Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
FSP teljesen moduláris táp Platinum hatásfokkal
FSP teljesen moduláris táp Platinum hatásfokkal
2018.11.23.

Az FSP Hydro családjának moduláris kínálatát egészíti ki a Hydro PTM, amely 80 PLUS PLATINUM minősítéssel rendelkezik. A táp DC-DC modult tartalmaz, kimagaslóan jó összteljesítményre képes. A kiváló tulajdonságai az FDB ventilátornak és a válogatott Japán kondenzátoroknak is köszönhető. A megbízhatósága pedig az FSP-re jellemzően hibátlan lesz. A gyártó ügyelt a megfelelő kinézetre is, hogy a gamerek és az overlockerek se fanyaloghassanak.

Az FSP Hydro szériája vonzó árakon le tudja fedni a számítógép tápokkal szemben támasztott igényeket, az irodai gépektől kezdődően egészen a felső gamer kategóriáig. Az FSP több évtizedes gyártói tapasztalat alapján nagy szakértelemmel tudja összeválogatni a tápegységekbe az alkatrészeket.

A sokféle FSP modell a sokféle vásárlói igénynek való megfelelésből ered. Az FSP tud nagyon kimagasló technikai paraméterekkel tápegységet gyártani, de ez sok célra túlzó és drága lehet. Sajnos egy alacsony árú tápba pedig nem lehet beépíteni a legkorszerűbb fejlesztéseket, árban nem fér bele.

Ezért e sokszínűség. A Hydro PT-ből mindjárt három variáns is készül. A PT hátoldalából egy fixen szerelt kábelkorbács ered.

Az PTM ezzel szemben teljesen moduláris, a lapos kábelekből csak a szükséges szálakat kell beépíteni a konfigurációdba. A PTM+ pedig folyadékhűtéses tápegység.

A Hydro PTM három teljesítményben készül: 550 W, 650 W és 750 W. A hatásfoka alapján a Platinum szintet képviseli, számszerűen 92 százalék feletti. Továbbgondolták a termikus hűtést, amelynek központi eleme a 135 mm-es FDP ventilátor. Tartós és csendes működéssel járul hozzá a vásárlói elégedettséghez.

Innovatív megoldás, hogy a +12V-os MOSFET-tek által termelt hőt úgy vezetik el, hogy az alkatrész hűtőbordája és a tápegység alján levő hűtőfelülethez kapcsolódik, mintha az egész táp maga lenne egy nagy hűtő.

A Hydro PTM sorozat különösen szűk határok között tartja a kimeneti feszültségszinteket. Az eltérés a +/- 1 százalékon belül marad, ami nagyon stabil kimeneti szintnek felel meg.

A számítógép belső világának dekorálásával foglalkozó gépépítők kedvében szeretne járni a gyártó a táp egyedi stílusával. A hűtőrács nyílásainak átformálása és a Hydro tápoknál már ismert három különböző színű matrica hozzájárul a gép belső összhangjához és az egyediség megteremtéséhez.

Kapcsolódó termékek:

FSP Hydro PT ATX desktop tápegység 550W Modular 80+ Platinum BOX

Gyártói cikkszám: 

HYDRO PT 550M

44 000 Ft (bruttó)
  darab  
Beszerzés alatt

FSP Hydro PT ATX gaming tápegység 650W 80+ Platinum BOX

ventilátor mérete: 135mm, PFC: aktív, moduláris kábelek, full Range, fekete

Gyártói cikkszám: 

HYDRO PT 650M

48 200 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

FSP Hydro PT ATX desktop tápegység 750W Modular 80+ Platinum BOX

Gyártói cikkszám: 

HYDRO PT 750M

51 600 Ft (bruttó)
  darab  
Átmenetileg nem rendelhető