Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Magas színvonalú online UPS: FSP Custos 9X+
Magas színvonalú online UPS: FSP Custos 9X+
2019.06.12.

Intelligens online UPS, rack vagy torony formátumban, bármilyen közönséges irodai eszköz, vállalati szerver vagy komoly berendezés védelméhez. Valós kettős konverzió és kiváló, 0,9-es kimeneti arány. Elforgatható (áll - fekvő) LCD képernyő és programozható energiagazdálkodás a kimeneti konnektorokon. 50/60 Hz konverter mód, ECO üzem, EPO. Leállítás nélkül cserélhető akkumulátor.

Professzionális online UPS megoldás az FSP Custos 9X+ sorozat. A közepes hálózatvédelmi elvárásokhoz ideális választás.

Különféle műszaki környezetbe illeszthető: 19 collos rack szekrénybe építhető, toronyként álló módban vagy elfektetve is használható.

Az LCD kijelző 90 fokban elforgatható: egy gombnyomással a vízszintes vagy függőleges helyzethez igazítható. Az üzemeltetéshez szükséges minden információ a panelről leolvasható.

Az UPS belső elemcsomagja az előlap mögött van, könnyen elérhető. A teszteléshez vagy az esetleges cseréhez nem kell megmozdítani vagy kiszerelni a rackből a szünetmentest. Az akkumulátor a szünetmentes leállítása nélkül kicserélhető.

A valódi kettős konverziós UPS tiszta, zavarmentes, magas minőségű jelre igazítja a bemeneti jelet, legfeljebb +/- 1% kimeneti feszültség szabályzás mellett. Teljes mértékben rá bízhatod a kritikusan fontos eszközeid védelmét, mint például a fontos hálózati részeket, a kis számítógép központokat vagy szervereket, a telekom berendezéseket vagy az ipari rendszereket.

A kimeneti konnektorokon a programozható energiagazdálkodásával könnyen szétválasztható az egyes eszközök. Hálózati hiba esetén az akku üzemideje ezzel megnövelhető a kritikus eszközök számára, míg a nem fontosak lekapcsolnak. Az 50 Hz-es és a 60 Hz-es készülékeket is táplálhatod. Az RJ-45 kimenet védelemmel az Ethernet hálózat kímélhető meg a villámütés vagy rövidzár okozta károktól.

Az ECO mód 97%-os energiahatékonysággal működik, amely mellett még egy kiterjesztett ECO mód is rendelkezésre áll 98% hatékonysággal. Ezekben az üzemmódokban, a hálózat kimaradása vagy elégtelensége esetén, az aktuális terheléshez igazodik az inverter és ad a rákapcsolt eszközöknek tiszta jelű energiaforrást.

EPO (Emergency Power Off) funkció a vészhelyzetek esetén garantálja, hogy semmilyen veszélyes feszültség vagy töltés ne maradjon az eszközökön, ami a mentőket vagy a tűzoltókat fenyegetné.

Kapcsolódó termékek:

FSP Custos 9X+ 1000VA Tower/Rack szünetmentes tápegység

1000VA, 900W, LCD, menedzselhető, RJ11, RJ45, USB2.0, soros port

Gyártói cikkszám: 

CUSTOS 9X+ 1K

139 100 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

FSP Custos 9X+ 2000VA Tower/Rack szünetmentes tápegység

2000VA, 1800W, LCD, menedzselhető, RJ11, RJ45, USB2.0, soros port

Gyártói cikkszám: 

CUSTOS 9X+ 2K

182 900 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

FSP Custos 9X+ 3000VA Tower/Rack szünetmentes tápegység

3000VA, 2700W, LCD, menedzselhető, RJ11, RJ45, USB2.0, soros port

Gyártói cikkszám: 

CUSTOS 9X+ 3K

237 400 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron