy kompromisszum nélküli, felső kategóriás alkatrészek kerülnek ebbe a tápcsaládba. A tápegység digitális vezérlését egy 32 bites ARM processzor látja el saját fedélzeti memóriával, ami a különféle környezeti állapotokhoz igazodó beállítások számában ad szabad kezet a mérnököknek.

Az RGB sorozat egyedisége a világító, villódzó vagy pulzáló LED a ventilátor lapátjai körül. A ventilátor színeit, a világítás módját szoftverből lehet vezérelni. A szoftver az asztali gépen vagy a mobilon is futtatható. A fények mellett a működés egyéb paraméterei is monitorozhatók vele, mint például a fordulatszám, a hőmérséklet és feszültségek, de még a villanyszámla is kalkulálható.

Az intelligens applikációkkal a rendszerben felmerülő hibák esetén értesítések állíthatók be, a felhasználó a rendszer automatikus vagy kézi leállítását is kezdeményezheti. A SPM (Smart Power Management) felhőszolgáltatással a konfiguráció fogyasztása és a monitorozott paraméterei a felhőbe menthetők, ahol használati statisztikák és költségkalkulációk készíthetők. Ezek alapján a rendszer üzemeltetési költsége és a környezeti hatása, CO2 kibocsátása jól bekalibrálható.

A Thermaltake Toughpower RGB Titanium a ventilátora köré 256 színválasztékot nyújtó LED fényforrást  kapott, az iRGB változat azonban a világon először 16,8 millió színvariációra képes. Az RGB sorozatból az 1000 W és az 1500 W teljesítményű monstrumok érkeztek, az iRGB pedig 1250 W teljesítményben vásárolható meg.

Kapcsolódó termékek:

Thermaltake Toughpower DPS Grand ATX tápegység 1500W 80+ Titanium BOX

ventilátor mérete: 140mm, PFC: aktív, moduláris kábelek, full Range, fekete

Gyártói cikkszám: 

PS-TPG-1500DPCTEU-T

137 400 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron