Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Biztos kell egy hosszabbító, nem?
Biztos kell egy hosszabbító, nem?
2018.02.01.

Az Allocacoc hosszabbítók sokkal többet nyújtanak, mint a közismert hosszabbítók legtöbbje. Igényes kivitelben és magas minőségben készülnek, beviheted a lakásba és az irodába is, nem vallsz szégyent vele. Például vigyázz a gyerekekre vagy ötletes módon ki- és bekapcsolható. A kütyüid falják az áramot és mindig éhesek, sok konnektor kell, hogy etetni tudd őket. Az Allocacoc rendet vág a a lábad alatt gubancolódó hosszabbítók között és még USB eszközök töltésére is szakosodott. Talán nem is tudtad, hogy van egy nagyon jópofa Bluetooth hangszórójuk is.

Kezdjük mindjárt ezzel. Ha leteszel otthon egy bluetooth hangszórót, akkor a legtöbb ilyen csak egy irányba, előre sugározza a hangot. Az Allocacoc ehelyett megalkotta a 360 fokos hangzást, a kiáramló hang a hangszóró körül körben, ugyanolyan minőségben és hangerővel hallható. Úgy fog tűnni, mintha mindenhol egy hangszóród lenne.

Egy beépített akkumulátor gondoskodik az áramellátásról, amelyet bármikor újratölthetsz közvetlenül a hálózatról, nincs szükség külön adapterre. Egy LED jelzi, ha be van kapcsolva a kocka, egy pillantással ellenőrizheted az állapotát. Az akkumulátoráról mintegy 12 órányi üzemidőt tud működni.

A PowerBar is felfogatható az asztalra. Két változata közül az egyik négy  230 V-os csatlakozási lehetőség biztosít, az USB-s változat két USB eszköz párhuzamos töltésére ad lehetőséget. A vékony PowerBar hosszabbítót egy utazáshoz is magunkkal vihetjük, a nehéz USB töltők pedig otthon is maradhatnak.

És eljutottunk a hosszabbítókig. Ha rendszeresen belebotlasz abba a kérdésbe, hogy "Hol találok egy szabad konnektort?", akkor az Allocacoc pont neked való. Arról nem is beszélve, hogy a tablet, a mobil és egyéb USB-s  eszköz töltése nem is olyan egyszerű feladat, mint amilyennek látszik, a töltő mindig keresteti magát.

Az Allocacoc PowerCube eltünteti az életedből ezeket a gondokat. A szükséges mennyiségű csatlakozási pontot egyszerűen rögzítheted az asztalon, az asztal alatt, felfúrhatod vagy felragaszthatod. Ha elszámítottad magad és többre vagy másra van szükséged, a PowerCube egyszerűen átalakítható és bővíthető a jövőben.

Tedd kényelmessé a hozzád jövő ügyfeleid életét és a tárgyalóban szerelj fel ilyen praktikus csatlakozókat! A lakásban mindig változik a környezet, eszközök jönnek-mennek. A PoweCube az aktuális élethelyzethez szabható.

A PowerCube USB csatlakozói a hordozható eszközeid töltését oldják meg anélkül, hogy a töltőket magaddal kéne cipelni otthonról az irodába vagy vissza. Három változat alkotja a PowerCube családot: Original, Extended és Extended USB.  Az Extended USB variáció az, ami két USB töltő csatlakozót hordoz a kocka egyik oldalán.

A fehér Allocacoc PowerExtension két hosszban kapható: 3m és 5m. Ha a dugaljban végződő felét jobban szemügyre veszed, akkor derül fény a többlet tudására. A csatlakozó oldalán egy apró led kapott helyet, amely azt jelzi, hogy a hosszabbító be van kapcsolva, a bedugott eszköz így áram alatt van. A hosszabbítót ki- és bekapcsolni az aljzat elforgatásával lehet, ezért a csatlakoztatott eszközt nem kell kihúzni ahhoz, hogy áramtalanítsd azt.

Ha unod már, hogy a lábad alatt tekereg, ha biztonságot szeretnél, akkor használj Allocacoc hosszabbítókat!

Kapcsolódó termékek:

Allocacoc PowerBar elosztó

konnektor aljzat: 4db

Gyártói cikkszám: 

9101/PB4SEU

3 295 Ft (bruttó)
  darab  
+2 nap

Allocacoc Power USB Lightning USB micro A USB mini A -> USB A M/M adatkábel 0.8m fehér

Gyártói cikkszám: 

9002/UC80CN

750 Ft (bruttó)
  darab  
Beszerzés alatt

Allocacoc PowerExtension hosszabbító fehér 3 méter

konnektor aljzat: 1db

Gyártói cikkszám: 

8001/EUPE3M

2 995 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Allocacoc audioCube hordozható hangszóró

akkumulátoros működés, Bluetooth

Gyártói cikkszám: 

3902/EUACPT

19 995 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Allocacoc PowerCube ReWirable USB + 4x travel plug elosztó fehér-lila

konnektor aljzat: 4db

Gyártói cikkszám: 

1810/DERU4P

5 795 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Allocacoc PowerCube Original elosztó fehér-piros

konnektor aljzat: 4db

Gyártói cikkszám: 

1202RD/DEOUPC

3 995 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron