Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Változás a budapesti kiszállításokban
Változás a budapesti kiszállításokban
2019.02.26.

2019. március 1-től a teljes csomagszállításunkat a GLS futárszolgálatra bízzuk. A vidéki és a budapesti címekre küldött csomagok kézbesítése, illetve az utánvétek beszedése így egységesen, a rendelés leadását követő munkanapon történik. A budapesti aznapi szállítás lehetősége megszűnik. A másnapi szállításra a csomagzárás időpontja 15:30, legkésőbb eddig kell a megrendelésedet lezárni ahhoz, hogy másnap megkaphasd a megrendelésedet.

Március 1-től, azaz már e hét péntektől, az egész országra egységesítjük a csomagszállítást. A küldemények fuvarozását a GLS futárszolgálat végzi mind a budapesti, mind a vidéki címekre. A munkanapon 15:30-ig lezárt rendelések kézbesítése a következő munkanapon történik.
Akik eddig is GLS futárszolgálattal kapták meg a megrendeléseiket, azok számára semmi változás nincs a továbbiakban sem.

A budapesti vásárlóink számára biztosított extra szolgáltatás, az aznapi kiszállítás 2019. március 1. péntektől megszűnik. Nekik e hét pénteken a csütörtökön lezárt rendeléseket szállítja a GLS, a pénteken leadott megrendelések pedig nem aznap, hanem hétfőn kerülnek majd kézbesítésre Budapesten is.

Fontos tudnod, hogy 15:30 után még javában zajlik a csomagok összekészítése és a futárszolgálatnak való átadásuk. Azonban ahhoz, hogy időben végezzünk, a csomagzárás után érkezett megrendeléseket nem tudjuk már aznap elküldeni.

Annak érdekében, hogy a nap zárásakor a csomagod biztosan útnak tudjon indulni, azt javasoljuk, hogy ne várd ki a 15:30-as zárási időpontot a rendelésed lezárásával! A csomagokat a rendelések lezárásának sorrendjében állítjuk össze, tehát extrém esetben akár az is előfordulhat (leginkább szezonban), hogy aki az utolsó pillanatig kivár, annak nem sikerül összetennünk a csomagját, mire a GLS átvevő teherautója beérkezik. Ez sajnos ritkán ugyan, de előfordul, ha sokan az utolsó pillanatig kivárnak. Azt javasoljuk, hogy rendelésedet lehetőleg 14:30-ig zárd le, és akkor biztosan elindul még aznap.

A szállítási díj a nettó 50.000 Ft alatti megrendelésekre országosan nettó 1.800 Ft marad. Az 50.000 Ft feletti megrendelések esetében továbbra is ingyenesen végezzük a házhoz szállítást.