Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Villámgyors adatátvitel, ami mindig veled lehet
Villámgyors adatátvitel, ami mindig veled lehet
2018.10.08.

A 3D NAND technológia hatékonyabban dolgozik és gyorsabb, mint a korábbi 2D NAND volt. Az ilyen SSD gyorsasága sok esetben nem árt, ha kéznél van és nem csak a laptopodban vagy az asztali gépedben támaszkodhatsz rá. A Kingston a dobozból kivéve azonnal használatra kész megoldást szállít erre a célra, a HyperX Savage Exo SSD-t. Használhatod számítógéphez, XBOX One és PS4 konzolhoz egyaránt. USB 3.1 Gen 2 csatlakozással, Type C és hagyományos USB kábellel. Könnyű, hordozható és kompakt.

A hordozható SSD természetesen nem újdonság, ne is menjünk messzire, a Kingston Bundle kit-ekkel össze is szerelhető egy ilyen készlet. A Savage EXO egy azonnal használatba vehető eszköz, a felhasználó a dobozból kivéve pont úgy használhatja, mint azt a pendrive-oknál vagy memóriakártyáknál megszokhatta. Nincs szükség csavarozásra, szerelésre vagy partícionálásra.

A HyperX Savage EXO ráadásul stílusos is. Kompakt és egyszerű. A súlya mindösszesen 56 g, a méretei: 124 x 49 x 11 mm. Tökéletesen megfelel arra, hogy magaddal vihesd. Mindig a kezed ügyében lesz egy villámgyors és szép nagy kapacitású tárhely. A csatlakozáshoz egy  USB Type C - Type A és egy USB Type C - Type C kábel került a csomagba.

A 480 GB vagy 960 GB kapacitással elérhető SAVAGE EXO SSD ideális azon felhasználók számára, akik játékok biztonsági mentéséhez, videószerkesztéshez és más, elsősorban gyorsaságot igénylő feladathoz keresnek külső tárolót.

Olvasási sebessége 500 MB/s, írási sebessége pedig 400 MB/s, így a piacon elérhető konzolokhoz képest 20 százalékkal gyorsabban tölti be az adatokat. XBOX One-nal és PS4-gyel kompatibilis 3D TLC NAND tároló.

Kapcsolódó termékek:

Kingston HyperX SAVAGE EXO 480GB USB 3.1 Gen 2 küslő SSD

olvasási sebesség: 500MB/s, írási sebesség: 480MB/s, TLC

Gyártói cikkszám: 

SHSX100/480G

44 900 Ft (bruttó)
  darab  
Csak rendelésre

Kingston HyperX SAVAGE EXO 960GB külső SSD

Gyártói cikkszám: 

SHSX100/960G

78 400 Ft (bruttó)
  darab  
Csak rendelésre