Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Próbáld ki az új Shuttle barebone-t a piacra kerüléssel egy időben!
Próbáld ki az új Shuttle barebone-t a piacra kerüléssel egy időben!
2017.12.27.

Ha kihagytad a lehetőséget, akkor most bepótolhatod. A Shuttle nagy sikerrel futtatta a féláras barebone promócióját, amelyben most az új modell piacra kerülésével Te is részt vehetsz. Szert tehetsz egy Shuttle SZ270R9 demo modellre 50% árkedvezménnyel a termék piacra kerülésével egy időben. Próbáld ki a legújabb, RGB LED fényekkel felvértezett XPC modellt, amiből egy komoly erőgépet építhetsz!

A promóció csak a Shuttle hivatalos viszonteladóinak szól és a 2017. december 15. és 2018. február 15. között megvásárolt barebone-ra lehet igénybe venni a visszatérítést. Ehhez a Shuttle weboldalán kell a Shuttle reseller státuszt megszerezned ezen a linken keresztül.

Két út van előtted. Az első, hogy az egyébként is megvásárolt Shuttle XPC termékre utólag szerzed meg a visszatérítést. Ez esetben - ha még nem vagy Shuttle reseller -, akkor az akció végéig bármikor regisztrálhatsz, majd a regisztráció elfogadását követően igényelheted a visszatérítést.


A második lehetőség, hogy kimondottan csak az akció miatt szereznél be egy demo gépet. Akkor előbb mindenképpen túl kell esned a sikeres regisztráción, majd megvásárolni a kiválasztott barebone-t.

A visszatérítés igényléséhez a vásárlást követően be kell jelentkezned a Reseller fiókodba a Shuttle oldalán és a vásárlásról szóló számlát fel kell töltened, legkésőbb 2018. február 28-ig. A számlán a teljesítési időnek viszont az akciós időszakba kell esnie!

Fontos tudnod, hogy az akcióban a gyártó fogja a visszatérítést elbírálni és teljesíteni, utólag. A vásárláskor a számlán a termék teljes ára fog szerepelni és ezt is kell kifizetned, a visszatérítést vásárláskor nem tudjuk levonni. Egy viszonteladó egy barebone-ra kérheti a visszatérítést. A promóció a rendelkezésre álló készlet erejéig érvényes. A visszatérítés összege maximálva van, erre a modellre 163 Euro.

Kapcsolódó termékek:

Shuttle SZ270R9 desktop számítógép

LGA1151, Z270, PCI-E x4: 1db, PCI-E x16: 1db, SATA3, RAID, DUAL Gigabit, fekete

Gyártói cikkszám: 

SZ270R9

146 600 Ft 118 377 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron
Kiszórós