Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Kisebb a költségvetésed, de attraktív házat keresel?
Kisebb a költségvetésed, de attraktív házat keresel?
2019.01.02.

A mérsékelt költségvetéssel dolgozó számítógép építők és gamerek számára tervezte a Thermaltake a Versa H27 ház üvegablakos változatát. A Tempered Glass Edition oldalán egy erős, 4 mm-es üveglap engedi be a fényt a belső térbe. Kiváló bővíthetőség, egyszerű kábel elrendezési lehetőségekkel jellemzi. AIO folyadékhűtés építhető be és bőséges a lehetőség a ventilátorok elhelyezésére. A legfrissebb hardver elemek és felső kategóriás grafikus kártya is választhatók hozzá, de pénztakarékos PC is kihozható vele attraktív megjelenés mellett.

A bal oldali lemezt cserélte le a gyártó egy 4 mm vastag edzett üveglapra. Az üveg a műanyag oldallapokkal ellentétben szép csillogást kölcsönöz a háznak és kristálytiszta betekintést enged az építménybe. Ezzel a megoldással azonnal a gaming kategóriába is került a költségtakarékos Versa H27.

Az előlap egy teljesen homogén fémlap matt csiszolással, de az oldalsó üveglap teljes belátást biztosít a különleges hardver elemekre, egyúttal az esetleges RGB fényeket átereszti, hadd tomboljanak a szobában esténként. A házikó elegáns fém lábakon áll, hogy a levegő minél szabadabban keringhessen odabent.

Az összes csatlakozó közvetlen a kezed ügyében lesz. A 493 mm magas ház tetejének peremén lesz a bekapcsoló gomb társaságában a két USB 2.0 és két USB 3.0 port, a HD mikrofon és fejhallgató aljzat.

A belső tér tágas. A kíváncsi szemek miatt a rendezett kábelezés viszont alapkövetelmény. A kábelek szakszerű elvezetéséhez kialakított nyílásokon át az alaplap mögé rejthetők a vezetékek. Ez a légáramlásban is segít. Az alsó, a tápegységet és a használaton kívüli kábeleket elrejtő fedőlap is ennek érdekében került a házba.

Kiváló lehetőséget nyújt a hardverelemek szabad kiválasztásához a Versa H27. A processzorhűtő magassága 160 mm-ig nyúlhat és legfeljebb 310 mm hosszú grafikus kártyák szerelhetők be. A rejtett meghajtó keretekbe öt 2,5 "-os vagy három 2,5 "-os és két 3,5 "-os meghajtó szállásolható el.

A Versa H27 TG bármilyen AIO folyadékhűtés kialakítását támogatja 360 mm-es hűtővel az előlapon és a ház tetején, illetve 120 mm-es radiátorral a hátsó falon. Az optimális hűtés megvalósításához számos ventilátorhely áll rendelkezésre, mind 120 mm-es, mind 140 mm-es mérethez: az előlapon három 120-as, a tetőn 3 db 120-as vagy 2 db 140-es, a hátoldalon pedig 1 db 120-as. A házhoz 1 db, nem világító 120-as ventilátor jár a hátoldalon.

A Thermaltake az átlátható üvegoldallappal azoknak a gépépítőknek a kedvében szeretne járni, aki kisebb költségvetésű konfigurációt szeretnének, de vágynak arra, hogy az alkatrészek vagy azok fényei megcsodálható legyenek.

Kapcsolódó termékek:

Thermaltake Versa H27 Tempered Glass Edition táp nélküli ATX számítógépház fekete

USB2.0, USB3.0, fejhallgató kimenet, mikrofon bemenet

Gyártói cikkszám: 

CA-1J6-00M1WN-00

21 400 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron