Belépés
Elrejt
BEJELENTKEZÉS
Azonosító
Jelszó
Külső USB 3.0 ház mSATA SSD-nek
Külső USB 3.0 ház mSATA SSD-nek
2019.10.01.

A Raidsonic IB-182AMU3 külső házat alumíniumból gyártották. Jól néz ki és hordozás tűrő. USB 3.0 csatlakozója 5 Gbit/s sebességre méretezett és UASP támogatással látták el. Plug & Play és Hot Swap funkciói vannak. A ház pont zseb méretű, tökéletes lakóhely egy mSATA SSD számára.

Az IB-182AMU3 egy igen kisméretű SSD külső ház, benne egy darab mSATA SSD számára van hely. Gyorsan mobillá teheted a SSD tárolódat, töltsd bele és már viheted is magaddal akárhová.

Az USB 3.0 port UASP szolgáltatással rendelkezik, kellően magas átviteli sebessége nem hagyja unatkozni az SSD-det.

Az apróság igen kellemes a szemnek. A teljes burkolat alumíniumból áll, a felülete homokfúvással díszített. Elég tartós és merev, hogy kiállja a szállításokkal járó megpróbáltatásokat. Stabil és könnyen zsebre vágható.

Az mSATA formátum egy igazi mobil tároló. Egyre elterjedtebb nem csak a laptopokban, hanem már az asztali- és a kisméretű számítógépekben is, köszönhetően a kis méretének és a kimagasló sebességének. Az IB-182AMU3-ban magaddal tudod vinni a meghajtódat és magas sebességen egy USB 3.0-án keresztül csatlakoztatni bármilyen más számítógéphez annak megbontása nélkül.

Kapcsolódó termékek:

Raidsonic IB-182aMU3 mSATA USB3.0 külső ház fekete

Gyártói cikkszám: 

IB-182AMU3

4 610 Ft (bruttó)
  darab  
Raktáron