Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Thermaltake Toughpower Grand RGB Gold szinkronizálható fényeffektekkel
Thermaltake Toughpower Grand RGB Gold szinkronizálható fényeffektekkel
2018.12.20.

A 80 PLUS Gold hatékonyságot szolgáltató Toughpower Grand RGB Gold sorozat RGB Sync Edition változata 650W és 850W közötti teljesítmény tartományban készül. A beépített, szabadalmaztatott 256 színű Riing 14 cm-es RGB ventilátor ötféle fényeffektet tud. Saját fedélzeti memóriával rendelkezik. A fényimádók a kedvenc RGB-képes - például az ASUS, a GIGABYTE, az MSI, a BIOSTAR és az ASRock - alaplapjaival könnyen szinkronizálhatnak és egyedi RGB világításokat alkothatnak. A prémium komponensekből épített teljesen moduláris táp szinte néma. Fejlett funkcióival és esztétikus megjelenésével, valamint megbízható működésével a stílusos tápellátást keresőknek kielégítő választás.

A Thermaltake volt az egyik úttörője az RGB fények tápegységbe integrálásának. A szabadalmi oltalommal is védett Riing 256 színnel világítani képes, 14 cm átmérőjű modellje került a királyi Toughpower Grand RGB Gold sorozatba. Az öt világítási mód a táp hátoldalán levő gombbal váltogatható.

Az ASUS Aura Sync, az ASRock RGB LED, a BIOSTAR Vivid LED DJ, a GIGABYTE RGB Fusion és az MSI Mystic Light Sync alaplapokhoz való szinkronizáció lehetőségével egységes világítás teremthető további vezérlők telepítése nélkül. A központi szoftverből az egyes alkatrészek, így a Thermaltake Grand RGB Gold RGB Sync Edition LED gyűrűjének fényei beállíthatók.

A Riing 14 RGB ventilátor folyamatos, magas nyomású levegőáramlást tud gerjeszteni. A lapátok különleges kialakításával a belső tartó részt karcsúsítható, nagyobb felületen alakulhat ki a hűtőhatás. A hidraulikus csapágyazás eleve csendes, de a vibráció csökkentésével még tovább fokozható a némaság: a felfogatásnál lágy gumiággyal kapcsolódik a ventilátor a házhoz. A Smart Zero Fan vezérlés 20 százalékos terhelés alatt lekapcsolja a ventilátor forgását.

A zajszintek a különböző feszültségágakon (+12 V, +5 V +3,3 V) a teljes terhelési tartományban 30 mV alatt maradnak. Ez jelentősen kedvezőbb, mint a referenciaként emlegetett Intel specifikáció. Az alacsony zavarszint számos kritikus komponensnél, mint például a grafikus kártyák, stabilabb működést és hosszabb élettartamot jelentenek.

A feszültség szabályzás terén is szigorú előírásokat követ a Toughpower Grand RGB Gold, +/- 2 százalékon belül marad az ingadozás, ami az előbb említett Intel specifikáció szerint +-5 %, illetve +/- 10 % lehetne.

Magas a minőségi követelményeknek megfelelő japán gyártású kapacitások szolgálják a stabilitást és a megbízhatóságot. Erőteljes +12 voltos ágat biztosít a VGA és a processzor számára egyaránt a DC - DC egység, a 850 W-os modell esetében például 70,9 Ampert.

Valamennyi kábel lecsatolható, a konfigurációhoz szükséges vezetékek beépítésére van csak szükség. A lapos kábelek az esztétikus elrendezést és a szabadabb légáramlást teszik lehetővé.

A Thermaltake Toughpower Grand RGB Gold RGB Sync Edition áramforrások a keresett szinkronizálható RGB fények mellett komoly technikai arzenált is felsorakoztat, a megcélzott felhasználói csoport megelégedésére.

Kapcsolódó termékek:

Thermaltake Toughpower Grand (RGB Sync Edition) ATX gamer tápegység 650W 80+ Gold BOX

ventilátor mérete: 140mm, PFC: aktív, moduláris kábelek, full Range, fekete, világítás: RGB, RGB-szinkronizáció

Gyártói cikkszám: 

PS-TPG-0650FPCGEU-S

38 700 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Thermaltake Toughpower Grand (RGB Sync Edition) ATX gamer tápegység 850W 80+ Gold BOX

ventilátor mérete: 140mm, PFC: aktív, moduláris kábelek, full Range, fekete, világítás: RGB, RGB-szinkronizáció

Gyártói cikkszám: 

PS-TPG-0850FPCGEU-S

47 500 Ft (bruttó)
  darab  
Beszerzés alatt