Ha még 2018.07.20-i dátummal meg szeretnéd kapni a termékeket, akkor siess! Már csak áll a rendelkezésedre, hogy lezárd a rendelésed. (11:00-kor zárjuk)
Összesen
 0 Ft
 Kosár megtekintése
Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Plusszos FSP tápegység gamereknek
Plusszos FSP tápegység gamereknek
2017.11.30.

Az FSP Hyper M85+ már elsőre ismerős lehet a számodra. Az FSP Hyper M tápegység feltuningolt változata, ugyan a tápegység 80Plus Bronze minősítésű, de a tipikus terhelési szinten simán hozza a Silver szintet. Az M85+ félmoduláris ATX számítógép táp, DC-DC modullal, különálló +12V táppal és egy 120 mm-es csendes hűtéssel. Teljes mértékben japán kondenzátorokkal készül, minden elérhető védelmi technológiát nyújtani képes. 550 W és 650 W teljesítménnyel választható.

Az FSP Hyper M sorozat a korlátozott költségvetésű gamer konfigurációkba való tápegység, a jellemző használati tartományban 85% körüli hatékonysági mutatóval. A 80Plus előírásai alapján a teljesítménye a Bronz kategóriába sorolja.

Vannak felhasználók, akik szeretnének kicsit többet ennél, de még mindig nem költenének egy valódi Silver vagy Gold tápegységre. Ezt az igényt fedi le a Hyper M85+ széria, amely a tipikus terhelési szinten teljesíti 80Plus Silver előírásait, egyébként 80Plus Bronze hatékonyságú.

Az FSP Hyper M85+ sorozatú félmoduláris ATX tápok kiváló teljesítményt nyújtanak és teljes körű védelmet (OCP, OVP, SCP, OPP, UVP, OTP,) biztosítanak az alkatrészek számára. Teljes mértékben magas minőségű japán elektrolit kondenzátorokat használnak a megépítésükhöz, amelyek az élettartamot növelik, elsőrangú stabilitást és alacsony impedanciát biztosítanak.

A moduláris, lapos kábelrendszer tiszta, átlátható elrendezést tesz lehetővé és a kevesebb kábel révén hatékonyan segíti a szabad levegőáramlást. A DC-DC digitális modul stabil és állandó feszültségforrás.

Két méretben, 550 W és 650 W teljesítménnyel készül. Válaszd az FSP Hyper M85+ erőforrásokat, ha valami "plusszos" tápot keresel!

Kapcsolódó termékek:

FSP Hyper M85+ ATX desktop tápegység 550W 80+ Bronze BOX

ventilátor mérete: 120mm, PFC: aktív, moduláris kábelek, full Range, fekete

Gyártói cikkszám: 

HYPER 550 MODULAR 85+

23 200 Ft (bruttó)
  darab  
Csak rendelésre

FSP Hyper M85+ ATX desktop tápegység 650W 80+ Bronze BOX

ventilátor mérete: 120mm, PFC: aktív, moduláris kábelek, full Range, fekete

Gyártói cikkszám: 

HYPER 650 MODULAR 85+

26 900 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron