Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
A kötelező védelem a felesleges kiadások elkerülésére
A kötelező védelem a felesleges kiadások elkerülésére
2017.12.22.

A fontos adataid elvesztését vagy a meghibásodott alkatrészek pótlásából, valamint a kieső munkaidőből eredő felesleges költségeket kerülheted el egy UPS használatával. Ha megelégszel egy takarékos árú alap verzióval, akkor válaszd az FSP Nano FIT családot. Jelenleg 600VA és 800VA kapacitással kapható szünetmentes megkímél téged a problémáktól és még egy rövid, de megfelelő áthidalási időt is képes nyújtani.

Az szünetmentes megoldások között nano méretkategóriájú FIT elbújtatható az íróasztal alatt vagy ami talán még jobb (és előírásoknak is megfelel), felfogatható a falra. Egy kis túlzással akkora, mint egy meghízott hálózati elosztó. A konnektorai azonban az elosztóval szemben védelmet nyújtanak a rákapcsolt eszközök számára és így a hardverhibából eredő adatvesztések is elkerülhetők vele.

Az FSP a szükséges védelmeket beépítette és még pár hasznos funkciót átvett a nagyobb szünetmentesekből a kompakt méretű Nano FIT családba. A vezérlést egy hatékony mikroprocesszor végzi. A hálózati feszültség kimaradása után amint "visszatér az áram", az eszköz újra elindul és ellátja a feladatát.

A FIT 600-ason egy, a 800-ason két darab USB töltőport áll rendelkezésedre a mobil eszközök töltéséhez, minden port 1A áramerősséget tud maximálisan. A Nano FIT 800-on ezen felül egy védett RJ45 alzatot is találsz. A FIT 800-as egy exkluzív LCD kijelzőt kapott, amin az alapszintű visszajelzések láthatók, a 600-ason (és a többi kisebb modellen) ezt három LED (piros, sárga, zöld) lámpácska oldja meg.

A különféle hálózati rendellenességek kiszűrése mellett a készenléti módban dolgozó UPS az apróbb, jellemzően 2-6 ms ideig tartó hálózati hibákat tudja áthidalni. Így a Nano FIT sokkal többet tud, mint egy hálózati zavarszűrő, de nem képes az eszköz működtetésére, mint a nagy szünetmentesek, ha nincs hálózati feszültség.

Megfelel személyes használatra, például egy gaming konfigurációhoz vagy különféle értékes eszközök védelmére a lakásban, de ajánlott kötelező darab az irodai munkaállomásokhoz. Kedvező árú, kis helyen elférő vedelem az FSP Nano FIT UPS. Ha azt nézzük, mennyit spórolhatsz egy meghibásodás vagy adatvesztés elkerülésével, akkor az értékének a többszörösét képes visszahozni.

Kapcsolódó termékek:

FSP Nano FIT 600VA szünetmentes tápegység

600VA, 360W, LED, USB2.0

Gyártói cikkszám: 

NANO FIT 600

19 100 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

FSP Nano FIT 800VA szünetmentes tápegység

800VA, 480W, LCD, RJ45, USB2.0

Gyártói cikkszám: 

NANO FIT 800

24 000 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron