Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Az első ventilátor három független világító LED gyűrűvel
Az első ventilátor három független világító LED gyűrűvel
2018.12.24.

A Thermaltake Riing Trio LED RGB a világon az első hűtőventilátor, amelynek három darab, független LED világító gyűrűje van. A gyűrűkben összesen 30 db vezérelhető LED fényforrás található, 16 millió 800 ezer színválasztékkal. A Riing Trio két méretben készül: 12 cm és 14 cm. Beilleszthető a Thermaltake saját világítási rendszerébe, a TT RGB Plus-ba, így együttműködik a hangvezérelhető mobil alkalmazással is. Összehangolható a neves gyártó RGB fényrendszereivel, valamint a Razer Chroma Synapse 3-mal és az Amazon Alexa hangvezérelt szolgáltatásával. Az egyedi ventilátorlapátok folyamatos magas nyomású légáramlatot keltenek, a folyadékcsapágyazással együtt szolgálják az ultra csendes működést.

A Thermlatake továbbfejlesztett ventilátora a Riing Trio, amely bár három darabos csomagolásban kapható rendszerhűtő, de a név nem erre utal. A világon elsőként három, egymástól független LED gyűrű került beépítésre. A gyűrűkben extra magas számú, összesen 30 db LED van, 12 elől és 12 hátul, valamint még 6 db a középen. Eddig nem látott fényerővel és vibráció mentesen világítanak.

A LED-ek hozzák a 16,8 millió színválasztékot, bármilyen színűre festheted vele a konfigurációdat. A beállítás pedig a ma lehetséges legsokoldalúbb módon történhet, a Thermaltake saját TT RGB Plus rendszerével vagy szinkronizálható a legnépszerűbb gyártók platformjával, legújabban a Razer Chroma programjával vagy az Amazon Alexa asszisztensével.

A TT saját fényrendszere az RGB Plus, az ebbe tartozó eszközök a Thermaltake saját szoftveréből irányíthatók. Az egyes beállítások, sémák átvihetők egyik elemről a másikra. Az összes TT RGB Plus kompatibilis alkatrész beállítását egyetlen felületről megoldhatod: ventilátorok, CPU és VGA folyadékhűtő blokkok, AIO CPU hűtők, a tápegységek, LED szalagok és így tovább.

A rendszerhez tartozik egy mobil applikáció is, amelyben akár hangparancsokkal is megváltoztathatod a világítás módját vagy a színeket, behangolhatod a ventilátorok forgási sebességét. Figyelemmel kísérheted a rendszeredet a mobilodon, a ventilátorok működését, sebességét vagy a folyadékhűtés paramétereit.

A Razer Chroma rendszer Razer Synapse 3 programja a játék különféle funkcióhoz tud vizuális visszacsatolásokat rendelni. A ventilátor fényei jelezheti például, hogy mennyi életed marad vagy valami fontos esemény megtörténtét felvillanással is nyugtázhatja. De egy kellemes háttérvilágításra is átkapcsolhatsz.

További szórakozási élményt szerezhet a felhasználó az Amazon Alexa együttműködéssel, az Alexán keresztül hanggal is parancsokat adhat a világítási rendszerének. Például jó móka, hogy az időjáráshoz illő megvilágítás legyen a gépedben.

A Thermaltake Riing Trio 9 db egyedi kialakítású ventilátorlapja egyenletes, magas nyomású levegőáramot kelt. A lapátok kialakítása és a speciális folyadék csapágy révén kivételesen csendesen üzemeltethetők. A forgásból eredő vibrációt a sarkokba épített puha gumiágy nyeli el.

A Thermaltake Riing Trio LED RGB csomag 3 db rendszerhűtő ventilátort és egy digitális fényvezérlőt tartalmaz. A ventilátorok két méretben, 12 cm és 14 cm átmérővel érhetők el.

Kapcsolódó termékek:

Thermaltake Riing Trio 12 RGB Radiator Fan TT Premium Edition (3-Fan Pack) rendszerhűtő ventilátor

ventillátorok száma: 3db, 120x120x25mm, 500rpm, 1500rpm, ventilátor zajszintje: 25,2dB, csatlakozó: USB, világítás: RGB, RGB-szinkronizáció, 168g

Gyártói cikkszám: 

CL-F072-PL12SW-A

37 500 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Thermaltake Riing Trio 14 RGB Radiator Fan TT Premium Edition (3-Fan Pack) rendszerhűtő ventilátor

ventillátorok száma: 3db, 140x140x25mm, 500rpm, 1400rpm, ventilátor zajszintje: 26,5dB, csatlakozó: USB, világítás: RGB, RGB-szinkronizáció, 216g

Gyártói cikkszám: 

CL-F077-PL14SW-A

39 100 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron