Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
A következő generáció: FSP Hydro GE 80+ Gold teljesen moduláris tápok
A következő generáció: FSP Hydro GE 80+ Gold teljesen moduláris tápok
2018.02.19.

Az FSP útjára indította a számítógép tápegységek következő generációnak szánt modelljét, a Hydro GE sorozatot. Az újdonság teljesen moduláris kábelezésű és a 80+ Gold kategóriába tartozik. Három teljesítménnyel készül: 450 W, 550 W és 650 W. Megjelenésre a korábbi Hydro-kra hasonlít az elnyújtott, talán zuhogó esőre hasonlító rácsozattal. A kiváló thermikus képességekkel rendelkező energiaforrást egy 135 mm-es FDB hidraulikus csapágyazású ventilátor hűti.

A belső tér elrendezését a kiváló hőelvezetési mutatók elérése céljából alakították ki, a nagyméretű ventilátor innen tudja gyorsan és hatékonyan a kültér felé eljuttatni a felmelegedett levegőt. A rácsozatával a már jól ismert és sikeres Hydro széria dizájn elemeivel találkozunk a Hydro GE burkolatán.

A 80+ Gold minősítésű számítógép tápegység különálló +12 V-os ága lehetőséget biztosít a grafikus kártya maximális kihasználására. A DC-DC áramkör felépítése és a teljes mértékben japán gyártmányú kondenzátorok nagyobb stabilitást és a játékmenetek során minimális késedelmet biztosítanak.

A felhasznált anyagok és gondosan megtervezett áramkörök révén az FSP olyan játékosokat céloznak meg a Hydro GE tápegységekkel, akik tudatosan magas stabilitást és kompatibilitást várnak el. A +3,3 V és a +5 V DC-DC áramkörök kialakításának köszönhetően a feszültségkonverzió során szinte zéró veszteség érhető el, ami nem csak jobb hatékonyságot eredményez, hanem épp e vágyott stabilitást és kompatibilitást éri el. A japán kondenzátorok pedig köztudottan a hosszabb élettartam és magasabb minőség záloga a tápoknál.

Az igazán jó termikus tulajdonságok manapság igazán előnyére vágynak egy tápnak, hiszen a különálló 12 V-os ághoz tartozó rész hosszú ideig magas hőmérsékletet produkálhat. A jobb szellőzést a házon belül pedig a teljesen moduláris kábelek és a gondos kábelezés révén biztosítható.

A Hydro tápoknál volt már erre példa, a GE esetében így van. Egyedi, az NVIDA, illetve az AMD színeihez igazított oldalsó matrica is jár az erőforráshoz, hogy a gépépítő mesterek saját grafikus kártyáikhoz vagy alaplapjukhoz színben passzoló stílust hozhassanak létre.

Az FSP Hydro GE kiváló, a védelmi mechanizmusok teljes tárházával került felruházásra. Ezentúl a gamerek számára az FSP Hydro GE tápokat vedd meg!

Kapcsolódó termékek:

FSP Hydro GE ATX desktop tápegység 650W 80+ Gold BOX

ventilátor mérete: 135mm, PFC: aktív, moduláris kábelek, full Range, fekete

Gyártói cikkszám: 

HYDRO GE 650

34 300 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

FSP Hydro GE ATX desktop tápegység 550W 80+ Gold BOX

ventilátor mérete: 135mm, PFC: aktív, moduláris kábelek, full Range, fekete

Gyártói cikkszám: 

HYDRO GE 550

31 200 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron