Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Ár-érték orientált Thermaltake Smart BX1
Ár-érték orientált Thermaltake Smart BX1
2018.12.15.

A 80 PLUS Bronz tanúsítványt 88% -os energiahatékonysággal hozó Smart BX1 sorozat 450W-750W modellekben kapható. A 120 mm-es hidraulikus csapágyventilátorral, japán kondenzátorokkal és más prémium komponensekkel szerelve stabil teljesítményt nyújt 40 ? hőmérséklet, csendes működés és megbízható teljesítmény mellett. A bőséges, ötéves garanciával a Smart BX1 képes kielégíteni a piacot, amelyen az ár-érték orientált felhasználók a legújabb funkciókkal rendelkező, új áramellátást keresik.

Az alacsonyabb árszinteken nézelődő vásárlóknak ajánlhatod a Thermaltake Smart BX1 tápokat. Modern tudású és fő elemekhez gondosan válogatott, jó minőségű alkatrészekből - mint például a japán gyártású kondenzátorok a kritikus helyeken - megalkotott erőforrások. Ebben a kategóriában a legjobban keresett teljesítményekben érhető el.

Ultra csendes 120 mm-es hidraulikus csapágyazású ventilátor intelligens fordulatszám vezérléssel hűti a belsőt.

A tápok jelzaj mértékét az Intel specifikációihoz mérik, a gyártók igyekeznek e szintek alatt maradni. A Thermaltake is megoldotta ezt a Smart BX1-nél: a teljes terhelési tartományban a +12 voltos ágon és a +5 V, illetve +3.3 V feszültségeken is jobbat tud a referenciánál. Az alacsony zavarszint számos kritikus komponensnél, mint a grafikus kártyák is, stabilabb működést és hosszabb élettartamot jelentenek.

A különálló +12 V ág már régóta megszokott, az erőteljes, magas amperszámú teljesítmény ezen az ágon szintén a stabilitást szolgálja.

A tápegységbe fixen bekötött lapos kábeleket kapunk, a szokásos gépigényekhez mért bőséges csatlakozókkal. A megfelelő számú csatlakozó lehetőséget ad az átgondolt megtáplálásra és rendezett vezetékezésre.

A Thermaltake Smart BX1 sorozat a 88 százalékot is elérő energiahatékonyságával bőven megfelel a 80 PLUS Bronze kategóriának. Az összes Intel processzor generációval együtt dolgozik a maximális energiatakarékosság érdekében.

Kapcsolódó termékek:

Thermaltake Smart BX1 RGB ATX gamer tápegység 550W 80+ Bronze BOX

ventilátor mérete: 120mm, PFC: aktív, fekete, világítás: RGB

Gyártói cikkszám: 

PS-SPR-0550NHSABE-1

20 200 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Thermaltake Smart BX1 RGB ATX gamer tápegység 650W 80+ Bronze BOX

ventilátor mérete: 120mm, PFC: aktív, fekete, világítás: RGB

Gyártói cikkszám: 

PS-SPR-0650NHSABE-1

22 600 Ft (bruttó)
  darab  
Csak rendelésre

Thermaltake Smart BX1 RGB ATX gamer tápegység 750W 80+ Bronze BOX

ventilátor mérete: 120mm, PFC: aktív, fekete, világítás: RGB

Gyártói cikkszám: 

PS-SPR-0750NHSABE-1

27 700 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron