Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Megbízható Compact Flash kártya a profik számára
Megbízható Compact Flash kártya a profik számára
2019.01.14.

Személyre szabottan a professzionális fényképészek és videósok számára tervezett Compact Flash kártya, amely kiszolgálja a legmagasabb sebesség igényeket. Tárhely, teljesítmény és megbízhatóság centrikus. A Kingston Canvas család CF változata a Kingston Canvas Focus, 128 GB és 256 GB méretben. UDMA 7 osztályú, elérhető vele a 150 MB/s olvasási- és a 130 MB/s írási sebesség. A profi minőségű videókhoz garantált VPG 65 teljesítmény.

A CF kártyákat használó fényképezőgépek és videókamerák megfogyatkoztak, de még nem mentek nyugdíjba. Sok profi használja még a jól megszokott, régebbi kameráját. Az igény így még él a modern CF kártyák irányában.

A Kingston kínálatában, a Select család tagjaként, egy Compact Flash kártya maradt. A Select Focus CF teljesíti a nagy tárhely iránti keresletet, 128 GB és 256 GB tárhellyel kapható.

A készülékek sebességigényét már a korábbi CF kártyák is teljesíteni tudták, a továbblépésnek a nagyméretű fájlok letöltésénél vagy a közvetlenül a kártyán történő szerkesztéskor tudunk örülni.

A Select Focus az UDMA 7 osztálynak megfelelően az adatátvitel során el tud érni 130 MB/s-t íráskor és 150 MB/s-t olvasáskor. A 4K videók készítéséhez VPG 65 (Video Performance Guarantee) teljesítmény garantált.

A legendás Kingston megbízhatósággal együtt a Kingston Canvas Focus Compact Flash kártyák ideálisak a DSLR és CF foglalatos kamerák tulajdonosai számára. A Canvas Focus kártyák is átesnek a Kingston laborjában a szokásos megbízhatósági- és extrém körülmények alatti teszteken.

 

Kapcsolódó termékek:

Kingston 128GB Canvas Focus Compact Flash memóriakártya

Gyártói cikkszám: 

CFF/128GB

27 900 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron

Kingston 256GB CompactFlash Canvas Focus up to 150R/130W UDMA7 VPG-65

Gyártói cikkszám: 

CFF/256GB

45 400 Ft (bruttó)
  darab  
Beszerzés alatt